*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(52)*
Raspunsuri - Pagina 10
ginye55 spune:
Leeloo felicitari pentru rezultate! 
Vad ca tie ti-a facut mai multe masuratori decat mie la echo.
ginye
23+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
elilov3 spune:
leeloo felicitari pentru vestile foarte bune sa fiti sanatosi si voioso pana la termen

hai varsati vesti bune sa ne treaca depresia si visele rele ![]()
21+
Dimitrie
elilov3 spune:
fetele
am intrat in contul de poze comune si vad ca ati mai pus cate o pozica pe acolo ce frumoase burtici avem ![]()
asa mi de drag de ele. imi dau atata speranta cand vad minunile cum cresc
il iubesc pe bb mic mult
21+
Dimitrie
criss703 spune:
Leeloo felicitari pt. rezultatele bune de la eco , waw ce de rezultate ai si inteleg ca le ai si in scris ...eu am fost ieri dar mi-a zis dr. in mare ca e bine si a masurat el ceva pe acolo (cap, membre ,abdomen , coloana.. ) dar nici pe departe atat de detaliat .
Poate ar trebui sa merg si eu la un ecograf mai performant pe la 5-6 luni .
Am vazut si eu cateva poze f. simpatice cu bb si burtici dar nu stiu unde sa intru ca sa pot posta si eu 
18+
IuliaCospy spune:
Fetelor,
Am trimis un mesaj de dimineata, dar nu a aparut pe forum, desi nu mai sunt moderate. Nu stiu ce s-a intamplat ![]()
Sper sa nu fi fost considerat reclama numele celor care se ocupa de centrurile pentru
. Il mai scriu o data si sper sa apara macar acum: tonus elast. Cautati pe google ca e primul site care apare. Acolo sunt info si despre modele si despre unde poat fi gasite.
La multi ani tuturor sarbatoritelor de zilele astea! 
Carpediem, imi pare sincer rau pentru pierderea ta! Ma
la DD sa va dea putere si intelepciune tie si sotului ca sa treceti prin incercarea asta grea si s gasiti puterea sa mergeti mai departe! De#351;i e ciudat, de cele mai multe ori experientele dramatice sunt cele care ii apropie cel mai mult pe oameni. Cu ajutorul lui DD veti gasi si voi drumul impreuna. Te
si ai mare grija de tine!
Fetelor, va rog, ajutati-ma si pe mine sa imi activez PM ca nu stiu de unde. Si dati-mi si mie userul si aprola de la mailul si pozele comune. Multumesc frumos!
toate burticile si sa aveti un week-end linistit si numai cu vesti bune! Fetelor aveti grija de comorile din burtica si stati cuminti, cele care aveti probleme.
Iulia
19+ 
IuliaCospy spune:
Gata, am buchisit pe-aici pe site si pana la urma am reusit sa imi activez PM.
Stie cineva ce se poate face pentru sangerarea gingiilor? Stiu ca e normal in timpul sarcinii, dar ma cam deranjeaza ca de fieare data cand ma spal pe dinti mi se umple gura de sange, desi mi-am luat in mod special o periuta cu peri foarte moi.
Iulia
19+ 
ginye55 spune:
Iulia si mie imi sangereaza f tare gingiile de cate ori ma spal pe dinti. Am tot citit si eu diverse articole pe chestia asta si tot ce am aflat e ca tb sa ne spalam pe dinti cat putem de des, sa folosim apa de gura si ata dentara. Cam atat.
ginye
23+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Nepotelu'
Poze
Mirtha spune:
La multi ani Amalia ! Sanatae , nastere usoare si bebic mincacios ,sanatos si voios !
Alexa 1983 ai intrebat ieri daca se mai strica cineva la stomac in mod frecvent. Si eu am in ultimul timp deranjamante la stomac . Cred ca este din cauza alimentatiei care trebuie usor schimbata pe fondul caldurii excesive. Alimente care de regula au destula rezistenta la caldura acum se deterioreaza rapid si genereaza probleme. Uneori tot din cauza caldurii am inteles ca anumite combinatii de mincaruri pot induce usoare infectii stomacale care se traduc prin deranjamente stomacale. Eu nu mai folosesc alimente lasate de pe o zi pe alta – smantana , pepene verde sau anans si nici fructe care par prea coapte. De ex. daca am nevoie de smantana la o mincare sau chiar am pofta de smantana dar nu pot cosuma tot borcanelul arunc restul. Nu folosesc borcane mari ci similare celor de iaurt Danone. Dar mi s-a intimplat chiar si asa de mici sa nu le pot consuma la o masa iar atunci le arunc. Alta data mi se intimpla pina seara sa le consum sau chiar a doua zi. Acum nu mai astept pina seara ci direct la cos. Ananas iau din cel mai mic si incerc sa il consum integral .Pepene verde consum cit pot restul ramine familiei care nu are probleme sau....cu tot regretul la cos.
