Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Laura, cand ti-am vazut postarea mi-au dat lacrimile. Ma bucur nespus ca v-ati intors cu bine acasa. Thea e intr-adevar o luptatoare! Va doresc din suflet multa sanatate. Doamne ajuta!

Ingry 35+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Multumesc din suflet, scumpele! Sunteti cele mai frumoase, bune si sufletiste surori pe care le puteam avea!

Inteleg ca Didi si Tecky sunt la spital. Le tin pumnii sa mearga totul bine si usor si sa aduca pe lume doua bebeline sanatoase tun!

Madutz nepotica mea e lenesa tare, vad. Abia astept sa nasti si ma rog sa se intample asta cat mai repede!

Am pus cateva poze in albumul ei personal. Il merita. Daca ati facut un album al pepenasilor, o sa pun acolo. Acum n-am avut vreme prea multa sa citesc, chiar daca galuscuta e cuminte si dormicioasa foc!

Deci POZE THEA

SUN mamica minunii luptatoare THEA PATRICIA (16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by Carmenela

Mada....desi stiu ca ti se da o suma maricica daca intri in cartea recordurilor.....cred ca preferi sa fi mamica si nu recorderitza.... Iti doresc sa se intample cat de curand!

carmenela

Carmenela si eu sper sa nu ajung in cartea recordurilor. Vreau si eu sa imi tin printesa in brate. Da uite ca ea se incapatzaneaza sa vina, ne tine in suspans.
Cristina ms. Is curioasa maine ce si cum se va intampla.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
7 Days Overdue...hopefully this is the last week...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Gallyb,
Eu nu stiu nimic de varianta cu uleiul de ricin, insa pot sa iti spun ca am o prietena foarte buna care avea 41 sapt cand a incercat cu uleiul si in afara faptului ca a stat saraca 3 zile pe WC...nu s-a intamplat nimic..... A ajuns la cezariana, ca era bebe prea mare deja....

carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by Carmenela

quote:
Originally posted by cristina_26

Carmenela, ti-am trimis un mail, din pacate PM-ul tau nu este activat!!!

Nu l-am primiiiiiiiiittttt..
Si cum fac sa imi activez PM? Mentionez ca sunt handicapata in ale PC-ului.... E important de stiut...
ID-ul meu pe mess e carmen_david2000
Mailul carmendavid1@yahoo.com

carmenela

\
in partea stanga a paginii, sus de tot, la MENIU ( expus intr-o coloana ), exista optiunea mesaje private,e chiar penultima optiune din " meniu"; intri acolo la mesaje private si alegi sa iti activezi mesajele.. Bafta...
Mai ia ceva timp pana primesti mail-ul, fiindca mai intai este trimis la DC, apoi pe adresa ta de mail

Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel

AMR 46 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Mada, la cum vad eu lucrurile...oricum o dai..castigi ceva: daca mai stai...intri in cartea recordurilor si o sa ai sa faci o super vila, vacanta, masini, samd..pentru printesa...Daca nasti...iti vei tine minunea in brate...si atunci...multe comentarii nu mai sunt... Deci....eu zic ca esti bine....oricum castigi!

carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Anka, am vazut pozici cu bebelina. e o dulceata! Sa fie sanatoasa si mancacioasa!

Mada, mult succes maine! Iti inteleg nerabdarea!

Eu azi sunt ceva mai linistita cu serviciul. Se pare ca toata lumea se pregateste sa celebreze 4th of July. Azi sunt programata la coafor. Initial mi-am propus sa fac schimbari dupa ce nasc, dar nu mai am rabdare. Cred ca imi voi face tot suvite blonde, dar mult mai deschise, si ma voi si tunde. Sa vedem ce iese. Si miercuri mi-am facut programare la manichiura si pedichiura. Sunt pusa pe lucruri marete .

Ingry 35+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Laura e o scumpa printesa mica. Multi multi pupici de la noi, uff ma ia cu boceala. Va pupicesc mult de tot.
Da nepoata ta joaca sah creca si nu a terminat inca partida.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
7 Days Overdue...hopefully this is the last week...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, vesti calde de la Didi!
Astazi s-a nascut si bb Aida Maria!

Incep prin a spune ca acum sunt bine amandoua. Aida are 2500 g (dar stiam ca e mai micutza dinainte).
Acum sa va povestesc prin ce a trecut si Didi, saracutza . Se pare ca a avut o dezlipire de placenta, pentru ca s-a trezit deodata intr-o balta de sange. Bine ca era la spital.... Din cauza asta au bagat-o urgent la cezariana, i-au facut rapid o rahi ca nu mai era timp de altceva. De aceea Aida a avut Apgar 7, ca se pare ca a inghitit ceva sange.
Repet, acum, slava Domnului, sunt bine amandoua.

Le spun si eu:

Felicitari Didi, mamicutza curajoasa! Sa-ti traiasca puiul!

Fug sa citesc din urma ca vad ca au aparut si Sun si Anka .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 39+

AMR 6 zile

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sun, am vazut poze cu Galu cea invingatoare!!! Doamne, ce scumpica si ce cumintica e!!! Sa va aduca numai bucurii si sa fiti o familie fericita fiindca meritati acest lucru!!!

Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel

AMR 46 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput