Mamici norocoase de sept-oct 2008(88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetelor. Asta e ultima saptamana la mine. De luni intru in concediu medical
Ma omoara drumurile dus intors la servici
Nu stiu cine zicea in capitolul celalalt ca ramai cu burta dupa ceza, la mine n a fost cazul, pun si dovada poza dupa 2 zile de spital, am mai pus poza asta candva.
Deci depinde de burtica la burtica.
Si cu alaptatul a fost super ok din prima clipa cand au aduso la san. Inisa a supt foarte usor si eu am avut lapte din greu.
Eu personal am vrut nastere naturala cu epidurala dar asa a fost sa fie, macar a fost bine :)

Eu am avut un saculetz pe burtica toata noaptea. Sonda tot asa noata toata ( operatia a fost la 7 seara).Pe mine m a deranjat dupa ce mi a scos sonda, cred ca eram zgariata ca ma ustura un pic.
Si ne spalau de 2 ori pe zi dim si seara. Eu ma duceam, nu conteaza ca ai cezariana sau nastere naturala. Venea si doctorita si cu ocazia asta verifica sangerarea, colul, uterul, taietura. Asta in fiecare zi.

De frica si mie mi e frica, dar va spun ca va e frica acum dar cand vine nasterea sa vedeti ce se descarca andrenalina in sange si deveniti puternice

Oricum totul trece si rezultatul este unul superb care ramane pe toata viata

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Foarte tare matza, Eva! Ce pozitie ciudata

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

as vrea sa fac o adaugire la treaba cu epidurala. anul trecut a nascut fina mea, prima sarcina pe care a dus-o fluierind, nicio pb. buuun.. vine nasterea naturala, cere epidurala, ii face si dupa alte vreo 2 ore ii mai face o doza. eu n-am stiut, ea n-a bagat de seama, abia dupa aia si-a adus aminte. iese copilul vinat, nu tipa, nu respira, a trebuit sa fie resuscitat la balon. ea nu si-a seama pe moment ce se intimpla, pe mine m-a marcat groaznic. (am stat cu ea in sala!) neonatoloaga mi-a explicat dupa aia ca astea sunt efectele epiduralei uneori. de altfel, le-am gasit ulterior si pe net. asa ca eu m-am hotarit: daca ma ajuta DD si scap de ceza, ii pun sa-mi monteze cateterul de epidurala dar nu-i las sa-mi injecteze substanta decit daca chiar nu mai pot de durere. daca nu incerc sa nasc fara anestezic!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Sa mor de ras si nu alta EVA, mai ales pisicile alea mau terminat

25+ mami super fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
Originally posted by EvaF

Fetili, moooooooooooor de ras!

Uitati-va aici ce matza de tot hazul, ce moaca are, eu rad de un sfert de ora si ma uit ca ...matza in calendar: http://www.220.ro/Cea_mai_lenesa_pisica-89851.html

So?
S-a mai destins atmosfera? E mai vesel subiectul!

28+ LUCA

AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Laureta, arati extraordinar dupa cezariana Cate kg te-ai ingrasat la prima sarcina? Si ce scumpa e Inisa

Ufff, de abia astept si eu sa-mi tin bebelina in brate

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

laureta, poza e facuta acasa, la 2 zile dupa nastere? sau la 2zile dupa ce ai iesit din spital, ca am auzit ca trebuie sa stai minim 5 zile in spital dupa cezariana (eu ma gandesc sa merg luni sa nasc si vineri sa vin acasa , sa nu ma prinda weekendul acolo)

27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

cd eu am stat 7 zile la cezariana (acum 8 ani cd erau caramizi in cta in exces si le foloseau la spital)
am auzit ca acum se sta 3 zile daca totul e ok
asa ca tu fa-ti planul pt 3 zile, nu fi pesimista
totul va fi ok si nu vei avea de ce sa stai 5 zile
depinde acum si care e politica spitalului sau a drlui

31+
AMR 63 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

quote:
Originally posted by EvaF

Fetili, moooooooooooor de ras!

Uitati-va aici ce matza de tot hazul, ce moaca are, eu rad de un sfert de ora si ma uit ca ...matza in calendar: http://www.220.ro/Cea_mai_lenesa_pisica-89851.html

So?
S-a mai destins atmosfera? E mai vesel subiectul!

28+ LUCA

AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

tare matza
eu cred ca era intr-o stare depresiva accentuata si ii era f cald
poate e emo si se gd dc sa se arunce de la etajul 100 sau nu

31+
AMR 63 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Laureta, ai aratat extraordinar la doar 2 zile de la nastere...Ma tot tin sa te intreb dupa ce ti-am vazut pozele cu superba Inisa. Este un spot la Vodafone acum cu o fetita superba cu ochi mari albastri si par des, seamana foarte bine cu Inisa. Este chiar ea? Pentru ca are o fatza aparte, nu am vazut multi copii asa expresivi la 4 ani!

bb2

Mergi la inceput