Brie poti renunta oricind la MF –ul actual. Luarea in evidenta de un alt MF nu este conditionata de virsta sarcinii. Important este ca noului MF sa ii dai toate datele medicale de care are nevoie pt. monitorizarea evolutiei sarcinii potrivit competenteleor ce revin mf. si restul datelor din fisa medicala care trbuie sa ii fie pusa la dispozitie in original. La fostul MF ramine doar copia.
Flori cred ca si tu intrebasei ceva similar ref. la MF sau erai cam in aceeasi situatie cu Brie – nu aveai MF.
Monicabo multumesc pentru urare dar in ultima perioada se pare ca nu am deloc noroc la odihna. O serie de vecini au inceput si ei reparatii la apartamente – 2 pe palierul meu unul pe palierul opus – asa ca doar am lincezit in pat dar de somn nici vorba. Iar dupa mesajul lui Carpediem nu am putut dormi toata noaptea. Am avut insomnie la greu. Pe la 5 dimineata bananaiam prin bucatarie ca musca fara cap in cautarea a ceva ce nici eu nu stiam. M-a afectat foarte tare vestea , atit de tare incit ma ghindeam ca o perioada sa fac pauza de forum. Cred va pina trec de 6 luni albesc. Macar de la 7 luni daca e sa se intimple ceva are sanse mai mari sa supravietuiasca.
Am inceput deja sa ma simt ca intr-o cursa contracronomentru !
Stiu ca viata cu tot ce presupune ea nu are garantii dar cind mai iei si brutal contact cu aceasta realitatea parca simt o nevoie sa o iau la fuga , sa prind cele 7 luni si tot e ceva ! Iar alteori cum spunea o alta forumista as vrea sa hibernez pe dura celor 9 luni si sa ma trezesc abia cind trebuie sa nasc.
Ma simt complet dezarmata si pe undeva infrinta de tragediile prin care au trecut Catalina si Carpediem.
Exel poate de spui la dispozitie mai multe date – DPN ,UM , DN.
Criss703 felicitari pentru bebelina. Sa aveti noroc si sanatate.
Eli ai mare grija de tine ! La atitea vesti triste nu pot spune mai multe pentru ca ma apuca iarasi nebunia si depresia !
Leeloo ma bucur pentru vestile bune si foarte bune ! Muuulllteee , mulllteee bocanici iti doresc !
IuliaCospy nu cunosc tratamente pentru a opri singerarea gingiilor . Peste tot sunt date sfaturi auxiliare , remedii in reducerea singerarile dar care nu le opresc – gen folosirea unei alte periute mai moi sau a altei paste de dinti.
Pentru activare PM mergi la Contul meu – se afla pe bara de sus , prima bara cu diverse teme – acasa , sarcina , copilul , tatici, forumuri , comunitate – apesi pe Mesaje private iar apoi se va deschide o fereastra care in stinga sus are mai multe optiuni – Inbox , New PM.....Options . Tu apesi pe Options . Se va deschide o alta fereastra unde ti se vor da mai multi pasi . Primi sunt Activeaza sau Dezactiveaza mesaje private. Bifeaza activeaza. Sper sa fi fost cit de cit explicita.
Mirtha
23+
Eva
ginye55 spune:
Iulia tocmai am intrat pe site-ul cu centurile de sustinere. Foarte bun! Si complet! Daca mai afisau si preturi era excelent. Multumim mult pentru informatii.
ginye
23+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Nepotelu'
Poze
bebecris spune:
nici eu nu ma simt bine...de aseara...ma supara stomacul...am o bolboroseala acolo de zile mari...aseara am avut crampe..am mancat pepene rece si am baut apa fff rece si din cauza asta cred ca am cam racit. am luat no spa si am papat acum o ciorbita.aaa...ieri am mancat si ardei umpluti de post...deci....si eu sunt cu probleem cu stomacul.
20+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!