*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(52)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Alexa.1983 este de bine, inseamna ca ti s-au desfundat canalele si ai sa ai laptic pt. bebic!
Cat despre cealalta problema ia fuguta scobutil. Te ajuta si impotriva contractiilor uterine si este pun si pentru dispepsia ta. sanatate!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carpediem, acum am citit ce s-a intamplat, nu stiam de ce nu mai apari dar chiar nu ma gandeam sa mai vina cineva cu vesti asa triste. Inteleg ca asteptati rezultate de la TT, probabil si alte rezultate din spital. Si pe deasupra mai aveti discutii si voi in cuplu, nu acum, luati o pauza sa va reveniti, discutati cu calm peste ceva vreme. Imi pare tare rau, nu stiu de ce se intampla uneori asa, atata suferinta.
Ginye, Anes, Elilov, aveti grija de voi, nu este de glumit mai ales daca aveti dureri de spate.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

...ca o sa am laptic e ok...dar momentan...eu...eu...eu.....cui dau sa suga, ca ma dor tzatzile????
.....A mai patit cineva sa strice la stomac????....ca tot aud de constipatie.....si de asta cam nu....

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 20+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Alexa si eu o patesc.Daca nu sunt constipata, sunt stricata la stomac.

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Avem listuta cu sarbatoritele lunii Iulie si avem si o sarbatorita astazi.
Simona73, sa fii sanatoasa, iubita si sa ti se indeplineasca dorintele!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Alexa nu stiu daca durerea de tzitzi este normala. Adica oricum te dor, dar daca s-a accentuat nu stiu ce inseamna!
Am o colega care toata sarcina era deranjata la stomac. Odata era chiar sa se scape pe ea pt. ca se afla in oras si nu gasea o toaleta. Ia Scobutil - te ajuta sigur.

Otiliav pai da, asociate si cu durerea de spate m-au bagat in sperieti contractiile. Sper sa nu se repete

Simona73 La multi ani si BB sanatos!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Anes Ginye

Nu ma dor mai tare ca inainte.... dar nici nu aveam habar ce e aia colostru....am lins un pic DEX-ul ca sa aflu....

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 20+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Carpediem imi pare tare rau pt cele intamplate...nu am cuvinte...

Simona73 La Multi Ani Fericiti si petrecere frumoasa!

Lorena sunt in CM pt ca am o anemie care ma seaca de toate puterile si de multe ori sunt pe punctul de a cadea din picioare, dar acum de cand stau acasica ma simt mult mai bine.

Brie eu sunt luata in evidenta de MF doar pt ca am avut nevoie de concediu altfel nu cred ca m-as fi dus asa doar ca sa ma vada ea. Oricum e cam pe dinafara cu meseria asta.

Diana am papat fasolica cu ardei capia...asta e mancarica mea preferata. Am mancat pana am simtit ca explodez...eu sunt cu KFC-ul de cand sunt gravi. Inainte eram moarta dupa McDonald dar de cand cu sarcina nici sa nu vad.

Azi am stat doar o ora la MF avand in vedere ca am fost si cu sora mea, iar ea are o burtica mare de sta sa nasca(si asa si e) am avut prioriate in cabinetul dr. Si mi-am mai luat CM pana miercurea viitoare inclusiv.

Va pupic dulce pe toate.

Babyzapi fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns exel spune:

carpediem imi pare nespus de rau pt ceea ce ti s-a intamplat, incearca sa il intelegi si pe sotul tau, ca e stresat si sufera si de aceea reactiile sunt astea, e greu sa treci peste asa ceva dar, DD nu ne lasa, are grija de fiecare, si cu siguranta va veni si mult asteptatul bebe l tine.
fetelor cam multe cazuri triste in ultima vreme pe aici,,m-am intristat atat de mult,si nu-mi vine sa cred ca asa ceva se poate intampla.
uneori imi fac si eu griji oare o fi bine, oare de ce nu il simt de cateva ore, dar e ok, si abia astept sa il vad peste o saptmana la eco,,sper sa nu doarma ca data trecuta si sa-mi arate ce e.
va pupic pe toate, aveti mare grija de voi si de burticutele voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

bebecris - am auzit ca se pot recolta celule stem si din masele de minte. deci, daca ai un copil caruia inca nu i s-au recoltat la nastere, mai exista inca o sansa. daca e cineva interesat , ma ocup sa va dau mai multe informatii.
am auzit ca azi s-a deschis prima banca de celule stem din romania.

monica - de cele mai mult asistentele se cred mai tari decat medicii.

19+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput