*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(52)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Elilov ieri am verificat cardul si inca nu aveam banii. Tu in ce sector lucrezi si pe cate luni ai primit banii?

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ginye eu sunt din Tg-Jiu Gorj si am primit toti banii , cat despre banii de carti prin toamna se aude ceva in acest sens
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Elilov eram ferm convinsa ca esti din Bucuresti.

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Elilov ti-am trimis PM.

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

OTILIA scuze de confuzie. Eu ma uitam pe listuta la DPN, si evident ca nu eram la sf listutei unde ar fi trebuit daca as fi ovulat normal.

LORENA ai dreptate, bubacelul e mult mai potrivit pt pielea de bebelus.

Bebele meu misca din ce in ce mai tare, azi se simtea si la mana. Seara e f activ. Mor de drag cand il simt.

+19saptamani cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Elilov, si eu sunt din Tg-Jiu.Cati ani ai?
Pentru fetele care au probleme cu gingiile-dentistul meu mi-a spus ca in loc de apa de gura sa folosesc sare de mare dizolvata in apa(1 lingura de sare la 1/2lapa).Eu asa procedez si nu mai am probleme.
Va pup si aveti grija de bb!

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sa vedeti ce mama "grijulie" sunt. Am luat preventiv no-spa ca stiam ce program artistic am planificat. Si pe langa bagaje, imbaiat, m-am gasit sa schimb si asternuturi, sa le spal, uscat afara si cand sa dau cu aspiratorul hop si burta ghem, cu chiu cu vai am terminat in toata casa si aspirat si spalat gresia, curatenie luna. Dar cam nasol daca de acum nu mai fac fata cu treburie casnice.

Gata, fug sa dorm si eu o ora pana vine taxiul. Va sa ne auzim cu bine in Ro.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
ginye acuma dau iama in mesaj
Simona eu am 25 de anisori, dar fac 26 in sep tu la ce ginec mergi in tg?
otiliav tot de la treburile casnice mi se trag durerile. joi am fost la mama acasa si i-am facut curat, am spalat niste haine in sfarsit curat si la maxim o ora au inceput nebuniile. vad ca in aceasta dimineata sunt mai binisor sper sa treaca. cred ca bb zice ca sunt o mami rea.
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Eli, daca al tau bb zice ca esti o mama rea, al meu sigur zice (si la ora asta are si dreptate) ca-s o mama lenesa...
Ete www.flickr.com/photos/12628432@N06/2638418056/" target="_blank">aci ce m-am rotunjiiiit....
Otilia, drum bun, "safe", si cand ajungi vezi ca ti-am lasat PM cu nr meu de tel... pt cand vei fi la mare...

O zi frumoasa tuturor!

23+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Neata burtici!

Elilov:ai grija de burtica.Sa stii ca mie mi-a facut bine gynipralul.Nu stiu daca v-am zis,la penultima eco(atunci cand mi-a zis ca am iminenta de avort),pe langa uterul rigid,mi-a zis ca la polul anterior al sacului gestational am o lama de lichid de 4,6mm.Dupa 2 sapt de gynipral,la ultimul eco...disparuse!Asa ca,chiar daca m-a chinuit ca mi-a creat o greata nebuna,eu sunt multumita ca mi-a facut bine gynipralul.
Am vazut ca Mustela e mai scumpa,eu am Dr.Fischer si am vazut ca au si la SensiBlu si e aprox 500.000.
Am 2 prietene:una a folosit Mustela si cealalta Dr.Fischer si niciuna n-are pic de vergetura...

Bebecris:ce frumos!!Deja ii pregatiti camera lui bb Abia astept sa ma apuc si eu de cumparaturi pentru bb.Ai grija sa nu te obosesti prea mult.Mai esti deranjata la burtica?

Flori 14+

Mergi la inceput