Mamici norocoase de sept-oct 2008(88)
Raspunsuri - Pagina 4
anca81 spune:
Nusha, la fel si cezariana surorii mele, s-a refacut repede, cicatricea e fff mica si nu se vede aproape deloc. Nu a ramas cu nici o burta si a revenit la greutatea de dupa nastere intr-un timp relativ scurt. Sper ca materialul genetic bun sa intre in actiune si la mine Nepoata-mea a fost la fel de incapatanata ca si fiica-mea, prezentatie pelviana pana la sfarsit. De saculeti cu nisip am auzit si eu, da' de caramizi never ever
Edit: Eva, cica saculetii de nisip se pun pe burta dupa cezariana, sa preseze uterul si sa-i grabeasca retragerea. Mie mi se pare o "operatiune" cam barbara dar ... whatever ...
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica
30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani
EvaF spune:
quote:
Originally posted by anca81
Edit: Eva, cica saculetii de nisip se pun pe burta dupa cezariana, sa preseze uterul si sa-i grabeasca retragerea. Mie mi se pare o "operatiune" cam barbara dar ... whatever ...
I agree!
Cum te simti, cuscra?
28+ LUCA
AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
sanziana27 spune:
buna fetelor!
Repede cat doarme Dragos, am trecut si pe aici sa vad vestile bune!Harnice cum sunteti va gasesc la alt capitol!
Nusha ti-a raspuns si Kid, la farmacii sau la super marketuri la raioanele de scutece sau bebei!
Referitor la nastere la mine va fi cezariana nr 2. prima a fost de urgenta (hipotrofie fetala, la fat si pozitie pelviana), iar a 2 a asa mi-a recomandat medicului(uter cicatricial, bazin ingust), deci nu risca. Si adevarul e ca mie mi se pare o mai mare vitejie sa nasc natural, ceea ce eu nu sunt in stare, mai ales dupa o experienta pozitiva cu prima cezariana.
25+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze concediu 2008
nushulica spune:
quote:
Originally posted by EvaFquote:
Originally posted by nushulica
intreba ieri cineva daca se mai pune caramida pe operatie aici la iasi se pune un sac cu nisip deci....un pic mai bine
24+ DAVID
Nusha, dezvolta! Despre ce e vorba? Nu am auzit in viata mea! E film horror sau ce?
Si care e faza cu caramida?
28+ LUCA
POZE
eva ce tare esti!!!
daca nu ma insel(mi-e lene sa ma intorc in urma sa vad exact cine a zis) parca freshana zicea ca la prima ei nastere prin cezariana i s-a pus pe burtica pe operatie o caramida asta in prima zi cand esti si cu sonda si vai de capu'tau
si eu ziceam ca din ce am auzit aici la iasi cel putin la maternitatea unde voi naste eu se pune un sac cu nisip si gheata nu se pune caramida
ilia m-am uitat si eu acum pe bestkids . ro si intra-devar sunt misto si balansoarele graco adik mult mai misto dar sunt si mai scumpe...vedem cautam cat mai mult si ne hotaram noi ca mai este timp
anca la fel si eu ma bazez pe materialul genetic cand vine vb despre cezariana si la fel si la laptic sor-mea a avut de arunca pana si-a reglat bebe nevoia de laptic
24+ DAVID
nushulica spune:
quote:
Originally posted by sanziana27
buna fetelor!
Repede cat doarme Dragos, am trecut si pe aici sa vad vestile bune!Harnice cum sunteti va gasesc la alt capitol!
Nusha ti-a raspuns si Kid, la farmacii sau la super marketuri la raioanele de scutece sau bebei!
Referitor la nastere la mine va fi cezariana nr 2. prima a fost de urgenta (hipotrofie fetala, la fat si pozitie pelviana), iar a 2 a asa mi-a recomandat medicului(uter cicatricial, bazin ingust), deci nu risca. Si adevarul e ca mie mi se pare o mai mare vitejie sa nasc natural, ceea ce eu nu sunt in stare, mai ales dupa o experienta pozitiva cu prima cezariana.
Burtica bebe 2
Poze concediu 2008
uite de exemple de astea am eu nevoie sa aud ca sa ma incurajez singura pentru cezariana!!! cand aud de caramizi saci cu nisip mers ghebos si tinut cu mana de pereti mi se pare film horror cum zice eva
24+ DAVID
EvaF spune:
Fetili, moooooooooooor de ras!
Uitati-va aici ce matza de tot hazul, ce moaca are, eu rad de un sfert de ora si ma uit ca ...matza in calendar: http://www.220.ro/Cea_mai_lenesa_pisica-89851.html
So?
S-a mai destins atmosfera? E mai vesel subiectul!
28+ LUCA
POZE
ilia_99 spune:
mai nushule, eu vb de alea mari care seamana cu un leagan, la 500 de ron, ca d'ala mic si mai jos am. greseala mea, n-am specificat! alea sunt mai ieftine pe bestkids, dincolo sunt aproape 700 de ron. oricum, nu-l iau inca, poate ma intreba cineva ce vreau cadou pt bb, hihi...
23+
kid2003 spune:
saculetul de nisip e mic, cam cat un portofel de acte. Si se pune pe burta doar in primele ore dupa operatie sau nastere naturala (la Elias puneau in ambele cazuri). Pe mine nu m-a deranjat deloc, oricum nu simteam inca. Cica ajuta uterul sa se retraga mai bine in momentul contractiilor (sunt contractiile uterului de dupa nastere care ajuta la micsorarea uterului, induse cu oxitocina in branula la cezariana si naturale la nasterea naturala)
bb2
sanziana27 spune:
Fetelor va mai zic ceva, conteaza foarte mult si sensibilitatea la durere:stiti si voi ca sunt persoane care de la o simpla durere de cap se vaita de parca ar fi nascut! Pe al meu marid sa-l fii supus la o cezariana, pai si acum era in pat.
Eram a 2 zi dupa cezariana si a venit dr sa ma intrebe daca mi-am vazut feciorul (era cu un etaj mai jos la prematuri) si i-am zis ca trebuie sa cobor si imi fac curaj, asistenta din spatele lui "dnul dr chemati un lift sa coboare", dar el foarte incurajator "pana la urmatoarea vizita vreau sa-mi spui cum e copilul, te duci, ca am cusut operatia asa de bine, ca nu se desface...eu sper ca asta ti-e singura teama"
Am simptit un impuls atat de puternic sa cobor...incat la urcare dupa ce mi-am vazut mogaldeata zburam si abia asteptam sa mai treaca 3 ore sa- pot sa-l vad din nou!
Tine si de mobilizare, de voita!Ca durerea e acolo, dar daca nu te concentrezi la ea si ai in fata doar copilul sa-l vezi, sa-l iei in brate...mai uiti.
Burtica bebe 2
Poze concediu 2008
anca81 spune:
quote:
Originally posted by EvaF
Cum te simti, cuscra?
28+ LUCA
POZE
ce misto suna! Sunt OK, TNX, numar orele pana luni ...
1 pentru mamica si 2 pentru Luca.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica
30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani