*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(52)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Otilia, mav, elilov, de ce faceti imprudente dintr-astea? Tzz, tzz,tzz! Pai ce este mai important acum? Lasati pe slow ritmul! Eu recunosc ca nu exagerez cu treburile in casa. De mancare imi mai face mama, iar eu cate ceva foarte usor, care nu necesita stat in picioare sau aragaz indelungat.
Fiti cuminti! Nu inseamna ca nu sunteti mame grijulii sau sunteti lenese!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Mav....nu ma certa...dar tu ai cumva fetitza???

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 20+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Alexa si mie mi-ar placea o burtica ca a lui Mav(dar am rabdare, o sa creasca)... si eu arat la fel ca una care tocmai a mancat bine. contiunui sa port tricouri mulate, ca asa se vede totusi ceva ceva

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

oceanborn da cred ca ai dreptate caldura bato vina. stai nitel culcata cu picioarele riicate si sa vina tipul cu aerul sa scada temp la tine
alexa pune o poza sa ne dam cu parerea
anes multumim de bataita ce bine e glumesc
21+Dimitrie

Mergi la inceput

oceanborn este bine ca nu mananci sarat. Cand esti acasa, stai cu picioarele mai sus decat corpul si pune-ti frunze de varza pe glezne (zdrobeste-le putin).

22+

Mergi la inceput

Alexa, mav, mie lumea imi spune ca am burta prea mica . Fiecare isi da cu parerea... Ca am lichid amniotic putin, ca BB va fi micut.... Dar totul era in parametri normali...!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Am pus o poza la "primele poze acolo"......sa ma vedeti cum esuam pe marginea piscinei...

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 20+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

mersi de sfaturi Anes si elilov3, in uitucenia mea de gravida, v-am povestit de picioarele mele si am uitat esentialul. sa va intreb ce e de facut, dar vad ca n-a mai fost nevoie si de intrebare. incerc cu varza sa vedem..

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Oceanborn, sa stii ca si mie mi s-au umflat gleznele de ieri si incepuse sa ma manance pielea peste tot, am crezut ca am facut alergie la ceva.... dar pana la urma probabil ca a fost caldura de vina... ca ieri am simtit-o mai rau decat pana acum...
Si mie imi place sa simt briza marii, dar aseara chiar ma luase frigul din cauza vantului care batea destul de tare.
Alexa, esti tare draguta cu inscriptia de pe tricou. Si nu ma supar, zici ca am fata ca m-am rotunjit la mutra, ca o luna? Ca totusi burta mi-e tuguiata... si sigur am baiat acolo!
Anes, esti scumpica! Si mie imi aduce mama pranzul la birou in cursul saptamanii, sa nu mai fiu nevoita sa ies in soare si caldura, ma rasfata! Si pana acum (la vacanta), Sebi manca la gradi si tati la serviciu, deci.... eu gateam rar si doar ce/cand aveam chef. Chestia e ca trebuie sa pun rufe la spalat/uscat/calcat, sa aspir praful si sa-mi curat putin geamurile, ca daca plecam marti la munte.... avem nevoie si de haine curate si nici nu mi-ar placea sa gasesc casa murdara cand ne intoarcem.... Asa ca e musai sa ma mobilizez azi!

23+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Alexa, unde ai incarcat pozele, pe contul comun? Ca la semnatura ta te vad miresica frumusiiiiicaaaaa!

23+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput