*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(52)*
Raspunsuri - Pagina 16
flori76 spune:
Cu scuze pentru intarziere:
La multi ani,Amalia!Sa fii sanatoasa,fericita,iubita si sa ai bb sanatos! 
Flori
14+
flori76 spune:
Mav:ce burtica frumusica ai!
Sarcina usoara in continuare!!
Uitandu-ma la poza ta mi s-a facut un dor de mare...abia astept s-o vad!!
Flori
14+
elilov3 spune:
mav
ce burtica frumoasa avem hehe se vede ca ai 24 de sapt...uff recuperez eu te prind eu ![]()
flori gynipral multumesc sa notat 
21+
Dimitrie
elilov3 spune:
flori ete eu am problema cu tiroida 
Contraindica#355;ii: Gynipral nu se administreaz#259; în caz de: hiperfunc#355;ie tiroidian#259;, boli cardiace mai ales inflamatorii ale miocardului, disfunc#355;ii cardiace cu frecven#355;#259; cardiac#259; mare #351;i anumite valvulopatii; boli severe hepatice #351;i renale, glaucom, hemoragii uterine severe (dezlipire prematur#259; de placent#259;), infec#355;ii uterine. Perioada de al#259;ptare: nu se folose#351;te în perioada de al#259;ptare.
21+
Dimitrie
mav spune:
Ce burtica, mai, ca e ditami burtoiu'! Nush de ce pare mai mica in poze... ca acu vreo 2-3 zile... m-am intalnit cu o cunostinta (mamica si ea) care m-a intrebat daca am peste 7 luni...
M-am simtit destul de prost...
Flori, sa stii ca abia aseara am ajuns pt prima data cu Sebi la "plaja" in vara asta (desi locuim in Cta) si era destul de tarziu.... batea un vaaaaant... de ne lua pe sus!
As fi vrut sa-l duc la plaja si azi dis-de-dimineata, dar e innorat...
Asa ca, teoretic, m-am hotarat sa ma apuc de curatenie, insa practic.... mi-e o leneeeee....
23+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ginye55 spune:
Neata burtici!
O zi superba va doresc!
Azi vine sotul la mine!
Mi se facuse un dor nebun de el!
Si maine plec acasa la mine.

Mav ai o burtica frumoasa foc!
Otiliav drum bun si concediu placut!
Elilovasculta-l pe bebe. Stie el ce stie.

ginye
23+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
ginye55 spune:
Elilov

ginye
23+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
oceanborn spune:
Neatza fetelor! ce activitate pe forum de dimineata...
amalia cu intarziere iti spun si eu La multi ani si multa sanatate ,sarcina usoara in continuare si tot ce iti doresti!! dupa cate am citit ai avut o zi de nastere frumoasa, ce-i mai important decat armonia in familie!? si vad ca la tine e valabil si la serviciu.ma bucur ca te-au facut toti din jur sa te simti bine!!!
Mav de unde atata burtoi?! chiar iti sta bine cu burtica aia rotunda!!! Concediu placut la munte sapt viitoare!cat despre mare.....si mie mi-e dor de Marea Neagra, de valuri de nisip mai dur...aici nisipul e f fin si nu sunt valuri mai deloc, zici ca esti la lac, plus ca apa e f calda.si mi-e mai dor sa ma bata un vant rece sa simt ca ma ia pe sus, aici vantul e cald si anemic si seara...
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco, si eu am programare pt eco morfo pe 30 iulie , abia astept!
Eli si Ginye ma apuca melancolia cand va aud de banii pe vara...ce-i mai asteptam si ce-i mai cheltuiam dintr-un foc...si pana in octombrie era muuuult..
De ieri am si eu o problema: mi s-au umflat gleznele...nu mananc sarat,fac plimbari zilnice seara, nu mi s-a mai intamplat pana acum si aseara cand am observat m-am cam panicat, in fine stiu ca se intampla in sarcina dar na cand se intampla pt prima oara e putin alarmant. Oricum cred ca si stiu motivul, ieri am fost la analize, m-am dus pe jos, nu e f departe dar e ceva...si dimineata la 7 jum erau 37 grade deja..degeaba port incaltaminte comoda ..cred ca de vina e caldura.. aseara am fost si noi pe malul marii , am zis ca imi racoresc si eu picioarele putin pe mal la o plimbare...mda..caldura la 8 seara, apa calda...oricum mi-a prins bine ca pe cand am ajuns acasa nu ma mai dureau asa de tare..
Eli tu te plangi de 25 grade in casa?????? eu cu aer conditionat cu tot am 24...de o saptamana nu merge si il tot astept pe tipul care trb sa-l repare, asa ca eu stau cu 2 ventilatoare langa mine ...si suport 31 32 gr ...sper sa vina azi meseriasul ca de nu innebunesc ..
Otilia concediu placut in Romania!!
Un weekend linistit si placut va doresc tuturor!!!
18+
Alexa.1983 spune:
Neatza fetele..care baga o cafea mik???
Maaav ce burticutza frumoasa ai
.....eu par mai mult grasutza decat gravida.....imi vine sa-mi fac un tricou cu "NU sunt doar grasa.....sunt si GRAVIDA"
......
...Vine un
la mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA
20+ Deniel Alexi