Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata!
Miereamara, felicitari pentru rezultate!

Am fost dimineata sa-mi repet analiza de cultura col (dupa tratamentul luat haotic). Mey ce m-a chinuit asistenta asta cu valvele alea. La dr. meu niciodata n-am patit asa.

Naty, parca tu ziceai ca au inceput contractii? Ne luam de mana. M-a durut ieri burta in cateva reprize. Asa am patit si la Tudor, cam prin aceeasi perioada. Si la final nici n-am putut sa nasc normal ca n-aveam contractii. Offf, sunt foarte suparata!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200512+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Buna tuturor!
Uite ca de cateva saptamani sunt numai pe internet, subiectul fiind ,binenteles,sarcina, si asa am dat de acest forum.In urma unui concediu in tara in urma cu 2 luni, in loc sa ne intorcem tot 2 , am revenit se pare,3.Ne bucuram enorm de mult , este primul nostru copil, dar ultima luna a fost crunta pt mine.Cu tot tratamentul prescris de doctor imi este f rau,nu pot manca mai nimic ,doar fructe si compoturi, iar vitaminele nu le pot lua pt ca dupa 5 minute le vomit, practic le iau degeaba.Si dupa acidul folic imi este rau, dar doctorul mi-a spus ca este important sa iau macar acidul folic, daca nu pot lua vitaminele.
Peste 3 saptamani am deja 3 luni si sunt programata la primul eco(de abia astept),bebele sa pare ca se va naste pe 04 februarie 2009.
Tot ceea ce pot sa sper este ca nu imi va fii tot asa de rau si dupa ce misca bebele!
O zi buna in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna dimineata, fete frumoase!

Eu sunt deja la servici! Dar si termin mai repede, am program nou, pana la 4 zilnic, pt ca Paul are si el alte ore si acum duce el fata la cresa.

Cris, succes la ecografie! Nu stiu sa iti spun exact ce vei vedea, oricum diferenta e mare fata de ecografia la 7-8-9 saptamini... eu am vazut ieri, la 12 saptamini si 4 zile, un bebe mic mic, manute, capul mare, picioruse, multa miscare, inimioara se vede clar batand.

Naty, sper sa ii treaca repede Ioanei. Ma intrebai de tensiune, am avut 9 cu 6 ieri, data trecuta 8 cu 5, deci e tot mai bine.... de aceea ma simt des ametita, dar nu am motive sa ma pling, nu am vomitat nici o data...cind le aud pe Michelle sau Flowerbee saracutele...

Fetelor, ati vazut careva 4 luni trei saptamini 2 zile si/sau California dreamin`? Le-am vazut de curand si am fost foarte impresionata, primul e intunecos si trist, mama spune ca e realist, pt mine era prea timpuriu ca sa am asemenea experiente(la cunostinte). Oricum primul nu e de vazut acum daca sunteti burtici foarte sensibile, eu am plins.... al doilea e fantastic, o metafora extraordinara, si ca un bonus joaca Armand Assante si el in filmul romanesc(care mie mi se pare ca emana ceva irezistibil, supersexy si viril). Tare mare pacat de regizor, ar fi fost extraordinar pentru cinematografia romaneasca ca un asemenea om sa se poata exprima in continuare in film.

Gata cu off topic, ma duc sa vad ce ati mai scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata mandrutelor
miericico imi pare bine ca esti ok acum.. si ca ai reusit sa te odihnesti. misto experienta cu avionul cu elice
edinutza erai deja pe lista cu DON 15.02 - era data indicata de calculatoarele de sarcina. o sa modific pe 20.02.
bine ati venit mimosa si fil_lily.
fil_lily imi pare rau ca te simti atat de rau... din fericire trec starile astea... in trim II
mimosa interesanta situatia ta... daca s-a intamplat evenimentu inainte de paste inseamna ca ai avut CM inainte de 20.04.,.... deci sarcina ar fi mult mai avansata. as zice ca totusi ecograful are dreptate acum.....
Michelle, sorry, nu am facut niciodata maioneza doar cu ou fiert. poate are timp Ledi sa intre si sa-ti explice mai bine.
Andre_ea eu de abia azi am apucat sa vaz pozele tale din concediu. copchilu e super fericit si bronzat iar tu la fel . imi pare bine ca v-ati distrat
Carmen_Marieta.. incearca sa mananci cu cat mai putina paine. fructele sunt ok, dar nu doar fructe. mananca salate ca acum e vara si se opate, branzeturi, lactate, din astea. nu cred ca o sa te tina tot timpul foamea asta... e mai mult simptom de primul trimestru.
DarkBendis incearca creme de la Mustela & such. sunt ok. dar v-am mai zis.... nu va bazati 100% pe ele. daca "materialul clientului" e bun nu faceti vergeturi neam, daca nu.... apar, indiferent de cremele folosite. dar de hidratare este nevoie musai, mai ales in trim III.
ma intorc la treaba... bine ca-i vineri azi! sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Vad ca au venit si fete noi, bun venit si sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi!

Naty, am citit acum mesajul tau cu tensiunea, asa sunt si eu, hipotensiva... deci I know the feeling. Dar e mai bine decit cu tensiunea prea mare, imi spune mereu doctorita de familie.

Miereamara, felicitari pentru rezultat!

DarkBendis, si mie imi place acel gen de muzica... noi mergem des si la concertele prietenilor nostri, trei dintre prieteni canta in trei formatii diferite si au concerte prin baruri, pe strand, etc... sotul meu e fan oldies but goldies, superfan Elvis (am facut zeci de mii de km in State pe toate concertele lui Elvis, si evident am fost in Tupelo, Miss., in Memphis si Las Vegas... evident ca trebuie sa ajungem si in Hawaii, pt ca Elvis a dat acolo un concert celebru). Francesca e fan orice muzica e la televizor, de la populara romaneasca si pina la heavy metal... e superamuzanta, incepe sa dea din fundulet si din cap reusind sa pastreze restul corpului nemiscat.

