*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(52)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna dimineata fetelor,

Azi o sa fie caldura mare la noi, in Bucuresti...si eu am drumuri de facut la cosmetica, manichiura si pedichiura...ca doar luni merg sa-l vad pe bebe.
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco!

Ramo 16+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Carpediem.... STIU cat de mult doare... si din pacate, la ora asta nu sunt in stare sa spun decat... ca unele lucuri le poti schimba dupa propria vointa... iar altele trebuie sa le iei asa cum sunt...... Imi pare foarte rau pentru tine! Dzeu sa aiba grija de sufletelul ingerasului tau!

Amalia, LA MULTI ANI CU SANATATE! Sarcina frumoasa -pana la termen- nastere usoara, bebe sanatos si mancacios si fara colici! Si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!
Asteptam poze de la party!

Va multumesc pt urarile in legatura cu concediul. Abia il astept, de dragul lui Sebi, ca daca ar fi dupa mine... nu mi-ar trebui acum drum lung cu masina si pat strain!

O zi buna tuturor!

23+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Buna dimineata fetele !
Multumesc de urari : babyzapi ,otiliav ,elilov3 ,ginye55 , ramo2007 , multa sanatate va doresc si eu voua si bb-ilor vostri ...sa ajungem toate cu bine la termen cu bebelusi sanatosi e cel mai important lucru
Am vazut ca nu sunt nici singura cu buric "motat"
Va pup , o zi cat se poate de racoroasa sa aveti !

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Carpediem imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat. Doamne, m-a luat groaza caci visul meu incepe sa se adevereasca. si finalul era ca pierd si eu copilul.

Diana , Alexa, Mirtha va multumesc mult pentru raspunsuri. o sa caut si eu Ivatherm sa-mi cumpar.
criss felicitari pentru fetita!!
Anes, ginye sanatate multa!!!

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

La multi ani ! Amalia
sa fi fericita si sanatoasa si tu si bb mic si sa iti ajute Dumnezeu in tot ce iti propui
ginye
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Amalia, La multi ani si sanatate si un bebe frumos si sanatos!
Andreyutza, nu te mai gandi la vise...

Ramo 16+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Amalia LA MULTI, MULTI ANI!!!! Sa fi sanatoasa, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si frumos!!!

15+

Mergi la inceput

Ramo incerc dar nu prea imi reuseste mai ales cand aud asemenea tragedii.

15+

Mergi la inceput

Eu am visat azi noapte ca era cutremur....

Ramo 16+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Neata dragelor! Vin de la morfofetala de trim 2 (la Medicover cu dr.Marius Calomfirescu), va scriu tot ce e pe foi, bebele e bine, tot baiat, nu am inregistrare pe CD pentru ca nu mergea nu stiu ce, am poza cu putica si o poza cu moaca lui dulce pe care le scanez si le pun diseara cel tarziu maine.

Placenta situata anterior si spre dreapta E2G1, grosime 36mm, flux intraplacentar prezent
Cordon ombilical cu trei vase. RI-ombilicala: 0.68. Flux vena ombilicala coontinuu. Punga maxima de lichid: 50mm
Neurocraniu continuu BPD:51,4mm (21+4), OFD:58,5mm
Circumferinta craniana: 195mm (21+5), Sept pelucid median, cavum prezent, corn prezent, corn posterior ventricul lateral 6,9mm.
Plex coroid de aspect normal. Cerebel vermix prezent, TCD:19,2 (19+5)
Cisterna magna: 3,4mm. Pliu nucal: 3.9mm. Talamus simetric
Artera cerebrala medie: RI 0,75
Coloana vertebrala - integra, curburi fiziologice
Fata, orbite simetrice, structuri intraorbitale in limite normale.
Interorbital extern: 32,6mm (20+6), intern 11,6mm, os nazal prezent, buza superioara integra
Cord stanga-patru camere-emergenta mari vase separate in plane diferite, arc aortic normal, vene cave normale
Flux duct venos fara anomalii maajore.
Diametru cord/torace 1/2,3 BCF:146batai/minut
Grilaj costal de aspect normal. Diafragm integru. Aspecte mediastinale si pulmonare in limite normale.
Perete abdominal continuitate sub si supraombilicala cu insertie normala cordon ombilical. Circumferinta abdominala: 160,4mm (21+1)
Ficat aspect normal, stomac normal pozitionat, aspecte intestine normale. Fara ascita. Rinichi vizibili bilateral. Vezica urinara vizibila.
Sex masculin.
Miscari active fetale prezente. Membre superioare si inferioare-trei segmente simetrice, mobile.
Fara deformari sau pozitii vicioioase ale membrelor
Femur: 37,7mm (22+0). Humerus: 35,8mm (22+3)
Falanga medie deget V mana prezenta

Lungimea canalului cervical: 44mm, discret destins de vezica.
Uterina stanga: PI 1,02 Doppler spectral-normal
Uterina dreapta: PI 0,86 Doppler spectral - normal
Varsta gestationala medie: 21+2 - eco; 22+2 clinic
Greutatea fetala estimativa : 434 g (+ sau - 15%)
DPN: 12.11.08
Crestere fetala corespunzatoare varstei gestationale, fara anomalii majore decelate.

Asta e fetelor, mai multe aflu luni cand ma duc cu rezultatele la dr mea, dr. Calomfirescu a zis ca e bine...si incep si eu sa ma mai linistesc pentru ca acum il simt cum misca si ziua. Diseara pun si pozele scanate!
Pupici pe burtici!!!

Leeloo
21 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput