*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(52)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Diana cunosc sentimentul de dinaintea unei echo. Dar va veni si ziua de luni si vei primi numai vesti bune!

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, am fost la Medlife dupa recipient pentru noua urocultura si m-am dumirit de ce n-a iesit bine....Eu recoltasem ok, jetul din mijloc, numai ca am incurcat recipientele....Am luat altele si repet maine si sumarul si urocultura.Asistenta mi-a spus ca daca ma trezesc noaptea la 3-4, sa recoltez atunci si sa bag recipientele la frigider...

Ramo 16+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Bebecris:imi pare tare rau de vanataile tale si de faptul ca suferi
Eu am terminat de 2 sapt cu clexanul,am avut de facut pana in sapt 12.Si da,tineam cu doua degete pielea si apoi bagam acul.Sincer,pe mine in burta m-au durut foarte putin.Ce m-a enervat mai tare a fost ca la ultimele 2 injectii m-am grabit,n-am fost atenta si-mi facusem niste vanatai oribile(n-am avut asa ceva tot anul trecut in care am facut vreo 200 injectii pt fiv).Dar asta e,intre timp au trecut si vanataile ...

Flori 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by Darling_

Ma adauga si pe mine cineva in listuta de la inceput??? As face-o eu, dar nu stiu cum.

Cineva ma intreba daca am avut ovulatia mai tarziu (sorry nu mai retit cine). Da am ovulat undeva in jur de 5 martie, nu stiu exact pt ca renuntasem sa mai sper si nu mai tineam cont.

+19saptamani cu Eduard

Dar esti deja in listuta de la capitolul trecut. Eu te intrebam de ovulatie tarzie pentru ca fetele care au aceeasi data a ultimei menstruatii au DPN mult mai devreme decat tine. Si ma gandeam sa nu fie vreo greseala.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Eu acum am venit de la servici, dar iau o pauza de forum desi am multe de facut, bagaje, dus, hotarat ce acte imi trebuiesc in Ro si pe drum, bataie de cap multa.

Flori, Diana, , am emotii ca de obicei cu drumul.

Ar fi dragut sa facem o intalnire intre gravidute undeva in parc daca luam si copilasii mai mari, la vreo terasa cu mancare ma feresc sa nu cumva sa ma ingras prea tare . Voi sta 4 saptamani, prima in Bucuresti, a doua la mare, a treia la parintii mei si vrem sa facem o plimbare pana la Cluj, a patra in Bucuresti.
Dar in primul rand voi merge la un control pe 7 iulie si sa vedem ce spune doctorita de colul meu si de sarcina, operatie, nastere naturala dupa ce m-a operat ea, ce sa mai avem multe de discutat. Iar pe 9 iulie am ecografia la Medlife.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Amalia , sa fii sanatoasa, norocoasa si iubita! Petrecere frumoasa!
Simona73, sa va traiasca fetita!

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Buna fetelor,
Eu sunt de la "Aspirante optimiste" ...sper sa ma innumar si eu printre voi in curand. Va sciu in legatura cu o prietena de a mea,(din pacate ea nu are net) care este insarcinata in 18 saptamani, si la ulitmul control i s-a spus ca are picioarele cam umflate pt aceasta varsta a sarcinii, si ca daca nu se retrag umflaturile, va trebuii sa o interneze. Ea are oroare de spitale si este foarte deprimata, pt ca din pacate are un job care nu ii permite sa stea jos, si evident umflaturile nu i se retrag!!! Stiti ceva despre aceasta afectiune? chiar este nevoie de spitalizare? Ea spune ca tuturor li se umfla picioarele si nu ar vrea sa se interneze... As aprecia mult daca mi-ati putea raspunde. Va multumesc si sarcina usoara si bebelusi sanatori tuturor!!!

Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Cris703, felicitari pt fetita! Sa fie sanatoasa!

Exel, sarcina usoara. Nu te panica degeaba si tu ca suntem destule panicoase

eliov, ai patit exact ca mine. Eu nu prea m-am linistit. Am fost la serviciu 120 de km cu masina. Ai grija! Bine ca este sfarsit de saptamana sa stam linistite!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

leeloo totul este bine! Te-ai mai linistit?

Amalia, La multi ani! Sa fii sanatoasa fericita si sa nasti un copil intocmai cum ti l-ai dorit!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns exel spune:

anes nu sunt panicata, doar ca este ciudata chestia asta cu moderarea,dar scap eu de ea.
mini k eu stiu ca umflaturile in sarcina se datoreaza si faptului ca se intrebuinteaza sare multa in alimentatie. si eu incepusem saptamana trecuta sa ma umflu, si dr mi-a zis sa elimin sarea, incetul cu incetul,,pana la zero. e cam greu ptr mine pt ca de cand sunt insarcinata ma trage la sarat, acru, picat; dar cred ca totusi se poate face un sacrificiu.
la toate fetele

Mergi la inceput