Mimosa, mi se pare si mie confuza situatia, nu am cunostinte medicale insa si chiar nu stiu ce sa iti spun... scuze ca nu pot fi de ajutor. La urma urmei, important e ca bate inimioara, nu? Pe la sfarsitul sarcinii nu mai conteaza o diferenta de 2 saptamini!

Eu m-am indragostit recent de stilul unei scriitoare irlandeze, Maeve Binchy, nu stiu daca o cunoasteti.... in doua saptamini am citit 4 din cartile ei si imi place enorm, I want more! Are niste personaje si intamplari din toate straturile societatii, si reuseste sa te faca sa simti cu ele, chiar daca sunt oameni cu care(eu cel putin) in mod normal nu prea ai cum sa ai empatie...

Acum chiar ca ma duc la munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

'Neata!

edinutza, mimosa, fil_lily bine ati venit burticilor!! sa va bucurati de sarcina si de cei mai sanatosi si dragalasi bebelusi!

mimosa nu-mi dau seama de ce cresterea nu-i corespunzatoare...mai asteapta alte masuratori...sa stii ca si ecografele dau rateuri, sau poate ca la 5 sapt nu s-a vazut suf de bine si s-a estimat un cinci sapt dar n-a fost chiar atat...mai exact ce s-a vazut la cinci sapt? Oricum, bine ca este in evolutie, probabil ca de acum incolo lucrurile se stabilizeaza. Daca inimioara batea, atunci riscurile s-au redus cu mult. Sa vii cu vesti bune!

mvb multumesc!! PM inseamna Private Message (mesaj privat). In meniul din stg paginii exista sub "profil personal" - "mesaje private". intra acolo si vezi ca ai niste optiuni, printre care ai si posibilitatea sa le activezi. Dupa ce le-ai activat, iti va aparea si in mesajele tale, initialele scrise cu rosu mare PM...asa ca fetele or sa poata sa te caute si in privat, adica io .

miereamara deci esti bine! distractie max si felicitari pt rezultatul super bun la DT! Eu de altfel nici nu ma gandeam la vreun altul, da' io stiu la ce iti merge tie mintea??

carmen foamea asta o sa treaca...cum a zis si roxana este un simptom de trim I...si eu m-am speriat ca mi-era ca nu ma mai opresc , dar a disparut dupa ceva timp. In nici un caz nu urma vreo dieta/regim, etc. Nu sunt recomandate in sarcina. Mananca variat, cantitati mici si incet...daca mananci incet, creierul iti spune din timp cand este cazul sa te opresti. Daca mananci repede, ingurgitezi o cant mult prea mare de hrana pt necesarul tau si mesajul "Stop" vine prea tarziu si inutil . Fructele sunt ok, dar nu numai fructe... Bea multa apa, arderile vor functiona mai bine.

Astazi plecam la mareeeeeee, ne intoarcem duminica. Roxana poti te rog sa dai o comanda de vreme super frumoasa?

Catalina

15+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza burtici

anca - eu am alarma pe mobil dimineata sa imi iau acidul folic ca altfel si eu uit de el

dark bendis - ma gandeam eu la tine, ca doar la asa nick ce puteai fi... eu mor dupa nightwish, pana la ei nu-mi placea rock... acuma numai din astea ascult, doar ca eu inca sunt la descoperirea formatiilor clasice - ac/dc and stuff. intrebare - nu stiu cum e la concerte rock ca nu am fost, sa ma risc sa merg peste 3 sapt la metallica - mi frica de lovituri la burta. ce parere ai? am locuri jos pe teren, nu la "loje"

crema si eu mustela folosesc - cand imi aduc aminte. pt asta nu am alarma pe tel

de maioneza nu stiu ca mie nu imi place decat la salata de boeuf - restul le mananc fara

13+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

azi il vedem pe bebe - sper sa fie totul ok sa aiba nas si pliul nucal sa fie bine. cat e normal?

si o fi Carol sau Cezara?

13+

mai ziceti autori si carti de citit - io termin o carte la 3 zile asa ca am mare nevoie de sugestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pliul nucal mai mic de 3

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristi_2003

neatza burtici

anca - eu am alarma pe mobil dimineata sa imi iau acidul folic ca altfel si eu uit de el

dark bendis - ma gandeam eu la tine, ca doar la asa nick ce puteai fi... eu mor dupa nightwish, pana la ei nu-mi placea rock... acuma numai din astea ascult, doar ca eu inca sunt la descoperirea formatiilor clasice - ac/dc and stuff. intrebare - nu stiu cum e la concerte rock ca nu am fost, sa ma risc sa merg peste 3 sapt la metallica - mi frica de lovituri la burta. ce parere ai? am locuri jos pe teren, nu la "loje"

crema si eu mustela folosesc - cand imi aduc aminte. pt asta nu am alarma pe tel

de maioneza nu stiu ca mie nu imi place decat la salata de boeuf - restul le mananc fara

13+

Cristi, cu Francesca in burtica am fost la: Laura Pausini, Eros Ramazzotti, Juanes si Madonna (aveam la Madonna 7 luni de sarcina) si evident la prietenii nostri, dar asta in sali mici. La Madonna a fost foarte foarte asurzitor, bebelusa se agita intr-adevar in burtica, in rest a fost ok.

Billy, vacanta frumoasa!

Mergi la inceput