Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Eu ascult acum anotimpurile lui Vivaldi si imi dau o stare foarte buna, daca tot suntem la capitolul asta.
edi, manity, Bine ati venit si felicitari!
Vorbind de creme, eu tocmai am achizitionat-o pe cea de la Mustela pentru prevenirea vergeturilor in sarcina si imi place mult textura ei. Nu am mai incercat alta, dar am pentru Andrei, care are pielea mai sensibila, produse de la ei si sunt foarte cune.
Angellique, dar tu simti ceva neplacut la tensiune 100? Ametesti, de exemplu? Pentru ca daca nu,nu ai de ce sa iti faci probleme. Si eu stau in mod normal pe tensiuni pana in 120.

Am o mare rugaminte! invatati-ma si pe mine cum sa imi fac link cu poze la semnatura. Multumesc mult!

Andrei 14.oct.2005 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetelor am supravietuit! Ultima parte a zborului de la LA la San Diego a fost intr-un avion de 15 locuri cu ELICE!!! ca pe vremea lui Traian Vuia...am crezut ca mor de frica!

Am dormit 15 ore neintrerupte.

Am o veste f buna, mi-au venit rezultatele la dublu test, risc 1:12000, foarte foarte scazut...doctorul a zis sa fac si eco morfologica de 18 saptamani si sa renunt la amnio. Riscul normal pt varsta mea este de 1: 650, deci 1:12000 cat mi-a iesit mie este f f scazut.

San Diego arata bestial, mi-ar placea sa locuiesc aici.
Revin cu amanunte mai tarziu, oricum ma simt mai bine, nu imi mai este rau.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Alina1976

Alinuk, ce coincidenta! Si eu am tot pe 16 Iulie eco la Iosup la CMU! daca ai fi venit ne-am fi vazut acolo poate :-) la ce ora ai? Eu am la 9.30

Alina13+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

eu am programare la ora 11
avand in vdr ca nu platesc oricum...daca nu reusesc sa transfer programarea cuiva interesat... poate vin

13

Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Billy intru mai greu pe forum pt ca la serviciu sunt ocupata pana peste......din 3 gagici cate suntem in birou, doar eu sunt la munca, restul de 2 in concediu de odihna...intru pe forum pe la 3 si abia apuc sa citesc ce scrieti....rar intervin si eu cu ceva. Sunt OK.....burtoaca creste si parca incep si eu sa il simt pe BB...parca-parca. Cred ca am luat 2 spre 3 kg, dar nu-mi pasa deloc. Spune-mi ce e PM si cum il activez si poti sa ma intrebi orice.
Mess-ul meu e domineatza
La job am anuntat deja ca dupa concediu de odihna nu mai vin. Concediu de odihna iau pe 28 iulie. La noi la serviciu iti trebuie cap de fier si plamani de piatra, iar eu de vreo 2 sapt. am inceput ma enervez din orice si imi vine sa ma bat cu toata lume, cu sefu in frunte...parca nu ma mai pot stapani.......aste e, e un job bine platit, insa nu vreau sa fac un BB agitat si nervos. Pai ce? tati ce o sa faca? O sa munceasca pentru BB si mama lui BB. eu o sa ma plimb toata ziua.
13+

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna seara burtici,
multumesc pentru primire. Am rezultatul de la beta HCG 10.714 ui/ml care corespunde unei sarcini intre 5-7 saptamani.
Maine merg la echo.
Fetelor voi ce faceti cui greutatea, eu sunt innebunita cateodata as manca... dar dr.Niculescu care urmareste sarcina este foarte strict in privinta greutatii.
Stiu ca unele fete erau stresate sa nu se ingrase mai mult decat trebuie.
Aveti un regim, v-a indrumat cineva ce sa mancati?
Am auzit intr-o seara la stiri ca si fructele ingrasa, si pana la urma ce mai mancam??
6+

