*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(52)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Elilov,cu primul bb am nascut cu Oana Trotea.Nu stiu daca mai este acum in Tg-Jiu dar daca este,o recomand cu caldura.Am fost urmarita de ea pe tot parcursul sarcinii si cand am nascut nu s-a miscat de langa mine pana cand nu am avut bb langa mine.Am nascut in 2 ore si ea m-a ajutat enorm.A fost o sarcina nu tocmai usoara si nasterea ar fi fost cumplita daca nu o aveam pe Oana.
Din pacate,acum nu mai sunt in Ro si am un medic care nu ma incanta deloc dar nu am ce ma face pentru ca aici cam asa sunt toti.
Tu la cine mergi?

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

quote:
Originally posted by flori76

Carpediem:cuvintele sunt de prisos....

Oti:maine pleci spre Romania,nu?Ce bine!Hai la caldura,ca sigur te-ai saturat de vreme capricioasa.(eu inca ma mai uit din cand in cand pe net la vremea din Reyk si cand vad ca arata ploi...uff).

Ieri am terminat si eu gynipralul si e clara treaba ca a fost vinovat pt greturile mele din ultimele saptamani.Astazi deja ma simt mult mai bine,am baut prima cafeluta de cand am ramas insarcinata(ff.slaba si cu lapte condensat) si am reusit si eu sa beau putina apa fara sa-mi mai fie rau apoi.

Narcisa,Bebecris si celelalte fete cu contractii:sanatate multa si averi grija de voi!

Da,Mirha,si eu ma plangeam ca n-am medic de familie.Deja m-am orientat la o doctorita din oras,mai cer niste referinte pe la cunostinte si sapt viitoare cred ca ma duc sa ma inscriu la ea.

Fetelor,voi v-ati gandit la recoltarea celulelor stem?Daca nu avem niciun impediment(ma gandesc ca stam intr-un oras relativ micut si nu stiu daca s-a mai facut asta pana acum in spitalul judetean) suntem foarte hotarati sa facem chestia asta.

Pupici tuturor si o zi buna.

Flori 14+

Flori, daca poti, cauta un medic de familie in Focsani. iti recomand dr Popescu Anisoara, are cabinet in sud. A fost dr mea cat am stat in Focsani si vreau sa iti spun ca e minunata. Merita sa incerci. Daca vrei detalii suplimentare, sunt disponibila.

Mihaela 19+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Buna tuturor,
Sunt fff noua aici. cum fac sa ma inscriu pe lista de nov-dec?

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am ajuns cu bine si zborurile au fost destul de ok. Insa tot am mai luat un No-spa "preventiv" ca stiam ca un bagaj are 20 de kg si trebuie pus pe banda, luat de pe banda, pus pe carut. Am simtit burta tare de cateva ori dar era normal.
Faza de ras este ca de la stresul cu zborul (ca de obicei) ma doare capul si m-am stricat la stomac si cum am ajuns in aeroport, a trebuit sa mergem la baie cu toate bagajele, chiar sa si incrucisez picioarele la anumite manevre pe usa cu bagajele . Dupa ce-am scapat de bagaje si eram la verificat pasapoarte iar m-a luat o criza, am inceput sa ma folosesc de burta ca-i mare si ma tineam de ea si cred ca si aratam crispata si speriata ca m-au lasat in pace sa fug la baie . Dupa care ce credeti, am baut o gura de suc proaspat de portocale, de pofta de la Ana si nici nu s-a asezat bine lumea jos in avion ca am inceput sa folosesc pungile de hartie , pana si vecinul de scaun mi-a sarit in ajutor cand m-a vazut dezamagita ca dupa ce am folosit punga mea, o cautam si pe a Anei si lipsea asa ca mi-a oferit el una .
Partea buna este ca dupa "extenuarile" de astazi, am trecut cu brio de proba cantarului din baia noastra si am decat 62 de kg si-s tare mandra de mine ca nu am luat in greutate pana la 18 saptamani.
Sper sa-mi faca si mie sotul poze sa am cu ce ma lauda, aseara aveam o burtica imensa dar pana dimineata am aflat de ce.
Mav, burtica ta e de nota 10 si mie mi se pare ca seamana cu a mea la Ana, rotunda, cum zic babele ca este fetita, dar noi stim ca nu conteaza forma. Mersi de mesaj, trebuie sa fac curatenie in Inbox ca sa raspund, si cum unele mesaje sunt de suflet vreau sa le salvez dar sa negociez cu sotul unde as putea. In principiu sper sa se poata desi noi nu avem masina si o sa mergem la Mangalia.
Alexa, pai ce-i mai frumos de atat, la mare, la soare, cu titile pe-afara , mi s-a incins creierul sau ma simt si eu bine ca am vacanta ca vad ca scriu mesaje cam glumete.

