Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
Originally posted by edinutza

Buna feelor!!!am i eu o ntrebare,cum pot sa ma inscriu in lista mamicilor din ianuarie februarie???
Va multumesc!!!

edi

te inscriem noi mai tarziu

da-me DN SI DPN

13+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Angellique

Fetelor eu de cand am ramas insarcinata am tensiunea cam mica , e buna, dar e mult mai mica ca inainte.Inainte de sarcina aveam intotdeauna peste 13, cateodata si 14.Acum am 10 si ceva 11.E normal sa scada asa mult in sarcina?

13+

Tensiunea scade la inceput de sarcina. Mai tarziu isi revine. In trimestrul 2 parca.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200512+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

quote:
Originally posted by edinutza

Buna feelor!!!am i eu o ntrebare,cum pot sa ma inscriu in lista mamicilor din ianuarie februarie???
Va multumesc!!!

edi

Bine ai venit!! O sarcina usoara si bebel sanatos iti dorim!!
Avem nevoie de Data nasterii tale, data primei zile a utimului CM si Data probabila a nasterii lui bebe!

Cine ajuta fata sa ajunga in listuta ca io-s pe langa subiect...

13+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

quote:
Originally posted by alinuk

Ma gandeam cumva la aceia dintre ei mai speciali... Fiecare copilash vine pe lumea asta cu un anume 'bagaj', o informatie genetica... evident si functie de parinti, bunici, stra... samd. Cu cat informatia este mai elaborata si mai profunda cu atat evolutia copilashului poate fi ...mai speciala

...spre exemplu atunci cand in repetate randuri copilul iti raspunde la intrebari pe care nici nu le-ai rostit, doar le-ai gandit
(nu e cazul meu deocamdata si nu stiu daca va fi, Teo e acum o mamutzica ce nu vorbeste decat pe limba lui)

13

Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

wow!! trebuie neaparat sa-ti povestec ceva... am intalnit de curand intr-un cabinet de terapie alternativa o fetita de 5 ani venita cu mama ei (femeie de la tara) la terapie. Copilul arata ca un copil normal, mai putin fruntea, care era excesiv de lata. Mamica ei o purta cu un breton des pe frunte ca sa-i ascunda defectul. Avea alura unui copil usor retard, daca luai in considerare doar fata. A intrat la terapeut, in ideea ce este un copil "cu probleme" de mai multe feluri: de comunicare, de comportament, nu le stiu chiar pe toate. Dupa sedinta, iese terapeutul afara din cabinet bulversat, si vorbeste tuturor celor din sala: "Nici cel mai inteligent om din Romania nu are coeficientul de inteligenta al acestui copil, si nu numai ca nu-l are, dar copilul il depaseste de 10 ori. De asta nu va puteti intelege, aveti grija de copil, nu-l mai tratati ca pe un copil bolnav ca n-are nimic. Este prea destept pt cat pot parintii intelege. In cabinet a vorbit cu mine in aramaica, engleza, franceza si germana." Iar parintii spuneau ca nici in romana inca nu si-a dat drumul!

Deci conform povestii, acest copil este un geniu. Genii s-au mai nascut si in alte timpuri, este istoria plina, de cand e lumea si pamantul, au fost copii speciali.

Referitor la comunicarea telepatica (citesc gandurile parintilor), or sa tot fie copii dintr-astia pt ca intr-acolo ne duce evolutia noastra ca specie. Sau cu alte capacitati, eu ii astept!!

Catalina

14+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Va multumesc!!! data nesterii mele este 04.07.1984
Ultimul CM a fost pe 12 mai si pe bebe il asteptam pe 20 februarie 2009!!!sunte-ti niste scumpe!!!

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

cristi ar fi cel mai fericit om din lume sa aiba asa copil

acuma sa va povestesc - cand aveam 2-3 ani m-a dus bunica la psihiatru ca-s nebuna ca-s prea rea si incapatinata!!! concluzia - io eram bine mersi, copil normal cu toate la locul lor, la ea... i-a dat ceva calmante.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by cristi_2003

cristi ar fi cel mai fericit om din lume sa aiba asa copil

acuma sa va povestesc - cand aveam 2-3 ani m-a dus bunica la psihiatru ca-s nebuna ca-s prea rea si incapatinata!!! concluzia - io eram bine mersi, copil normal cu toate la locul lor, la ea... i-a dat ceva calmante.

13+

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200512+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mi-am mai adus aminte de o chestie spusa de fetita aceea. Vorbeam noi de nu stiu ce, si la un moment dat, ea se opreste si spune, serioasa:

"Iisus a venit pe pamant ca sa faca bine. Insa oamenii nu l-au inteles si l-au omorat. Pentru ca oamenilor le este mai usor sa faca rau decat bine."

No comment!

-----

Bun venit fetelor noi si sarcina usoara!

-----

Eu, pentru al meu bebe, imi doresc, pe langa sanatate, sa nu avem probleme de comunicare si sa reusim sa invatam si el de la mine si de la tatal lui, dar si noi de la el.

Puterile astea, mai paranormale, aduc (si) necazuri.

Billy, un sfat, sper sa nu te superi: ai grija in cine ai incredere, cu spiritualitatea asta, chiar daca e vorba numai de carti. Sunt atatia sarlatani cu alura de maestru si guru si mai stiu eu ce, care de-abia asteapta sa-si bata joc de oamenii cu bune intentii si asteptari oneste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Michelle hai sa ne luam de mana ca si eu am vomat mai acus.Dupa ce iau vitaminele incepe starea nasoala de greata, nu stiu cum sa le mai iau,am vorbit cu doctorul sa mi le schimbe si mi-a zis ca toate provoaca greata.Sper ca din trimestrul 2 sa le tolereze stomacul mai bine.
Angellique e buna tensiunea ta, eu am avut si 9 cu 5 si ma simteam ok. Bea putina cafea daca simti ca esti moale.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
11+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

selene de sfat...stai linistita, ca am ceva vechime in domeniu si mi-am tras si eu experientele cand am fost pe la inceputuri; in general bunul simt si mintea treaza m-au ferit de tepe...ca de altfel in toate. Si-apoi orice sut in fund este un pas inainte, nu? Eu consider ca mi-a folosit la invatare orice experienta negativa...si a doua oara stiu mai bine.

Catalina

14+

Bebelusa

Mergi la inceput