*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(52)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
eu inca ma lupt cu durerile de burtik ...
otilia facem galerie la aeroport Welcome
anes da week-end
miky sper ca am retinut bine vb cu prietena ta neaparat concediu pana mai se duce umflaturile...datorita faptului ca sta in picioare sangele numai circula cum trebuie prin urmare umflaturile excesive . trebuie sa se gandeasca la bb si mai apoi la propria ei sanatate
Alaturez probleme sarcina lunila V si VI scris de dr tutunaru
Modificari ale sanilor. Sanii tai continua sa creasca si mai mult, dar devin mai moi si nu mai sunt atat de engorjati ca in lunile trecute. Sunt extremi de sensibili la atingere chiar cand iti pui un sutien. Poti sa observi si scurgerea unui lichid galbui destul de vascos, este colostrul, primul lapte cu care va face cunostinta in curand noul tau nascut.

Dureri in abdomenul inferior. Cam in aceasta perioada vei incepe sa simti dureri abdominale localizate cu precadere in etajul inferior. Ele sunt datorate cresterii uterului gravid care antreneaza intinderea atat a peretilor abdominali cat si a ligamentelor care ancoreaza in interior uterul.

Crampe musculare la nivelul picioarelor. Crampele aceste pot fi foarte dureroase pe parcursul sarcinii. Ele se datoreaza faptului ca stati prea mult in picioare, iar presiunea datorata greutatii crescute afecteaza membrele inferioare.

Picioare si glezne umflate. De asemenea daca stai prea mult in picioare este posibil ca sa ai surpriza sa inceapa sa te stranga pantofii si sa simti o greutate si o durere surda in gambe. Daca se intampla acest fenomen ia legatura neaparat cu doctorul tau.

Dureri de spate. Este vremea cand apar aceste pacatoase dureri de spate care te vor intovarasi pe tot parcursul sarcinii. Ele apar datorita greutatii crescute a trunchiului tau care trebuie tinut vertical cu un efort suplimentar.

Constipatia. Poate deveni si mai suparatoare, existand posibilitatea neplacuta de a se agrava spre sfarsitul sarcinii

Balonare. Apare mai ales dupa ce ai mancat copios (si asta e foarte probabil a se intampla din ce in ce mai des in aceasta perioada) si se datoreaza faptului ca intestinele tale nu mai pot sa isi desfasoare in "liniste" activitatea, fiind constranse spatial de catre uterul gravid.

Sangerari gingivale. Datorita congestiei generalizate este posibil sa ai surpriza ca dupa ce te speli pe dinti sa constati ca-ti curge sange di gingii

ginye tu ai primit banii pe concediu? azi au intrat la mine pe card si binentele s am dat iama in ei..in principal platesc in avans gaze, curent, asociatie, tel si alte cele restu...chit chit pana in oct
apropo am fost la Sensiblu sa iau mustela costa doar 75 Ron uff
diana inca putin pana la intalnirea cu bb
abia tept si eu echo de pe 17
va
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Moni_k si eu zic sa elimine intai sarea din mincare...daca totusi continua sa se simta umflata poate ar fi mai bine sa asculte sfatul doctorului..
Pot sa ma vait si eu de durerile de solduri care ma vor insoti, din ce in ce mai acute, pina la final? Din pacate nici la Bia nu am avut ce sa fac si nici acum nu cred ca o sa gasesc un remediu...offf!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

quote:
Originally posted by aliburtica

Leeloo, si eu intru de luni in sapt 21,asa k m-am uitat cu drag la analizele puiului tau. Ce bine ca e totul ok. Dar se poate face eco-morfo asa de repede?Pe mine m-a chemat doctorul la control eco doar peste cateva saptamani. Abia astept si eu sa vad ce face bb meu. Trebuie un ecograf mai performant pt aceste masuratori cum ti-au facut tie??

