Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Oana si io tot ca tine, cu scutec peste salteluta cat sa nu fie rece. Aleze din alea iau numa pt deplasari, ca sa nu schimb bb unde nu-i curat.
Myra io am avut contractii de la 16 sapt si am avut vreo cateva reprize de tratament cu Gynipral. De Paste am ajuns la urgenta unde am refuzat internarea pe motiv ca acelasi tratament il pot lua si io acasa. Am stat in stres pana am ajuns la termen si uite ca tot 2 in 1 sunt. Io zic sa fii mereu in garda la contractii si alte simptome dar fara sa devii paranoica. Adik urmareste daca apare ceva suspect dar in rest incearca sa te relaxezi ca si stresu asta poate provoca contractii. Si ideea e ca atata timp cat nu dor sau nu devin regulate nu e bai.
Fetele mersi de aprecieri cu dulapu. Sa stiti ca nu e asa mult spatiu pe cat pare, imediat il umplu. Si nu e cu sertarase ci cu usi, dar va induc patratelele in eroare

bujo 37+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

catilin si eu am fetita cu 2 sapt mai mare. dar n+am diabet, am glicemia normala

32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

quote:
Originally posted by dma2007

catilin si eu am fetita cu 2 sapt mai mare. dar n+am diabet, am glicemia normala

32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

stiu, dma, si eu am glicemia 70..si i-am si raspuns arabului..ca nu cred ca e posibil sa am diabet gestational cu glicemia 70..si medicul meu la fel zice..dar o sa fac analiza aceea speciala sa fie sigur..eu i-am spus ca sunt deja sigura ca nu e nimic....

33 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

dma mai sunt mai ieftine in ungaria in general toate...dar am gasit un magazin aici care nuh cum fac dar pretul lor il bate pe-al celor din ungaria...si forintu nush ce naiba face da tot creste, in timp ce euro scade o leac; uite de ex un balansoar in ungaria costa 480ron (de la frima producatorae) in timp ce la noi e lejer 700ron-ma refer la modelul cu suport pt picioarewww.ballabutor.hu/?q=node%2F1461&family=-1&room=-1&types=75&elkuld.x=18&elkuld.y=15" target="_blank">balansoare
cristina clar fac poze! ca abia astept sa-l vad..sa-l montez si demontez..na..sa ma joc de-a mama
bujo na bun! credeam ca numa io am idei de astea cu scutecu ce-l credeam paturica subtire

Oana
32+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mey ce tot vb de masutza de infashat??

a mea are o mushama pe deasupra si nu pun nimik peste..pai cand schimbi bbele are kk pana la mijloc asha ash murdari din 3 in 3 ore un cearceaf...ori n-am inteles eu bine discutzia ori vretzi sa spalatzi intruna

deci,ma lamuritzi si pe mine ca imi e lene sa citesc din urma

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Oana sa-ti fie de bine achizitiile si asteptam poze cu caruciorul.
Marina cei de la cel stem iti trimit chitul cu 6 sapt inainte de data nasterii dar le poti spune la telefon sa ti-l trimita mai repede.Banii ii vei da dupa o luna dupa ce vei primii certificatul de garantie.
Mada ce faci?Azi nu prea ai scris.Esti bine?
Eu ma pregatesc sa ies cu sotul la o mica plimbarica,profitam de timpul care ne-a mai ramas sa-l petrecem doar noi 2.

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 1 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by anaxena

mey ce tot vb de masutza de infashat??

a mea are o mushama pe deasupra si nu pun nimik peste..pai cand schimbi bbele are kk pana la mijloc asha ash murdari din 3 in 3 ore un cearceaf...ori n-am inteles eu bine discutzia ori vretzi sa spalatzi intruna

deci,ma lamuritzi si pe mine ca imi e lene sa citesc din urma

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Ana, tocmai ca vorbeam ca exista niste paturici de unica folsinta( aleze ) de la Happy, pe care le pui pe salteluta si astfel nu murdaresti salteluta , iar aleza o arunci dupa ce ai schimbat bebeu..

Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel

AMR 46 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, vesti de la Didi: m-a sunat acum si se pare ca totusi va naste astazi; colul s-a deschis sa permita indexul si s-a scurtat, desi contractii nu prea are; ii curge in continuare secretia mai abundent, si cu sange, a umplut un tampon, si doctorita care e cu ea acum crede ca e si lichid, desi eco nu a mai facut ca sa vada cum sunt membranele.
Va tin la curent daca ma mai suna.
Asa ca, bagam agitatele. Nastere usoara Didi!

Vad ca avem vesti de la Map .

Felicitari Map si refacere rapida! Bine ai venit bb Luca! Sa ai parte de o viata minunata!

Ma duc sa citesc din urma, ca abia acum am terminat de mancat dupa ce am venit de la bazin. Copilul asta mi-a scos peri albi cu mancarea . Si asta in conditiile in care nu a mancat dimineata decat un iaurt. Nu pot sa inteleg cum de nu i se face foame si trebe sa ma lupt asa cu el pentru fiecare imbucatura .

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 39+

AMR 6 zile

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna fetele,

felicitari MAP pt bb LUCA, sa dea Doamne Doamne sa fiti amandoi sanatosi si fericiti.Refacere rapida!!!!!

Sper ca Didi sa fie bine..si maine sa vina acasa...sa ne dea numai vesti bune..

Eu si Bujo am fost in oras am luat ceva pt bb...dar nu foarte multe lucruri..in scdhimb eu si Bujo ne-am luat rochite......ce sa facem...suntem femei...nu?????

Azi merg sa-mi cumpar frigider.....parca nu-mi vine sa cred.....abia astept....sa-l cumpar...si apoi..primul lucru pe care il bag este..UN PEPENE!!!...si Cristi vrea o bere...

am venit..m-am apucat de putina treaba...acum merg sa contiunui...ca vin pe aiic oameni care ne ajuta sa aducem frigiderul..

Pupici...si mai vb...

Cami 38s, cu ?????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

E cazul sa scoatem , deci, -etele pt Didi!!!

Didi, nastere usoara!!

Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel

AMR 46 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput