*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(52)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Va multumesc mult tuturor pentru toate cuvintele blande si pentru incurajari! E tare greu...Toata viata mea a luat o cu totul alta turnura...pe o cu totul alta cale...Sunt convinsa ca SOP si dereglarile mele hormonale au dus la oprirea din evolutie a bebelui meu...Si doctora suspecteaza la fel.si faptul ca a fost obtinut prin tratament pt stimularea ovulatiei. e mai putin probabil o anomalie cromozomiala, insa vom afla sper ceva exact peste 2 sapt la analiza de la anatomie patologica...E atat de lipsit de sens totul..atat de gol...si cumnata mea e insarcinata cu 2 luni are sarcina mai avansata decat o aveam eu si stiu ca a durut-o vestea, dar ma evita, parca ma ignora, nu a putut sa-mi dea un singur telefon...stiu ca lumea nu stie ce sa spuna in astefl de cazuri, caci slava Domnului am auzit deja toate frazele stupide si care nu ajuta oricum la nimic: Lasa, ca esti tanara, mai ai timp sa faci copii...Nu te mai gandi...Gata, trebuie sa-ti revii...Nu mai plange...Asa a vrut Dumnezeu...Dumnezeu are planul lui cu tine...si multe altele...dar pana la a te ignora total, ca nu stiu ce sa-ti spuna...un simplu Imi pare rau ar fi deajuns si o imbratisare...sau o privire calda...
astazi se implineste o saptamana de la primirea socului de la echo...si nu pot constientiza nici acum ce mi s-a intamplat...parca traiesc intr-un cosmar si astept sa ma trezesc si sa-mi fie iarasi rau si sa vomit si sa-mi fie greata si sa am grija de mine asa cum invatasem sa o fac...nu pot sa realizez ca nu mai am burtica...si nici bebele in ea...eram singura de pe tot etajul cu asa ceva...toate gravidutele faceau perfuzii sa tina bebele, numai eu faceam perfuzii ca sa iasa...oare cum o sa ma simt eu cand voi ramane insarcinata data viitoare??cum voi trai cu spaima in fiecare zi ca poate azi il pierd?cu intrebarea in fiecare zi:Dar azi i-o bate inimioara?sau cand ma duc la echo...toata lumea mi-a spus ca sunt o femeie puternica, ca alta in locul meu o lua razna...dar nu ma incalzeste cu nimic...si nu ma simt deloc puternica...ma simt jos...in prapastie...
Imi pare enorm de rau ca va intristez pe unele dintre voi mai mult decat trebuie...Va rog, nu va intristati ca ii faceti rau lui bebe!!Aveti grija de voi si de bebei!!!
Imi face oarecum putin mai bine sa ma descarc scriind, dar daca va intristez prea tare si nu vreau deloc sa va intristez pe voi si pe bebeii din burtici, nu voi mai scrie.
Va pup pe toate pe burticile voastre frumoase si sanatoase!!!

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Carpediem - draga de tine, nu te necaji in privinta cumnatei tale, te va suna, sau de ce nu o suni tu (zic si eu asa). Orice cuvant spus este de prisos si toat cu timpul vei reusi sa iti revii. Pot doar sa iti zic ca trebuie sa ai rabdare. Daca vrei sa vorbesti cu cineva pot sa iti sau id-ul meu de mes si stam la vorbe.

Narcis George bobocel premiant de cl I si
Narcisa 18+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

regulile trebuiesc invatate, pentru ca apoi sa ne permitem sa le incalcam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Carpediem,
imi pare f rau

Mamica stralucitoare
23+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

carpediem...imi pare rau....

20+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Fetelor am vazut ca tot mai multe dintr voi se plang ca au contractii, si eu sunt printre voi. Iau nos-pa si scobutil si mai cedeaza. Am fost si la dr si a zis ca am colul ok si m-am bucurat. Acum am sa merg din nou Luni. A zis ca deocamdata nu vrea sa ma puna pe gyprinal. In schimb bebe este foarte jucaus, ma trezeste de pe la 6 dimineata. Acum fluturasul a inceput sa loveasca dea binelea.
Am fost sipe la mare si am facut doar o baie scurta ca sa evit soarelel cat mai mult, in rest am stat doar la terasa.
Abia astept sa plec de la birou, nu mai am rabdare.