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Seleneam pus pe boxe melodia indiana pe care ai pus-o la vedere.....am dat-o tare....si e super!........barbatu-meu a venit glont. Nu stia ce ascult...lui ii plac astea gen COSTEL si JUSTIN....cica sa inchid geamul la dormitoare sa nu sperii vecinii cu gusturile mele de gravida!... si mie imi place muzica instrumentala...si lui BB ii place

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

miereamara, felicitari pentru rezultatele f bune la dublu test! ma bucur ca te simit bine acum.

michelle, chris30, mie doctorita de aici mi-a spus ca greturile dureaza pana in sapt 14-18, la majoritatea totusi se termina in sapt 14. Eu sper totusi sa ma simt mai bine prin sapt 12...

Am incercat si eu maioneza doar cu oua fierte si s-a taiat...pana la urma mi-a iesit, dar am pus pe langa ouale fierte si vreo 2 linguri de maioneza de la magazin...in final a avut gust bun, nu se mai simtea gustul de maioneza de magazin.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elasan spune:

Multumesc fetelor care au raspuns nedumeririlor mele.
Sunt linistita (chiar daca foarte obosita), stiu ca totul e bine cu bebe (chiar daca nu mi-e rau...inca !?!) si abia astept sa il vedem peste 2 saptamani!!!
Cineva ma intreba daca mi-au facut HCG-ul din sange sau din urina. L-am facut din sange. Credeti ca ar trebui sa il repet, sau sa astept pana pe 17 Iulie, cand merg la gine, sa vad ce zic ei...
Valoarea mea de 1952 de acum o saptamana cum ar putea fi interpretata?
Se vede ca e primul copil, nu? Am atatea intrebari....
A, da, DN pt mine e 4/9/1980.
Multumesc ca m-ati inclus in listuta voastra.

Elasan

"We cannot change how other persons act, we cannot control what they say - we can only change how we respond."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Raluca, eu stau bine cu hormoneii zic eu. Daca nu am dat inca afara sotu si socru e de bine:)) Doar mi-a pierit cheful de "treburi", in rest sunt ca noua.
Apoi am zis ca am experienta cu vorbitul singura. Pai sotului si baiatului le zic de 10 ori un lucru pana sa se uite inspre mine, asa ca….:)))
Eu nu prea ma pot uita la poze, ca v-am zis ca imi fac de cap numai la sv. In schimb, ma gandeam la anul sa incercam si noi sa mergem la mare, numai ca vad ca voi mergeti in general prin alte parti mai degraba. Nici nu stiti cat am asteptat eu maternitatea ca sa pot veni in tara vreo 2 luni acolo….
Iris, nu ma invidia ca nu e asa placut cand mai dau cu capul de cate ceva:)) In schimb e drept ca se vad nitel mai greu kg in plus (daca sunt putine asa). Dar oricum eu cantaresc ceva si fara sarcina asa ca…. Daca trecuta cand am vazut ca ajung la aproape 100 am renuntat sa ma mai cantaresc:) Din fericire am scapat de toate, si chiar unu doua mai putin decat aveam inainte de sarcina. Mai prost e ca in aprilie am fost in vacanta si am adunat iar cate ceva pe acolo si nu am mai apucat sa scap de ele, cand a venit bb peste mine:) Da las ca ma rezolv eu.
Ii ziceam sotului ca acum e cum e mai rau, par doar grasuta nu insarcinata, si el cica, da e cum e mai rau, si grasuta si insarcinata:)))
Asa, deci bun venit noilor maimici si sarcini usoare.
Eu ma sperii cu voi, ca vaz ca nu se stie niciodata cand ma poate apuca raul….
Pana una alta sunt bine, numai ca uit prostiile alea de vitamine.
Elasan, nici mie nu mi-e rau cine stie ce. De fapt ma cam vait ca nu am simptome:)) Da nu la sot:)
Miereamara, bravos. Eu as vrea sa nu trebuiasca sa fac amnio…..

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elasan spune:

Stie cineva daca soia e indicata in sarcina? Imi place la nebunie laptele de soia.....

Mihaela

Mergi la inceput