Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
edinutza spune:
Rau nu are cum sa iti faca,dupa parerea mea!!!bea linistita este o planta ff sanatoasa!!
edi
anca_ spune:
Daiopri, si eu intru in categoria si grasuta si insarcinata
, cam am pus si eu vreo 2-3 kg cam pe la sarbatori cu care m-a prins sarcina si nu le mai pot da jos de acum..o sa avem noi timp dupa sa mai dam jos..
Si eu mai uit de vitamine din cand in cand, mai nou le port cu mine in poseta si se pare ca functioneaza..problema acum e ca uit daca le-am luat sau nu, si ma ingrijorez ca nu iau 2 pe zi.
Vrei sa mergi in Ro dupa ce nasti?
Elasan, nu stiu cum e cu soia, dar nu vad de ce nu ar fi ok in sarcina...e mai bine totusi sa verifici..probabil gasesti online mai multe detalii
hcg-ul luat o singura data nu e foarte relevant, confirma sarcina si eventual se poate aproxima varsta sarcinii in functie de valoare...trebuie luat la 48h si vazut daca se dubleaza...eu zic ca nu mai are rost sa repeti analiza acum, mai bine astepti pana la control...o sa fie ok.
10+
Alina1976 spune:
Naty esti o draguta 
!!
Din pacate asa cum ai zis si tu, 28 Iulie este prea devreme iar 23 sept mult prea tarziu. Pt morfofetala mea trebuie undeva la sf. lunii august...o sa sun maine dimineata la Polisano sa vedem ce noroc am...of imi sta pe creier asta, sunt asa suparata, sper sa gasesc un loc undeva la un Dr.bun.
Alinuk, daca vi sa-mi spui...poate ne vedem ![]()
Carmen_Marieta, in primul rand trebuie sa NU te gandesti ca trebuie sa mananci pt doi! Asta este o zicala invechita si deloc reala!
trebuie sa mananci atat cat simti, si lucruri care sunt pline de vitamine si nu pline de calorii si atat, cum ar fi: foietajele, prajiturile, cremele, etc. Astea ingrasa si nici nu-ti aduc vreun folos tie sau bebelusului.
Alina
13+
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
mimosa spune:
Buna seara.
Va citesc de doua, trei saptamani. M-ati relaxat
si am aflat multe de la voi.
Mi-am luat inima in dinti si am intrat pe forum pentru ca am o maaaare nelamurire.
Treaba sta in felul urmator: noi nu ne-am planificat sa facem un copil, ca urmare eu habar n-am de data ultimului CM.
Merg eu, acum vreo luna, la primul control. Doctorita ma intreaba data ultimului CM, eu nimic. Ma pune la ecograf si zice: sarcina 5 saptamani. Bun.
Inte timp imi fac foi intregi de analize si astazi ajung la ea cu ultimele rezultate. La ecograf: sapte saptamani si trei zile, 12,3 mm. Am ramas interzisa, dar asta nu este tot, imi calculeaza si data ultimului CM: 11 mai.
Eu nu mai inteleg nimic. N-oi sti eu data ultimului CM dar in mod sigur nu am avut nici firicel in luna mai pentru ca in luna asta am avut un rau si niste simptome care mi-au dat clar de inteles despre ce este vorba.
Din cate am reusit eu sa recapitulez, evenimentul
s-a petrecut cu o saptamana inainte de Pasti si e 100% sigur.
Explicati-mi si mie. Eu sunt foarte confuza
.
Va rog sa ma iertati ca m-am intins asa de mult. Am cam exagerat pentru primul meu mesaj.
mimosa spune:
Si fiindca tot m-am bagat in vorba, mi-aduc aminte ca cineva (iertati-ma ca nu mi-aduc aminte cine)era ingrijorata in legatura cu bubitele de pe degete.
Eu le fac in fiecare vara, cand vine caldura. Ma mananca, dar trec destul de repede si se duc impreuna cu un strat superficial de piele.
Nu cred ca este cazul sa se ingrijoreze foarte tare.
DarkBendis spune:
Buna seara fetelor... iaca-ta-ma-s la schimbul 2... dupa o saptamana in care am citit tot... dar nu am reusit sa ma pun sa scriu si eu vreo 2 vorbe.
In primul rand... BUN VENIT pe listuta! noilor viitoare mamici! Felicitari mamicilor care si-au vazut puiutii la ecograf, si Urrraaa! pentru toate rezultatele bune de la teste!
Pe aici toate-s bune, numai oboseala e maaare, vin de la servici franta de oboseala si apoi... cina ( ca de obicei, mi-e foameeee non-stop), scarmanat un pic pisicile, dat oarece atentie domnului sot ca si el e un suflet prin casa... in pat cu o carte si nani. Si uite asa, a mai trecut o zi. Ma bucur ca am mai "pus" o saptamana la socoteala... 13 saptamani... wow... 1/3 s-a dus. A, si numar cat mai am de "tras" la servici... 5 luni mari si late, vreau sa lucrez pana la inceputul lui decembrie ca sa pot sta cat mai mult acasa cu bebe.
Cristi, intrebai daca e vreun
mic pe acilea. Mic nu stiu... da' unu' asa cu greutate sigur e! Ca tot e vorba de preferinte muzicale... la mine metale si gothic cat cuprinde, multa muzica medievala, celta, Emily Autumn (pe care nici nu stiu in ce gen sa o includ)... mai nou aproape in fiecare seara ii cant lui bebe "Wiccan Lullaby" al lui Inkubus Sukkubus
http://www.youtube.com/watch?v=K60S8ijWd14
Apropos de creme... ma gandesc ca ar fi cazul sa imi iau ceva special "anti-vergeturi"... ca burtica creste...la fel si sanii. Stiti voi cam pe ce ar merita sa dau banii? Mersic frumos!
Va pup pe toate

Dark Bendis
13+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Angellique spune:
Fetelor voua au inceput sa vi se inchida aureola mamara la culoare si sfacurile?Mie la inceput mi se albisera, acum vad ca au inceput sa prinda tena maronie (si sunt blonda) si sunt f vascularizati, se vad numai vene firisoare.De durut nu ma mai dor ca la inceput, simt o usoara durere decat daca ii apas.Oare deja incepe productia de lapte?Nu ma prea pricep...
13+ 
DarkBendis spune:
Ale mele aureole sunt maronii de ceva vreme...si-s maaari... inca doua motive de fascinatie pentru barbatu-meu... si de ce sa mint... si pentru mine - o sa radeti, dar inca ma minunez de fiecare data cand ma dezbrac
. In cartile de specialitate de pe aici astia zic ca e normal sa se intample si schimbarea la culoare, cat si faptul ca nu mai sunt atat de durerosi. Angellique, e de bine ![]()

Dark Bendis
13+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cris30 spune:
Mimoza felicitari pentru bebe, iti urez sarcina usoara. Banuiesc ca doctorita ti-a calculat data dupa dimensiunile fatului, asta daca s-a vazut ceva clar la 7 saptamani.Nu stiu ce sa zic ca sa fi mai sigura poti sa ceri a doua parere de alt medic si daca amandoi zic la fel inseamna ca trebuie sa te ghidezi dupa data lor.Acuma daca tu nu stii cand ti-a venit ciclu ultima data, nu stii nici cand ai ovulat asa ca puteai ramane oricand insarcinata.Mai mult nu stiu ce sa-ti spun, poate fetele celelalte te pot ajuta mai mult.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
11+
Doamne ai grija de bebeii nostri