Eu sper sa mai intru azi, sotul a adormit daca s-a asezat pe pat langa fete, avem efect calmant, iar pe mine inca ma doare capul si Ana este fresh deci trebuie sa stau cu ea, si pe forum cat timp doarme sotul .

Legat de treburile casnice, pentru curatenie poate la Bucuresti as gasi cu greu pe cineva (va dati seama cum arata apartamentul nostru daca eu nu am mai venit de 6 luni ) dar in Norvegia nu stiu penimeni si daca as gasi ar costa destul de mult, asa ca voi mai ramane ceva vreme la reteta No-spa "preventiv" si dupa aceea "gimnastica de intretinere". Iar cu fata nici nu ma gandesc sa o las cu cineva desi mi-ar fi mai usor, dar consider ca de abia petrec si eu timp cu ea, destul cat lipsesc ca merg la servici.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
simona eu tot la D.na Trotea merg si la prima sarcina tot la ea am mers...insa dezamagirea a fost ca nu a spu nimic de analizele gen cmv, toxo si acid folic...daca le-as fi facut poate nu s-ar fi intamplat ce sa intamplat cu bb Pavel
otilia Doamne Ajuta ca ai ajuns cu bine asteptam pozicile. pe Anuska
hehe si acuma veste buna azi ne-am luat masina Fiat Alvea nou, nout peste o sapt il putem ridica sa vedem cini o ridica ca noi nu avem carnet
va si va imbratisez cu drag
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Felicitari Otiliav ai avut o calatorie destul de dificila dar ai ajuns in final cu bine !
Vin si eu cu o intrebare...poate s-a mai scris dar sunt putin stresata si nu am mai citit in urma : voi aveti sau ati avut dureri in partea de jos chiar sub burta inspre incheieturile picioarelor , daca stau pe loc nu ma deranjeaza dar daca ma misc /pasesc ma doare ??..sa fie si de la tocuri?nu mai port acum dar nu ma incalt nici chiar in slapi adica acum folosesc saboti cu talpa ortopedica .

Criss 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

OtiliaV ma bucur ca ai ajuns cu bine! Sa ai o sedere cat mai placuta!
Elilov sa stapaniti sanatosi masinuta! Tu cum te mai simti?
Noi am mers azi in Mall la film cu David. Am vazut "Kung Fu Panda" si am prins film dublat, asa ca a inteles tot filmul si a fost tare fericit. Ce baiat mare am..nu-mi vine sa cred ca de la toamna merge la scoala! E tare indragostit de burta mea si de bebe, mangaie burtica zilnic si vorbeste cu el. E foarte incantat ca acum misca energic si-l simte bine.

Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si 22+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

aaa am uitat scurgeri galbui apoase aveti? ...ma enerveaza ca se tot uda des slipul ...bine folosesc protejslip tampon dar nu stiu cat de normale sunt aceste scurgeri ...stiu ca nu-i un subiect de sambata seara intre timp ma uit si la film (cam trist ) pe antena 1

Criss 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

amalia pana acuma mai bine insa am momente cand nu misc de durere...creste burta si bb a si inca ceva ma bucur pt baiat ca e cooperant cu burtica lui mami
criss ceea ce descri tu s-ar putea numi leucoree o scurgere normala in sarcina daca devine abundenta si isi schimba culoarea sau are miros neplacut vb cu ginecul el stie mai bine
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Elilov,poate s-a mai lenevit acum,atunci era foarte atenta,toate prietenele mele au nascut cu ea si nu au avut experiente nefericite.Totusi,eu cred ca e bine sa ceri analize suplimentare,nu cred ca spune nu.Eu imi amintesc ca o innebuneam cu tot felul de nebunii si ca sa ma linisteasca ma trimitea la diverse analize.
Unde mai are cabinetul?Tot pe Bradului?

SIMONA

Mergi la inceput