Narcis George bobocel premiant de cl I si
Narcisa 18+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

regulile trebuiesc invatate, pentru ca apoi sa ne permitem sa le incalcam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns exel spune:

Iulia si eu am avut probleme mari cu gingiile, da mi-a recomandat dr stomatolog sa folosesc o pasta de dinti speciala pt asta parodontax se numeste, e un pic cam neplacuta la gust,,dar sa stii ca pe mine tare ma ajuta,,imi mai sangereaza din cand in cand gingiile dar foarte putin in comparatie cu ce era inainte.asa ca eu ti-o recomand, e un pic mai scumputa, dar eu zic ca merita.
mirtha eu am dat datele mele inca de la primele postari,,sper sa scap mai repede si de moderare, ca nush daca imi apar mesajele si datele asa cum ar trebui
fetelor va pupic si aveti grija de voi si de bebicii vostri, mai ales pe caldura asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

bebecris, a fost foarte frumos in Grecia,insa nici nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de repede...am asteptat atat de mult vacanta asta si a trecut mult prea repede...bine ca totul a fost frumos.Am avut un pic emotii,in legatura cu bebelusul..pt ca nu mai zburasem cu avionul ,dar multumesc lui Dumnezeu nu au fost probleme!
Din pacate,de luni merg din nou la munca
Felicitari burticilor cu vesti bune de la echo,iar celorlalte le urez multa putere sa treaca peste aceste incercari!
SANATATE MULTA,burticile mele preferate!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Doamne ce mult s-a scris, ma simt in urma rau, asta e ritmul in care scrieti de obicei?? Incerc sa recuperez.

CARPEDIEM - imi pare atat de rau pentru ceea ce ti s-a intamplat. Unele lucruri nu au nici o explicatie oricat ai vrea sa gasesti una.Nu e drept. O sa treceti peste acest moment trist si vor veni si clipe frumoase. Sunt sigura ca o sa-ti tii puiutul in brate, poate mai curand decat crezi. Ai incredere in Dumnezeu. Sper ca sotul tau sa fie alaturi de tine si sa va sustineti unul pe celalalt in momentele astea grele. Vor veni si zile insorite. Ai grija de tine.

GINYE - ma bucur ca au incetat problemele si sper sa ramana asa. Nu te mai gandi la ce mai rau, trebuie sa fim optimiste.

La fel si pentru ANDREYUTZA - e normal sa avem vise ciudate mai ales ca suntem cu toate ingrijorate pentru puiutii nostri. Am si eu momente in care ma apuca panica dar incerc sa le depasesc, sa nu ma mai gandesc. Am patit asta mai ales la inceput cand ma durea burtica rau, jos in laterale, mai ales in dreapta. Mai tarziu am aflat ca sunt ligamentele care se intind.

LEELOO - felicitari pentru vestile bune de la eco. Cate detalii....Super!

CRISS - felicitari pentru fetita. Sa creasca mare si sanatoasa, sa va aduca numai bucurii.

LORENA - ma alatur si eu grupului de admiratoare. Super sexy mammy. Apropo, in aug voi fi si eu nasica de botez si as vrea sa-i cumpar finutzei mele o rochita din aceea vaporoasa, alba, gen miresica pentru botez. Gasesc asa ceva in Bucuresti?? Stiti cumva unde?

Am vazut ca se discuta despre celule stem - habar nu am care e procedura aici, tr sa ma interesez.

As vrea sa pun si eu poze - cum fac?

+18saptamani cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Am schimbat semnatura. YAY!!

+19saptamani cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Carpediem:cuvintele sunt de prisos....

Oti:maine pleci spre Romania,nu?Ce bine!Hai la caldura,ca sigur te-ai saturat de vreme capricioasa.(eu inca ma mai uit din cand in cand pe net la vremea din Reyk si cand vad ca arata ploi...uff).

Ieri am terminat si eu gynipralul si e clara treaba ca a fost vinovat pt greturile mele din ultimele saptamani.Astazi deja ma simt mult mai bine,am baut prima cafeluta de cand am ramas insarcinata(ff.slaba si cu lapte condensat) si am reusit si eu sa beau putina apa fara sa-mi mai fie rau apoi.

Narcisa,Bebecris si celelalte fete cu contractii:sanatate multa si averi grija de voi!

Da,Mirha,si eu ma plangeam ca n-am medic de familie.Deja m-am orientat la o doctorita din oras,mai cer niste referinte pe la cunostinte si sapt viitoare cred ca ma duc sa ma inscriu la ea.

Fetelor,voi v-ati gandit la recoltarea celulelor stem?Daca nu avem niciun impediment(ma gandesc ca stam intr-un oras relativ micut si nu stiu daca s-a mai facut asta pana acum in spitalul judetean) suntem foarte hotarati sa facem chestia asta.

Pupici tuturor si o zi buna.

Flori 14+

Mergi la inceput