hidrosalpinx 2

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

nu blanche n-am facu si pipi test, nici nu stiu daca e relevant ca azi e ziua 11 de la ET.Si in plus am oroare de pipi teste ca toate pe care le-am facut pina acum in viata mea au fost negative. Si nu mai suport sa vad (eventual ) unul tot negativ> Asa ca m-am dus direct la beta, desi tentatia de a lua si un test de urina a fost fff mare cind am trecut pe linga farmacie. Am emotii, mi-e greata deja de emotii, e ca inainte de examen, credeam ca fiind al 2\lea fiv o sa fiu mai linistita da nici vorba. Mai am 2 ore, fac naveta intr-o veselie la baie sa imi studiez lenjeria . si acum ma doare si capul, ori de stres ori ca vor sa vina rusii .Om vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Hai, Mara, cu un Beta maaaaaaaaaareeeeeeeeeeee!!! Am dat la refresh-uri sa-ti vad rezultatul de am luat-o razna!
Blanche: pupici si sa fie cu noroc tratamentul asta!
Va pupic pe toate

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Beta hcg 0,1. Asta e, o luam de la capat. Macar stiu ca nu e din pricina hidrosalpinxului si ...data viitoare va fi mai bine. Nu va faceti griji, suntbine, dupa o portie de plins imi revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

oh mara , ami pare sa de rau.........speram ca macar tu sa reusesti .
nici nu stiu ce sa-ti spun , mi-e asa de ciuda shit shit shit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

, nu pot sa cred, nu ma asteptam Mara, eram sigura ca vei reusi...
Doamne cat de demoralizada sunt....Nu mai pot, si la FIv numai nereusite...am mai si visat un test negativ...mi.au pierit toate sperantele

Cristal iti doresc si tie mult noroc!

Mergi la inceput

blanche nu mai fi necajita si demoralizata, gindeste-te ca fiecare e cu sansa proprie si tu trebuie sa ai un moral bun mai ales acum, conteaza foarte mult. Eu am crezut cu tarie ca voi reusi de data asta, mai cred si acum ca voi reusi insa dumnezeu a hotarit ca eu sa mai astept. Asa ca m-am ridicat si ma duc mai departe. Tu gindeste-te ca esti mai norocoasa si ai sa reusesti din prima, nu te necaji ca nu face bine. Sa vii cu vesti bune despre productie, bine ?
Cristal, tu cind incepi, in decembrie sau in ianuarie? Iti tin pumnii strinsi tare, hai ca de data asta va fi cu noroc
Hera, ma rog sa fie bine numai nu mai plinge. Hai ca esti graviduta

Mergi la inceput

Mara multumesc mult de incurajari. Cat de tare esti! E asa de greu totul, ne chinuim asa de mult....iti doresc din suflet ca data viitoare sa fie bine pana la capat.

Hera si aici iti spun felicitari si fii optimista. Trebuie sa fie bine pana la capat!

Cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele... am si eu o intrebare la voi..daca ma puteti ajuta si pe mine...
am aflat cate ceva de la mara pe care o si ii multumesc!!!dar vreau sa mai stiu si de la alte fete daca diagnosticul de hidrosalpinx e pus in urma HSG, sau e sigur doar dupa laparoscopie?
eu mentionez ca am facut HSG si diagnosticul meu a fost doar de trompe obturate(ambele)..nu scrie nimic de hidrosalpinx.. si mai vroiam sa intreb..daca ai hidrosalpinx pe trompe..se mai vede pe film substanta de contrast? mai tineti minte cum era la voi,sau cum e?? eu ma pregatesc ptr laparoscopie-miercurea viitoare si binenteles ca imi inventez tot felul de diagnosticuri..
asa ca va rog, daca ma puteti ajuta, v-as fi fff recunoscatoare!!!!
poate asa mai scap de stres!!!multam! si multi multi multi ptr toate fetele!!! Doamne ajuta!!

Mergi la inceput

Uratica mie mi s.a descoperit hidrosalpinxul la HSG, se vedeau trompele inchise la partea dintre ovar si marite. La mine se vede lichidul in uter si pe trompe la inceput, iar apoi erau marite si pline de lichid. Diagnosticul l.am primit direct. Oricum laparoscopia iti va da un diagnostic precis. Si eu pana la operatie tot citeam pe net si aveam tot feluri de idei in minte de care imi era tare frica. Tin pumnii sa nu ai nimic si sa poata dezfunda trompele.

HERAAAAAAAAAAAAAAA????????? Unde ai disparut???

Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

blanche,multumesc ptr raspuns! deci e clar..pana nu fac laparo nu stiu exact... acum ce-o fi o fi! cu Dzeu inainte!!!

Mergi la inceput