''Dna Dr.Anca Gherasie"- bebelus pierdut la 5 luni
Buna fetele,
Imi pare rau sa scriu acest mesaj pe site, deoarece fata despre care este vorba este foarte afectata si nu mai are putere sa scrie.
Va scriu cu acordul ei, pentru ca dorim ca toate fetele sa fie avizate si sa nu aiba nenorocul de a ajunge la Dr.Gherasie (si eu am fost la histeroscopie la dansa si la monitorizare in vederea FIV, insa cu siguranta nu voi mai merge).
Fata a facut nenumarate inseminari nereusite si se pregatea de FIV la MNL.
Chiar inainte de tratament a constatat cu emotie maxima ca este insarcinata, va dati seama ce bucurie mare dupa atata vreme.
La dna dr mergea la ecografie, nu i-a facut niciodata control, statea 2 minute cu ecograful pe burtica, raspunsul de fiecare data ca totul e ok.Aceasta operatiune costa 3 milioane, plus spaga si cadouri de firma.
La 5 luni i s-au rupt membranele (daca dr isi facea treaba constata la o varsta potrivita a sarcinii ca are nevoie de cerclaj si nu se mai intampla nenorocirea) si a mers la spital unde dr Gherasie (ea) cu un zambet tamp a spus ca se mai intampla, sa mearga acasa si o sa vina si contractiile si asta e!!!!!!!!!!!!!!!!
Va dati seama cum erau ea si sotul ei in momentele acelea.
Nu ma pricep foarte bine sa dau o impresie artistica acestui mesaj, pentru ca desi nu sunt in locul ei, am plans pentru ea si stiti si voi ca acest forum naste prietenii mai adevarate decat pot fi in realitate.
Evident ca au facut scandal, a aparut sotul Dr.Gherasie care a tipat la sotia lui si a preluat-o pe fata si in 2 ore s-a nascut bebelusul......care nu a rezistat.
Cat timp a stat la spital ''dr Gherasie'' nu a trecut niciodata sa o vada.
Acum incearca sa se recupereze psihic pentru ca a fost prima ei sarcina dupa ani de asteptari.
Va rog sa ma credeti ca nu e poveste, este fapt real petrecut in 2008 cu dr din Romania.
V-am scris ca sa luati singure hotararea de a mai considera sau nu aceasta persoana ''dr'' pentru ca OM e prea mult .
ALte comentarii fata de durerea prin care trece aceasta familie sunt greu de facut.
Multa sanatate tuturor si putere sa mearga mai departe.
P.S.Eu am facut un FIV nereusit la MNL, unde oricum nu voi mai merge.
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
Raspunsuri
ancadragoman spune:
In primul rand condoleate si stiu ca acum cuvintele sunt de prisos .
Ai facut bine ca ai scris asta aici sa fie si alte fete atentionate
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
magdita spune:
Ce tragedie...![]()
Dumnezeu sa le fie alaturi in aceste momente cumplite si sa ii ajute sa depaseasca aceasta trauma
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
Tala spune:
e cumplit si nici n-as fi deschis acest subiect sa-l citesc dar am vazut numele dr.....Eu am nascut cu Dr Gherasie (ea) si ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut probleme (in conditiile in care cu un an inainte am suferit un accident vascular cerebral) dar pe tot parcursul sarcinii am simtit si eu indiferenta si superficialitate si nu mai spun ca dupa ce am nascut nici nu a mai trecut sa ma vada (probabil ca 'atentia' nu a fost suficienta). Sa dea Dumnezeu ca prietena ta sa treaca cat mai curand peste pierderea ingrozitoare pe care a avut-o si sa ajunga la momentul in care sa-si tina copilul in brate.
Dariela spune:
Este inuman ceea ce se intampla in spitalele din tara asta! Ce suflet au medicii astia? Cum sa-i spui unei gravidute, care in plus a asteptat ani de zile sa se produca minunea, "asta e....!" fara sa misti un deget?
Probabil ca si in acest caz, ca in atatea altele nimeni nu va fi tras la raspundere. 
Multa putere prietenei tale 
Dariela
szivarvany spune:

Sa-i transmiti prietenei tale ca-i dorim multa sanatate si sa-si vada visul iplinit cat mai repede posibil !
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
miki01 spune:
Cutremuratoare poveste! Multa putere, draga mea si DD te va ajuta sa o iei de la capat pentru implinirea marelui vis.
Eu am renuntat la Dr Gherasie (ea) dupa o inseminare la MNL.
Oricum eu il alesesem pe sotul dansei, dar la MNL ea se ocupa de inseminari , FIV. Am suportat-o doar la ecografie + inseminare, cu monitorizarile facute de sotul dansei. Dr Gherasie (el) este un super doctor, doar ca pt obtinerea unei sarcini inseminari sau FIV-uri el nu colaboreaza, deocamdata.
Ref la controlul gineco manual - tb sa fie obligatoriu. Dr meu face asta la fiecare control. Poate fi ok la eco (colul) si la consult sa nu fie in regula.
Miki
20+
moni_k spune:
Transmite-i prietene-i tale ca multe, multe ganduri si imbratisari sunt indreptate catre ea... Asa cum a mai spus cineva, cuvintele sunt de prisos in asemanea momente. Sper ca gandul unui beblus sanatos in viitor, sa o poate ajuta sa depaseasca momentul. ![]()
Moni
KITTA spune:
Si eu am avut parte de ea la MNL pentru 3 FIV-uri repetate la care nu raspundeam la tratament si in afara de strambaturi din nas nu primeam nici o explicatie. Credeam ca aveam oarece "pile" acolo respectiv fiind prietena D-nei blonde care are clinica impreuna cu evreul...Dar se pare ca nici pilele nu functioneaza la dansa. Eu i-am spus prietenei mele ca nu e comunicativa deloc pe teme profesionale, iar ea mi-a spus ca asa e. Deee, daca alti dr. nu au gasit si ei ii dau drept buni pe aia pe care ii au. Pana la urma am renuntat la MNL unde voiau sa ma convinga de ovule donate. La FIV-ul de la Giulesti chiar se prinsese oarecum cu o valoare mica, fetele stiu, dar din cauza de progesteron mic ( 7) s-a pierdut. Asa ca acum sper sa fiu pe un drum bun cu profesionisti adica la Viena.
Fetelor, un sfat, nu va place clinica sau medicul nu mai pierdeti timpul caci la probelmele noastre e un factor f. important. Eu in total la MNL am pierdut aproape 1 an....Invatati va rog din greselile altora mai devreme sau mai tarziu!
Cocolyso spune:
Va multumim din suflet pentru mesajele voastre.
Nici nu ma stiu ce sa spun pe ca durerea de a nu putea avea un copil ne copleseste.
Multa sanatate tuturor si sa ne ajute Dumnezeu sa fim si noi mamici.
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
Eseea spune:
Multa, multa putere si un gand bun! Va veni si ziua in care va avea copilasul mult dorit, chiar daca durerea asta va ramane in suflet, undeva acolo...Dr asta nu e cumva cea care tot apare in nasterile de la CFR 2, in emisiunea aia pe Prima TV?!
my baby