*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(52)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Of ce veste trista ne-a dat carpediem ...imi pare nespus de rau .
Eu tocmai am venit de la ecograf si am aflat ca avem O FETITA , e adevarat ca fara sa vreau am fost putin "dezamagita" si mi-e ciuda pt. reactia mea in schimb sotul e super incantat el a vrut mereu fetita .Acum nu conteaza decat sa fim amandoua sanatoase si la ajungem cu bine la nastere la termen .
In rest doctorul a zis ca e normal dezvoltat l-a masurat (tot de "el" vorbesc )in fine el copilul si eu deasemenea sunt ok .
Singurul lucru care ma deranjeaza putin e buricul care mi-a cam iesit inafara ...dr. a zis ca e normal in sarcina sa apara o usoara hernie ombilicala daca bine am inteles .
Noapte buna fetele...merg sa-mi culc fetita

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

carpediem - imi pare rau. cuvintele sunt de prisos. ai grija de tine si incearca sa vorbesti cu sotul tau despre ce s-a intamplat. poate ajuta.

bai tata, ce are odiseea asta!!!!
atatea pierderi si probleme.
mai citesc si eu in stanga si in dreapta, da' ca aici eu n-am vazut.

19+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

otilia, parca azi spuneai ca suntem 100 de gravidute. acum iarasi am ajuns la 99.

19+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Criss Felicitari pt fetitza sa fiti sanatoase amandoua si sa ajungeti cu bine la termen.

Babyzapi fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carmendu, asa este ar trebui sa fac modificarea. Nu numarul este important ci sa fim noi si bebelusii sanatosi, dar nu se mai sparge odata ghinionul de la noi . Pai de la primul capitol pana acum s-au pus in discutie atatea probleme ca parca avem cele mai speciale sarcini. Iar eu una am citit multe pe forumul acesta inainte, plus ce am mai experimentat pe pielea mea.
Sper ca macar cand incep nasterile sa curga vestile bune. Ca emotii am de pe acum destule.
Cris703, sa va traiasca printesa! Si mie imi iese acum buricul in afara.
Futuremother, suntem nascute in aceeasi zi , singura problema este ca eu de regula nu o pot serba, cand eram la scoala era vacanta, la servici colegii plecati, prietenii la fel agitati cu revelionul daca nu erau plecati, asa ca nu prea stiu decat familia si prietenii apropiati cand imbatranesc .
Exel, ma bucur ca ai aparut, daca tot te-am prins pe la alte subiecte .

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Fetelor,multumesc pentru felicitari,noi suntem bine,va urmarim dar nu avem timp sa scriem.Bb este o fetita,are 19 sapt. si marti avem morfofetala nr 2.
Va pup pe toate si sa aveti grija de voi si de bebelusi!

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
criss sa iti traiasca fetita sa cresteti mari si sanatoase pana la 40 de sapt
simona LA multi ani! cu intarziere si iti urez ca si fetita ta sa fie sanatoasa si sa ajungeti la termenul mult visat.
eu am avut o noapte groaznica cu dureri de burta, contractii tot tacamul si vad ca si acuma inca ma doare ufff...ma bag in patut, iau pastilutele si satu la orizontala toata ziua nu misc. caldura asta pe mine ma omoara am 25 de grade in camera
va
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna dimineata mamicilor!
tare rau imi pare pt tine carpediem, trist este ca nu ai nici un raspuns inca macar sa stii de ce ....
otiliavasa este, niciodata nu sta lumea linistita la masa, daca vine, ca se grabesc sa plece sa se pregateasca de rev .....

20+ si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neata burtici!

Cris Simona felicitari pentru fetite!

Elilov

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Amalia
Multa sanatate, bebe la termen, frumos si sanatos!

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput