*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(52)*
Raspunsuri - Pagina 5

anes spune:
diana21 ma durea ca la menstruatie, cu tot cu spate (sale), iar in timpul contractiilor, durerea era mai mare. Oricum, nu cred ca la fel ca la inceputul travaliului. M-am speriat ingrozitor! Ma ingrijoreaza pt. ca stiu ca aceste contractii duc la scurtarea colului, iar ieri la control dr. mi-a spus ca il simte mai coborat 22+

anes spune:
Otiliav si dr. mea mi-a prezentat si varianta sa mi se declanseze travaliul si sa incerc sa nasc natural, poate am dilatatie buna si nasc usor. Daca nu, intervine ea si imi face cezariana. Eu nu prea sunt de acord cu asta, nu fac experiente pe propriul copil! Oricum, a spus ca daca copilul se blocheaza cu capul in vagin nu mai poate sa il impinga inapoi in uter, ca apoi sa ma opereze. 22+

monicabo spune:
sal
Ginye55, bine ca ai incetat contractiile
Maria_k, ma bucur ca esti bine cu sarcina.
Diana21, rusinica pt mcdonald'ssi mie mi se mai face pofta de cateceva de acolo, dar incerc sa-l evit
Auzi, de curiozitate, la cabinet la dr-ita, mai e asistenta aia, dna Mioara? Mie mi s-a parut o fiinta extrem de bagacioasa, de tupeista, se cam baga in seama...te intreaba ea ce probleme ai, ma luase "cat ati luat in ultima luna, aveti grija sa nu luati prea mult", cand am venit prima data la cabinet si asteptam, ma luase ca cu ce problema am venit sunt gravida sau am alte problema... PLus ca p data cand am dat telefon sa vb cu dna dr, acolo la cabinet, m-a luat de sus ca "haideti spuneti repede ce aveti de spus ca mai am pe cineva pe alta linie"...ooops....
Mi-am adus aminte de ea, ca stiu ca ea era tartorul cu cantarul..
Mav, pupici si vacanta placuta la munte
Mirtha, baga odihna la greu
Bafta pe la eco, analize, si ce mai aveti de facut
pupici
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 19+
Ana Maria

anes spune:
ginye si tu acum! Stiu ca sunt foarte alarmante situatiile astea! Eu abia astept eco de saptamana viitoare ca sa imi masoare colul!
Oricum, tu trebuie sa stai acasa linistita (eu nu m-am dus astazi la serviciu) si bine ca ai luat antispastice!
Ramo, stai linistita, sunt normale sangerarile nasului si gingiilor in perioada sarcinii din cauza "invaziei" de hormoni. 22+

anes spune:
Mirtha acum sunt mai bine. Intr-adevar, nu exista un ritm al loviturilor bebeilor, la aceasta varsta a sarcinii. Iata de exemplu acum, in timp ce scriu la calculator, bebele meu misca frenetic (unele lovituri se vad foarte bine si se simt la mana)
.
IuliaCospy , Miky, bine ati revenit pe la noi!
mav, concediu placut! 22+

anes spune:
brie multam pt. grija
Incearca sa te iti cauti un medic de fam. pt. ca numai el iti poate da trimitere pt. analize gratuite in al doilea si al treilea trim. de sarcina, dar si concediile necesare. Si tu flori! 22+

diana21 spune:
quote:
Auzi, de curiozitate, la cabinet la dr-ita, mai e asistenta aia, dna Mioara? Mie mi s-a parut o fiinta extrem de bagacioasa, de tupeista, se cam baga in seama...te intreaba ea ce probleme ai, ma luase "cat ati luat in ultima luna, aveti grija sa nu luati prea mult", cand am venit prima data la cabinet si asteptam, ma luase ca cu ce problema am venit sunt gravida sau am alte problema... PLus ca p data cand am dat telefon sa vb cu dna dr, acolo la cabinet, m-a luat de sus ca "haideti spuneti repede ce aveti de spus ca mai am pe cineva pe alta linie"...ooops....
Mi-am adus aminte de ea, ca stiu ca ea era tartorul cu cantarul..

Da, Monica, mai e acolo! Insa, sa stii ca mie mi se pare foarte draguta, eu sunt mai toleranta de felul meu si ea e doar o bunicuta simpatica, eu asa o vad! E bagacioasa pt. ca asa e dresata, o intreba dr-ita una, alta mereu! Si na, defect profesional probabil, ea a fost ani de zile asistenta in spital! La cantar e "de gasca", mai nou nu se mai uita, asa ca lasa loc de trisat

_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel

Dialoguri strumfesti

ginye55 spune:
Monicabo Anes
ginye 23+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze

loren@ spune:
Futuremother nu stiu nimik in legatura cu recoltarea pentru primul copil...mie imi pare rau ca la Bia nu exista inca procedura asta la noi! O sa ma interesez ce si cum mai incolo!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena21+

diana21 spune:
Futuremother, acum am vazut la stiri ca se pot recolta celulele stem GRATUIT pt. cei care mai au acasa un copil deja bolnav de leucemie. deci, practic al doilea nascut al familiei il salveaza pe primul! Mi se pare un super gest, bravo! Cei de la Cluj fac asta! Eu cu ei vreau sa iau legatura pt. contracte. Cord Blood Center, parca...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti cu Bebedoi
20+