Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Cris30-eu nu mai vomitasem de o saptamana chiar vroiam sa zic"uraaa" dar azi dimineata m-a luat greata mare si am imbratisat wc-ul,inca am iesit cu lacrimi de la baie...Cu vitaminele sa stii ca oricat le-ai schimba tot rau ti.este,mie mi.a schimbat elevitul cu pregnavit insa tot mi greata.azi e una din acele zile in care si de la apa mi rau si ma chinui sa beau...eu care ma luadam ca beau atata...sunt o mamaliga azi...bine ca de o saptamana pot manca ca omul inca ca omul dublu ca mi foame mereu...azi nu prea am reusit eu mare lucru dar recuperez eu zilele ce vin,sper.

13+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

quote:
Originally posted by BillyBilly

selene de sfat...stai linistita, ca am ceva vechime in domeniu si mi-am tras si eu experientele cand am fost pe la inceputuri; in general bunul simt si mintea treaza m-au ferit de tepe...ca de altfel in toate. Si-apoi orice sut in fund este un pas inainte, nu? Eu consider ca mi-a folosit la invatare orice experienta negativa...si a doua oara stiu mai bine.

Catalina

14+

Bebelusa

Corect, Billy. Fii mereu cu mintea treaza si pune intrebari! Daca primesti raspunsuri aburitoare... ceva clar nu e in regula.

Pupici si de la mine.

Mergi la inceput

Fetelor care va pricepeti mai spuneti-mi odata cum se face maioneza fara ou nefiert,tin sa accentuez ca nu imi place deloc cea cumparata are un gust diferit nu stiu dar nu imi place.Aseara am incercat sa fac de 6 ori si nu mi.a iesit.am facut din oua fierte tare din galbenus cu mustar si ulei,apoi am incercat sa dau prin sita galbenusul,am pus zeama de lamaie si am incercat asa...tot ca branza iesea,nu am renuntat insa nici nu am reusitSi mi.e pofta in ultimul timp demulte cu maioneza,conopida cu maioneza,vinete cu maioneza,salata orientala...asa ca ajutati-ma.

13+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Edinutza-bine ai venit!!!!

13+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Eu n-am vomat pana acuma de cand am ramas gravi decat de vreo 2-3 ori.Azi in schimb am vomat de 2 ori, tocmai m-am intors de la baie dupa a doua tura.Si am scos afara vitaminele care le-am luat si asta nu-mi place ca bebe are nevoie de ele.Ramanem cu speranta ca in 2 saptamani o sa ne simtim mai bine.

Ma intrebam si eu ce face IrinaC, de ce nu mai intra sa ne spuna cum se simte ca ea era cel mai rau dintr-e toate, sper sa fie bine.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
11+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Cris30-imi pare tare rau...Daca nu imi dadea aceele pastilute cred ca eram mai rau ca biata Irina...pacat ca nu se gaseste si in tara neoemedyl.

13+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

Fetelor care va pricepeti mai spuneti-mi odata cum se face maioneza fara ou nefiert,tin sa accentuez ca nu imi place deloc cea cumparata are un gust diferit nu stiu dar nu imi place.Aseara am incercat sa fac de 6 ori si nu mi.a iesit.am facut din oua fierte tare din galbenus cu mustar si ulei,apoi am incercat sa dau prin sita galbenusul,am pus zeama de lamaie si am incercat asa...tot ca branza iesea,nu am renuntat insa nici nu am reusitSi mi.e pofta in ultimul timp demulte cu maioneza,conopida cu maioneza,vinete cu maioneza,salata orientala...asa ca ajutati-ma.

13+ Doamne ajuta!

Parca Leditia spunea mai demult ca face maioneza cu ou fiert, am incercat si eu dar nici mie nu-mi iese deloc.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
11+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

quote:
Originally posted by vio_reurean

Alina, am uitat... m-am uitat la poze...mandrutza esti tu? daca da, semanati. E un baietzel foarte frumos Teo. Sa-ti traiasca!
Ce zice de fratior sau surioara. Al meu a inteles initial ca este bebe in burtica lui , dar am clarificat repede situatia.

Andrei 14.oct.2005 5+

tare pustiul tau ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 11+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Billy,Roxanaz,va multumesc pentru recomandare la eco. O sa sun si eu sa vad daca mai au loc cand vreau eu.

Alinuk, ce coincidenta! Si eu am tot pe 16 Iulie eco la Iosup la CMU! daca ai fi venit ne-am fi vazut acolo poate :-) la ce ora ai? Eu am la 9.30

Flowerbee, Angellique, sa stiti ca Dr. Herghelegiu va fi in concediu din 1 august pana pe 15 sept. Asta am aflat si eu azi cand am vrut sa ma programez la el pt eco (evident cu pile ca altfel...). Asta ca sa stiti in cazul in care vreti sa va duceti in perioada asta la el.
Este un Dr. foarte bun, si asista doar la EC.
Eu am nascut acolo si este extraordinar de bine! Nu ma refer la lux, ca asta e pe locul 2, ci la curatentia si mediul deosebit de septic care va asigura ca bebe-ul sta in cele mai bune conditii! cate situatii ati auzit in care bebeii au iesit din spital cu diverse infectii luate din spital. Apoi personalul care se poarte foarte bine cu tine, te ajuta sa alaptezi, unt dulci, placute, calme...si din experienta va spun ca acest lucru este FF imp pentru psihicul unei gravidutze care sta sa nasca sau o proaspata mamica. Dr. neonatolog (Dr. Luminita Cobac, fost DR.primar la Polizu) este o deosebt de calma si draguta si te invata o groaza de lucruri!
In alta ordine de idei, EC este pregatit pt copii nascuti prematur, am intrebat eu si mi s-a confirmat ca da! Asa ca puteti sa stai linistite. Si....cine stie...poate ne intalnim pe acolo

Alina13+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Bun venit noilor gravidute!

michelle imi pare rau ca ai vomitat iar!

angellique eu sunt hipotensiva, am de regula 8 cu 5, imi scade de multe ori, cand fac crize, la 6 su 3, odata am avut 5 cu 3 (tensiune luata de asistenta medicala, fara eroare). Insa in sarcina cu Ioana am avut mai mereu 10 cu 6, deci mai mare. Acum nu vad modificari ...

alina tu intrebai de eco, am vrut sa iti raspund si am uitat. Eu ti-o recomand pe doctorita Klein de la Polisano. Am auzit ca e foarte buna, eu am si facut cele 2 eco de pana acum la ea la spital, ca la clinica nu am prins loc)si am fost multumita. La Polisano se prinde greu un loc, dar poate ai noroc. Eu as putea sa iti cedez o programare pe 23 septembrie dar cred ca e un pic cam tarziu pentru morfofetala la tine.
Mai am si o programare la Iosup pe 28 iulie la care ma gandesc sa nu ma duc, prefer sa fac aco tot la dr. Klein. Daca te ajuta cu ceva data asta ti-o cedez tie, desi cred ca vei fi cam in 18 saptamani atunci si nu stiu daca nu e prea devreme pentru morfofetala.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 11+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput