*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(52)*
Raspunsuri - Pagina 18
anca_27 spune:
Vin si eu la cafelutza, chiar daca e 3in1 si e si aproape bauta.
N-am mai intrat de secole insa va urmaresc din umbra, si tot mai invat cate ceva. Ma uit si la poze si vad burtici frumoase, eu inca sunt la stadiul de `fte balonata` 
Am facut si TT-ul, m-am dus direct la Cj, e totul ok, acum asteptam ziua de 28 sa vedem ce e....bataie mare
, eu vreau fetita Sara, el baiat Eric. Eu una n-o sa fiu dezamagita nicicum, sper ca nici el, ca taaaaaaaaaare-si doreste baiat.
Voi mergeti pe la piscine, stranduri?
Eu am fost ieri si parca aseara ma durea burtica, n-am luat nimic, am stat doar cuminte in pat. Si tare-as mai vrea sa merg, e asa de buna balaceala mai ales ca hop si eu cu dureri de solduri ... la numai 16 sapt. Adevarul e ca e apa mai rece decat in mare de ex, da nu intru dintr-o data, ma mai ud, mai ud burtica, mai vb cu BB, insa o fac si cu placere si cu frica.
16+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Amalia spune:
Neata fetelor,
Buna cafeluta...in ultimele zile am uitat sa mai beau
Alexa am ras de numai cu ce tricou ai vrea sa-ti faci
.
OtiliaV concediu placut si drum bun inspre tara!
Flori si Oceanborn va multumesc frumos pentru urari. E adevarat am avut o zi foarte frumoasa ieri. Am noroc si la servici de o atmosfera buna. In plus, fiind departament de conta, ne-am nimerit numai fete...si ne intelegem bine cu toate ca suntem muuuulte...vreo 35.
Azi abia m-am trezit...si asta pentru ca se misca de zor bebe, probabil vroia sa mai schimbe si el pozitia si-l incomoda pozitia in care dormeam eu. Asa ca m-am trezit si am inceput roboteala...sa spal vase, sa pun rufe la spalat, sa strang altele deja uscate...abia acum mi-am pus si eu sa pap (lui David ii daduse deja tati mai de dimineata).
Cred ca o sa avem program de mall astazi, as vrea sa iesim cu David sa vedem un film care sa i se potriveasca si lui (asa am ajuns de am vazut in ultima vreme la cinematograf numai filme de desene animate) si sa papam ceva.
Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si
22+
Luca Gabriel
diana21 spune:
Neata, Burtici!
Mav, uaaaaau, ce burtica mare si frumoasa ai!!! Chiar ca arati ca in luna a saptea, o sa faci un voinicel de baietel!!!
Alexa, ce frumoasa esti si ce bine iti sta in costum de baie! EU deja nu mai indraznesc sa imi imaginez cum as arata in slipi 
................
Legat de treburile prin casa...e foarte greu sa stai linistita cand mai ai un bebe acasa! Mereu ai cate ceva de facut, daca nu sunt haine de spalat, e de gatit, strans jucariile...plus baitele de peste zi, mesele...peste astea nu poti sari oricat de rau te-ai simti! Tin minte ca data trecuta,fiind primul bebe, ma rasfatam toata ziua, leneveam cu orele...ma plimbam, citeam, aveam timp de orice imi trecea prin cap. Acum...de-abia seara am timp si de mine!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
20+
mav spune:
Io v-am zis ca m-am facut balena...
Diana, ca bine zici!
Pai numai Sebi consuma cel putin doua randuri de haine pe zi si doua perechi de pijamale...
Si acum e mare si cere singur de mancare!
Iar cu jucariile imprastiate peste tot... Asa e... greuuuuu.....
Si cum burta e mare (pe mine deja ma dor costele, la prima sarcina n-am patit asta)... cel putin eu... ma misc in reluare....![]()
Apropos, stiti voi ce m-a intrebat odorul zilele trecute? "Fetele batrane mai pot sa nasca bebelusi?!"
N-am reusit sa aflu la care "fata batrana" se gandea el....
23+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Alexa.1983 spune:
Diana....de aia imi plac pozele facute la distanta...
ce poate fi mai dragut decat o gravida in costum de baie???...vazuta de la distanta..![]()
Poza e acolo....in album...unde e si aia cu nunta....
...Vine un
la mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA
20+ Deniel Alexi
mav spune:
Anca, bine ai revenit cu vesti bune! Inteleg ca pe 28 mergi la morfo-fetala?
Cum de-i apa mai rece in piscina decat la mare?!
Alexa, pai ce glumeata esti!
Tu vorbesti despre poza cu costumul de baie alb?!
Pai esti manechin mamico! Ia sa nu te mai vaiti, ca data viitoare n-o sa te credem!
23+
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Alexa.1983 spune:
manechini la grasi si grasuti.......mi-a zis o vaca de vanzatoare, dintr-un magazin unde probam o rochita care nu ma cuprindea peste sani :" Stiti...aici cea mai mare masura este L...."

asta urmata de bunica-mea care da dumele familiei ....nu cu rea intentie...asa e ea
" Stau si ma gandesc ce o fi in sufletul tau cand te uiti in oglinda si te vezi asa de grasa de la cum erai tu....."

E...aia e...macar frontalele sunt belea
...asta exceptand faptul ca de la
am inceput sa am colostru= ceva gen lactatie....Si ce daca se scurg...ie mari 
...Vine un
la mami...
LAURA
20+ Deniel Alexi
mav spune:
quote:
Originally posted by Alexa.1983
E...aia e...macar frontalele sunt belea...asta exceptand faptul ca de la
am inceput sa am colostru= ceva gen lactatie....Si ce daca se scurg...ie mari
...Vine unla mami...
LAURA20+ Deniel Alexi

Eu gasesc doar puncte galbene de la colostru, in sutien si nu chiar zilnic. Desi daca storc... tasneste dintr-unul si ies picaturi timide din celalalt san, care e mai lenes... si probabil are canalele infundate... si ma doare raaau si il las in pace deocamdata.
23+Mami de Sebi (04.02.2004)
mav spune:
Poate va bine-dispun... cu www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">robotii desenati/decupati de Sebi (4 ani si 5 luni).
23+
Alexa.1983 spune:
fii-tu la 4 ani si 5 luni deseneaza la fel de frumos ca barbati-miu la 30 de ani....o sa pun si eu desenele lui...
M-a desenat pe mine....si pot sa jur ca sunt cel mai frumos portret format dintr-un cerc si o varitate de dungi tremurande....hmmmmm....robotelul ala sigur nu-s eu???
...Vine un
la mami...
LAURA
20+ Deniel Alexi