Morfologia fetala se face intre saptamanile 20-24 de sarcina, sau cel putin asa stiu eu de la medicul meu. Eu duminica intram in 22 saptamani, asa ca ma incadram bine, iar dr mea vrea sa vada rezultatele, dar pleaca in concediu, asa ca am zis sa fac acum ... oricum ultima eco o facusem la17 saptamani si eram disperata cu nervii ca nu mai stiam nimic. Probabil ca depinde si de performanta aparatului, dar si de varsta sarcinii si evolutia ei. Multa bafta si tie la masuratori!

Leeloo
21 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

voi vb de weekedn odihnitor!!!!! eu am de strans lucrurile pentru ca incepe marea zugraveala pentru primirea lui bebe asa cum se cuvine...mai sunt o groaza de adunat...maine ducem mobila la ai mei si apoi mergem sa luam o mobila noua...duminca punem parchetul....avem treaba...saptam viit de joi pana sambata o sa fiu la mare....

20+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

elilov te doare si spatele? Ca nu-i a buna daca te doare! Iei No-Spa sau Ginypral?
Pe mine m-au lasat contractiile, ma doare doar burta asa cum spunea Tutunaru (mai jos).

Bebecris, nu este cam multa oboseala? Sper ca nu te ocupi tu de toate astea..!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Lorena, poti sa te plangi linistita, eu te intelg f bine pt ca si pe mine ma dor soldurile si spatele! Dimineata nu ma pot da jos din pat...burta ghem si tare, tare, soldurile vaaaai de ele...Un chin! De picioare pot sa zic? Nu mis e umfla inca, dar ma dor si le simt grele, grele...Data trecuta ajunsesem prin luna a saptea sa umblu numai in slapi, nu mai suportam nimic altceva in picioare.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Carpediem nu am cuvinte sa exprim regretul. Sper ca situatia sa se rezolve cat mai bine intre voi, sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa o luati de la capat in toate si sa va mearga bine!
Simona, Criss sa va traiasca fetitele, sa va bucurati de ele si sa aveti sarcini cat mai usoare in continuare!
Elilov iubita, iti doresc muuuulta sanatate si sa ai parte de un weekend linistit, fara alte dureri de burtica si contractii.
Ginye, Mav, Elilov, Ramo, Andreyutza, Iulia, Mirtha, OtiliaV, Anes va multumesc din suflet pentru urari!!!! Sa vi se intoarca toate urarile de bine inzecit, sa aveti sarcini cat mai usoare si bebici sanatosi!
Leeloo ma bucur pentru vestile bun de la ecografie!!! Sa fi sanatoasa si tu si bebe!

Am avut o zi minunata astazi! Colegele mele de la servici m-au rasfatat. Am venit acasa cu flori de parca ma intorceam de la cununia civila. Acasa ma asteptat baietii mei cu tort, sampanie, niste bijuterii foarte frumoase din argint si pupici cat cuprinde. Puiul mic din burtica, s-a agitat azi mai mult ca oricand pentru ca mami a fost emotionata...deh, o data faci 30 de ani.
Sincer, ma simt excelent, nu simt anii, ma simt implinita, fericita si iubita. Va doresc si voua sa aveti parte de aceleasi lucruri frumoase, pe masura gandurilor voastre bune si a sufletului vostru frumos!

Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si 22+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Amalia, te rog sa mai ierti ca am uitat sa te felicit, stiam eu ca mai era ceva de zis!

La multi ani si sa-ti dea Dumnezeu tot ce iti doresti si un bebe voinic si sanatos!!! Te pup cu mult drag!!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

anes fara dureri mari de spate cele obisnuite cu solduri cum scrie si diana
Eu iau no-spa
bebecris spor la treaba insa moderat sa nu te apuci sa cari mobila
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Diana iti multumesc mult pentru urari! Multa sanatate si tot ce-ti doresti si tu, un bebic sanatos si o nastere usoara!

Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si 22+ Luca Gabriel

Mergi la inceput