*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(52)*
Raspunsuri - Pagina 12
Darling_ spune:
Ma adauga si pe mine cineva in listuta de la inceput??? As face-o eu, dar nu stiu cum.
Cineva ma intreba daca am avut ovulatia mai tarziu (sorry nu mai retit cine). Da am ovulat undeva in jur de 5 martie, nu stiu exact pt ca renuntasem sa mai sper si nu mai tineam cont.
+19saptamani cu
Eduard
bebecris spune:
eu nu am contractii...eu am avut crampe pentru ca am papat pepene rece....dupa care am avut si diaree..am baut f rece...inghetata, pepene rece..ardei umpluti...si...stomacu...a zis STOP!!!!
20+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
flori76 spune:
quote:
Originally posted by bebecris
eu nu am contractii...eu am avut crampe pentru ca am papat pepene rece....dupa care am avut si diaree..am baut f rece...inghetata, pepene rece..ardei umpluti...si...stomacu...a zis STOP!!!!
Da,iubita,scuze
.Dupa ce am trimis am vazut ca m-am exprimat gresit,dar mi-a fost sila sa mai editez..Nici nu stiu,dar no-spa nu are efect cand esti deranjat la burta?
Din contra,eu mananc tot ce apuc,in cele mai nebune combinatii posibile,dar tot constipata sunt.Asta era boala mea si inainte de a ramane insarcinata,iar acum e si mai si.
Mereu am vrut sa-ti spun referitor la discutia noastra de acum cateva sapt despre clexane:am vazut apoi logica ccc cumnatului tau,care a zis ca gravidutzele nu pot face injectiile in burta,asta in timp ce dr din Islanda imi spusese sa le fac tocmai in burtica.Pai eu le-am facut pana in sapt 12,cand burtica nici nu se vedea,iar tu,din pacate,trebuie sa le faci pana nasti...
Apropo de asta:te-ai mai acomodat cu ele?Tare mila imi era de tine cand spuneai ca plangeai in fiecare seara din pricina lor

Flori
14+
aliburtica spune:
Leeloo, si eu intru de luni in sapt 21,asa k m-am uitat cu drag la analizele puiului tau. Ce bine ca e totul ok. Dar se poate face eco-morfo asa de repede?Pe mine m-a chemat doctorul la control eco doar peste cateva saptamani. Abia astept si eu sa vad ce face bb meu. Trebuie un ecograf mai performant pt aceste masuratori cum ti-au facut tie??
mnarcisa spune:
bebecris acum cum te mai simti?
Narcis George bobocel premiant de cl I si
Narcisa
18+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
regulile trebuiesc invatate, pentru ca apoi sa ne permitem sa le incalcam
loren@ spune:
Carpediem imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intimplat...sanatate multa si puterea de a o lua de la capat si de a avea bb mult dorit!
Criss felicitari pentru mica printesa...
Darling rochita din aia sigur gasesti..de exemplu la magazinul Unirea, etajul 3.....eu sper ca mama finutei mele sa aleaga totusi o rochie care sa nu fie din satin si voal, ca in august e atit de cald si cred ca o sa stea lipita de aia mica..eu sper intr-o rochita super eleganta, dar din bumbacel!
LEELOO felicitari pentru eco...abia astept si eu ziua de marti la morfo!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
22+
mnarcisa spune:
Leeloo te rog sa imi zici daca ai facut programare speciala pentru morfo sau i-ai zis acolo ce vrei.
Eu am programare pe 24 tot la dr Calonfirescu numai ca nu am specificat ca vreau morfo![]()
Narcis George bobocel premiant de cl I si
Narcisa
18+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
regulile trebuiesc invatate, pentru ca apoi sa ne permitem sa le incalcam
ginye55 spune:
Darling felicitari pentru semnatura! Tot inainte pana la 40 de saptamani!
ginye
23+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
bebecris spune:
ACUM MA SIMT BINE....dar dimineata am avut o forfoteala si o bolboroseala in burtaaa....am luat 2 NO SPA si am papat la pranz o ciorbita calda....eu am mai patit asa cand am fost la viena cand l-am conceput pe bebe si cand am luat la rand toate wc publice din muzee, magazine, piete, metrou...etc...
m-am obisnuit cu ele..sunt vanata..dar...e mai bine acum...
flori....tu cum le faci? tii pielea intre 2 degete?
20+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
diana21 spune:
Carpediem, imi pare tare rau ca si tu treci prin tragedia asta
. Nimic nu e mai dureros pe lumea asta decat sa-ti pierzi puiul 

Sa stii ca foarte multe cupluri trec prin crize majore cand se intampla asa ceva, trebuie sa ai si tu rabdare cu sotul tau...sa incercati sa fiti si mai apropiati pt. ca este tragedia amandurora, o ruptura acum nu ajuta pe nimeni! Barbatii sufera in alt mod, mai putin vizibil decat o fac femeiile, motiv pt. care, de multe ori, sunt catalogati ca insensibili! Nu sunt eu in masura sa va dau sfaturi, dar...poate, niste sedinte de psihoterapie v-ar salva casnicia si v-ar ajuta sa va intelegeti reciproc! Eu iti doresc putere multa sa treci peste perioada asta crunta!!! Nu poti trece decat prin ea, din pacate...Cat despre cumnata ta, n-o judeca asa aspru, sunt sigura ca nu stie ce sa-ti zica si nu poate vorbi! Stiu cum e sa vrei sa spui o vorba buna si sa nu-ti iasa nici un sunet din gat, sa te blochezi cu telefonul in mana si sa te umfle plansul. Eu sunt la fel...in situatii de genul asta prefer sa respect durerea cuiva si astept un semn ca e pregatit/a sa vorbeasca despre asta! Poate ea isi inchipuie ca te derajeaza, ca plangi in momentul ala...Eu o inteleg!
...................
Leeloo, ce flacau voinicel ai! Ma bucur ca vestile sunt bune, Doamne ajuta sa fie asa pana la final pt. toate!!!
Otilia, drum bun si astept un semn de la tine cand ai timp de o plimbarica in parc cu fetele!!!
Dandusa, ce bine ca te-ai intors de la mare, mi-a foast dor de tine!
Darling, bine ai venit!
............
Mav, mi-a venit cartea "La ce sa te astepti cand esti insarcinata" si mi se pare super, super! E mai buna decat tot ce aveam eu acasa pe tema asta! Mersi!
Eu sunt super, mega, ultra stresataaaaaa pt ca luni am si eu eco morfo la Pelinescu!!! Mi se pare ca mai e o vesnicie pana atunci!
Apropo de asta, eco morfologica se poate face oricand intre 20 si 24s! Nu conteaza atat de mult ca te cheama la 21s sau la 24s! Am vazut ca intreba cineva, nu imi amintesc acum cine!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
20+