Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 13
M&M spune:
Am primit mesaj de la Mihaela ( Tecky )
Doctora i-a rupt membranele si se pare ca in cel mult 4 ore se va intalni cu Ralucutza!!! Ne roaga sa ne gandim la ea si sa ii tinem pumnii!!!

Haide MIHAELA!!! NASTERE USOARA SI RAPIDA!!!

Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 45 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Caprioara spune:
Raportez ca am vorbit acusica si cu Gini
.
Cum va zise si Sursula, Gini e bine si nu prea au informatii multe despre bb. Dar nici vesti rele
. Si mi-a zis si mie ca bb va fi monitorizata la 1, 3, 6 luni. Dar asta e de bine, inseamna ca doctorii isi dau silinta si tot interesul, nu trateaza cazul cu superficialitate. E ideal sa stea sub observatie, ca sa se poata interveni promt daca Doamne fereste e cazul. Pana acum totul pare ok, iar starea de spirit a Virginiei e buna. Deocamdata nu are laptic, ii da cu bibe. O sa-i cumpere sotul pompa. Pana una-alta bea ceaiuri de chimen si anason. Ii tinem pumnii sa vina lapticul cat mai repede!
Io maine seara ma duc la control ca am medicul de garda si incerc sa trec pe la ea. Sper sa si reusesc.
Ma
ca totul sa fie bine cu ele.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 39+
AMR 6 zile
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
SunSmile spune:
Didi felicitari din tot sufletul, mamico! Sa fiti sanatoase tun si norocoase si fericite toata viata! Bun venit bebe Aida!

Ankule felicitari si tie pt minune! Este o dulceata teribila Erika! Sa fiti sanatosi si fericiti, ca frumosi sunteti!
Madutz daca tot m-am intors printre voi, o sa incerc sa-mi reiau si obiceiurile de mama "homida" si dau ca data 5 iulie. Acum...poate totusi se simte legata de americani si decide sa vina maine!
Multumim fetelor pt aprecieri! Pentru noi este cea mai frumoasa si minunata..ca deh, ca cioara! Este cu siguranta un bebe mai puternic decat noi...multe lectii de viata ne-a mai dat, draga noastra!
Acum merg sa dorm nitel, ca peste o ora suna alarmitza si mami prezinta bibero-tzatza la halit!:)
Pup fetele si tin pumnii stransi pt Misha si Ralucuta!
SUN mamica minunii luptatoare THEA PATRICIA (16.06.2008)
M&M spune:
ca bebelina Virginiei , Irina ,sa fie bine !!!
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 45 ZILE

M&M spune:
Ma retrag si eu..noapte buna...daca mai primesc vreo veste de la Mihaela, va anunt ..
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 45 ZILE

Caprioara spune:

Mihaela, nastere usoara!

Sun si Anka, bine ati revenit
!
Multi
de la mine!
Sursula, ma
ca totul sa fie bine cu bb-ul tau.
Mai, cu atatea vesti nici nu am apucat sa mananc. Nici sa-l torturez pe Matei sa manance si el
. Da lui ii convine, se uita la Jetix si spune in continuare ca nu-i e foame, chiar si la ora asta
. Ma duc totusi sa pun ceva in farfurie si sa-l indes, ca apoi sa ne putem culca. Mama denaturata ce sunt!!! Sa tin copilul nehranit si neculcat pana la ora asta
!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 39+
AMR 6 zile
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
anaxena spune:
Sun bine ai revenit!!!!!e o scumpa Thea!!!vai ce ma bucur ca suntetzi bine
DIDI refacere rapida si bb mancacios si necolicios!!!
TECKY fi tare,mai ai putzin!!!
noi ashteptam sa se trezeasca Maria,iar ii facem baie la 12...aaa si m-am inarmat cu produse anticolici
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
marimar spune:
Laura, mami de Thea, bine ai revenit!! E minunat sa te avem din nou printre noi cu optimismul tau molipsitor!! Felicitari inca o data pt micuta luptatoare, este o minunatie de fetita, am vazut pozele, seamana cu tati !!
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
violeta29 spune:
Bunaseara, in sfarsit, mi-am facut si eu timp sa mai intru la calculator, am reusit sa citesc doar capitolul asta, nimic din urma, si deja am ametit cu totul, care a nascut, care naste care se pregateste, mey fetelor da voi v-ati apucat serios de treaba vad. Sa vedem ce a retinut neuronu' meu obosit(daca gresesc ceva scuzati va ropg, de la santierul in derulare mi se trage![]()
MAP,DIDI , FELICITARI, REFACERE RAPIDA SI BUN VENIT PUIUTILOR VOSTRI, SA VA LUMINEZE VIATA, SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
TEKY, MORCOVEATA, SA AVETI O NASTERE USOARA SI PEPENASI FRUMOSI SI SANATOSI!
SUN , BINE ATI VENIT ACASA, THEA CEA LUPTATOARE, E O ADEVARATA MINUNE, FRUMOASA CA SI PARINTII EI!
ANKA BUN VENIT ACASA, FELICITARI PTR NASTEREA CA LA CARTE, ASTEPTAM POVESTEA NASTERII!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
32+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 8 SAPTAMANI

diarux spune:
MADINA, MARIANA ms mult, 
CARMENELA daaaaaa...el a fost mandru din prima clipa de podoabe!! toata sarcina a stat cracanat la eco. semana cu tat'su!
. NUmarul poti sa-l iei cu toata increderea, astept vesti bune!
tot DAVID te cheama si pe tine???

SURSULA fruntea sus!!! trebuie sa fie bine! vezi ca DD le protejeaza pe mamicile din odisee si pe bebelinii lor. asa ca... cheer up!
CAPRI deci am avut dreptate, esti de la stiri!!![]()
![]()
Multumim ca ne tii la curent.
SUN BINE ATI REVENIT!!! ma bucur ca sunteti sanatoase amandoua. 
Ruxandra
31+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase