imi pare f rau pentru pierdea prietenei tale
nici nu stiu ce as putea spune intr-un asemenea moment...
dar ca offtopic, eu am fost pacienta lui -dr Gherasie- si mi s-a parut un doctor impecabil; ea l-a asistat la cezariana mea si la cateva echografii; vroiam doar sa sublinez ca el este cu adevarat un doctor bun -pt mine asa a fost- indiferent de calitatile de doctor ale sotiei...
inca o data, imi pare teribil de rau pt ce s-a intamplat....
Cocolyso, eu inteleg frustrarea tuturor in legatura cu medicul cu pricina precum si durerea parintilor, am trecut si eu prin asta. trebuie sa fiti insa atente de acuzatiile facute. nu e clar ca e vina doctoritei ca nu a prevazut ca membranele se vor rupe la 5 luni. eu am patit acelasi lucru in conditiile in care la eco cu o sapt inainte membranele erau ok si colul inchis si lung. nimeni nu poate prevede cum reactioneaza fiecare la sarcina. e posibil ca totul sa fi fost chiar ok cu sarcina si sa nu aiba nici o vina medicul in cazul asta. ca e indiferenta si se poarta ne-profesinal e alta poveste. si da, nu ai ce face daca membranele se rup decit sa intri in travaliu si sa nasti un bebe care stii ca nu va trai. e dureros dar asta e. DD o sa ii dea prietenei tale bebelusul asteptat daca si-l doreste. si sa ii spui ca pe cei care trec prin situatii dureroase ca asta ii raspalteste cumva. mie DD mi-a dat 2 minuni de fetite dupa ce mi-a luat baietelul intre ingerasi. prietena ta trebuie sa aiba incredere ca va fi bine si dorinta i se va implini.