Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 12
Carmenela spune:
quote:in partea stanga a paginii, sus de tot, la MENIU ( expus intr-o coloana ), exista optiunea mesaje private,e chiar penultima optiune din " meniu"; intri acolo la mesaje private si alegi sa iti activezi mesajele.. Bafta...
Originally posted by cristina_26
Mai ia ceva timp pana primesti mail-ul, fiindca mai intai este trimis la DC, apoi pe adresa ta de mail
[/quote]
AAAA MEEERSSSSSSS... IHAAAAAAAAAAAAAAA. Mercic mult Cristina. Pfui, da' ce greu a fost...ma duc sa mananc ceva ca sa sarbatoresc....
carmenela
M&M spune:
Doamne, prin ce a trecut Didi!!! Ufff, bine ca s-a terminat totul cu bine...
Didi, felicitari si refacere rapida!!! BB Aida Maria, bun venit pe lume, puiutule ; sa aduci numai bucurii si fericire parintilor!!!

Mai, cu atatea vesti bune nici nu m-am mai dezlipit de comp...
Mai asteptam vesti de la Mihaela...
Dar Anaco ce o mai face?? Nu a mai intrat de multisor de forum!!!
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 46 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
boticelina spune:
Laurash pepenash, welcome home!
Am vazut pozici cu minunea Thea, doamne cat e de frumoasa 
Anka vazut si pozute simpatice foc cu Erika, io opinez ca sigur seamana cu tine
. Si are cel mai scump nasuc 
Tecky, Didi curaj, agitate totale, desi Didi a sarit cam tare randul, uite avem o doamna care de-o saptamana se roaga de cineva sa iasa odata ![]()

Monica
38+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
M&M spune:
quote:
Originally posted by Carmenelaquote:in partea stanga a paginii, sus de tot, la MENIU ( expus intr-o coloana ), exista optiunea mesaje private,e chiar penultima optiune din " meniu"; intri acolo la mesaje private si alegi sa iti activezi mesajele.. Bafta...
Originally posted by cristina_26
Mai ia ceva timp pana primesti mail-ul, fiindca mai intai este trimis la DC, apoi pe adresa ta de mail
AAAA MEEERSSSSSSS... IHAAAAAAAAAAAAAAA. Mercic mult Cristina. Pfui, da' ce greu a fost...ma duc sa mananc ceva ca sa sarbatoresc....
carmenela
[/quote]
Mi-am aduc aminte ca nici eu nu am mai mancat de vreo 4 ore...

Dependenta asta bate-o vina...Ufff!!!Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 46 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Ingry spune:
Sun, am vazut si eu pozele. Ai un ingeras de fetita! Doamne Doamne trimite intotdeauna aripa ocrotitoare asupra ingerasilor! 
Didi, felicitari pentru bebelusa. Sa fie intr-un ceas bun si recuperare rapida atat tie cat si micutei!
Ingry
35+
Alexandru David
boticelina spune:
Pina am scris io 3 randuri am primit vesti bune si de la Didi.
Didi, imi pare rau sa aud ca au fost probleme, dar bine ca s-a terminat cu bine!!! Bebe AIDA MARIA bine ai venit pe lume!

Monica
38+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
vias spune:
...Mai9...am vazut si eu pozele cu Galu....o sa intru pe picasa sa vad pozele si cu Erika...niste ingerasi frumosi...sa va traiasca!!!!
...eu sunt suparata...bineanteles ca nu mai cumparam frigider...cumnatu-meu a cheltuit banii cu soacra-mea si noi nu mai avem bani pt frigider...s-a certat Cristi cu ei...ca doar si el avea dreptul la bani...si cica au inceput sa-i reproseze ca noi luam mai multi bani din firma decat ei..

...asta este...nu mai am nici o pretentie de la oamenii aia...nu am ce face...ma impac cu ideea ca odata si odata o sa ne cumparam noi...

Noapte buna fetele...si sa va bucurati de puiutii vostrii..
Cami 38s+, cu
?????????
pustai
Didi81 spune:
CrystY of Didi> Ce sa va zic, stati sa dau drumul la o supitza pentru didi maine si revin.
Didi
38+ 
gallyb spune:
Carmenela mersi pentru informatie, deci e clar ca nu beau ulei de ricin. Nu am chef sa stau pe WC. sper sa vina bebe si fara asta
Sun am vazut pozicile, o mare luptatoare Teodora, ma bucur foarte mult pentru voi.
Fetelor care dintre voi a nascut la Municipal? As dori si eu mai multe informatii despre personalul de acolo, cat, cum se procedeaza?
Didi felicitari!
Bebe Aida Maria bine ai venit pe lume!
Si nu in ultimul rand pentru fetele care urmeaza sa-si tina puiutii in brate:

39+
Xenia
dana81 spune:
CATE VESTI BUNE!!!!
SUNULE BINE AI REVENIT, NE A FOST TARE DOR DE TINE, AI O MINUNE DE FATA, VA PUPACESC SI VA UREZ TOT BINELE DIN LUME
DIDI 

FELICITARI SA TI TRAIASCA PRINTESA SI SA VA FACA FERICITI!!!
TECKY 

CURAJ SI NASTERE USOARA!!!
NUMAI BUCURII

35 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 5 SAPTAMANI