Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
BillyBilly spune:
alinuk deci, de copii indigo si cristal...hm, nu's ce sa zic, stiu ce se vehiculeaza, sunt cumva in tema cu literatura pe partea asta ca sunt pasionata de spiritualitate in general. Dar parerea mea este ca toti copii sunt speciali si au fost mereu din toate timpurile. Numai ca acum se stie mai mult si informatia circula la alt nivel fata de vremea parintilor nostri. Intotdeauna copii au venit sa revolutioneze timpurile existente, prin copii evoluam, zic eu. Copii au reusit mai mereu sa fie neintelesi de parinti, venind cu concepte greu de digerat si comportament vadit diferit.
Si eu cred ca, copii comunica cu noi la nivel subtil si sunt mult mai destepti decat ii credem noi.
Catalina
14+
Bebelusa
alinuk spune:
quote:
Originally posted by cristi_2003
alinuk ce e cu copii aia? de care intrebai daca stim ceva?
13+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
intra pe linkul pus la finalului acelui mesaj postat de mine (in care am amintit despre copiii indigo si copiii de cristal)
Daca dau copy/paste materialului, terminam un capitol instant
si asa imi sunt moderate in continuare mesajele..de ma simt infractorul nr 1 al site ului
Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
Selene_Bunny spune:
Billy, e o chestie cu spiritualitatea asta si cu evolutia copiilor in timp...
De exemplu, cum eu sunt prietena cu toti copiii, am avut mai demult o vecina (pe cand locuiam la mama), o fetita de 6 ani, care te lasa (ma lasa) cu gura cascata...
Mama ei o trimisese la mine sa-i predau niste notiuni elementare de engleza. A prins foarte repede, forma propozitii simple, chiar le scria, desi cu litere de tipar (mari), stia conjugarile la verbele TO BE si TO HAVE.
Daca pana aici seamana cu orice alt copil precoce (oricum astia mici prind repede), pe mine m-a uimit faptul ca stia sa navigheze pe Internet, sa caute si sa scoata la imprimanta poze, sa trimita mesaje in Outlook Express (scrise de ea) si sa scrie povestioare la calculator. Avea o minte brici, se interesa de orice chestie mai iesita din comun, cum ar fi de chimie...
Pe mine m-a intrebat odata:
Imi spui, te rog, un arbore ce nu creste la noi in tara?
La care eu: arborele de cacao.
La care ea: si asta creste la Gradina Botanica.
Alta data, pe cand plimbam un catelus adunat de pe strada, vine ea la mine, se uita atent si spune (catelusul fugea printr-o gradina): "ar trebui sa faci un habitat de caini". Soarele meu, "habitat" la 6 ani... Si chiar stia ce spune...
Alta data a pus-o pe maica-sa sa-i explice la ce serveste creierul si cum functioneaza...
alinuk spune:
quote:
Originally posted by BillyBilly
alinuk deci, de copii indigo si cristal...hm, nu's ce sa zic, stiu ce se vehiculeaza, sunt cumva in tema cu literatura pe partea asta ca sunt pasionata de spiritualitate in general. Dar parerea mea este ca toti copii sunt speciali si au fost mereu din toate timpurile. Numai ca acum se stie mai mult si informatia circula la alt nivel fata de vremea parintilor nostri. Intotdeauna copii au venit sa revolutioneze timpurile existente, prin copii evoluam, zic eu. Copii au reusit mai mereu sa fie neintelesi de parinti, venind cu concepte greu de digerat si comportament vadit diferit.
Si eu cred ca, copii comunica cu noi la nivel subtil si sunt mult mai destepti decat ii credem noi.
Catalina
14+
Bebelusa
ai dreptate! toti copii sunt speciali!
Ma gandeam cumva la aceia dintre ei mai speciali... Fiecare copilash vine pe lumea asta cu un anume 'bagaj', o informatie genetica... evident si functie de parinti, bunici, stra... samd. Cu cat informatia este mai elaborata si mai profunda cu atat evolutia copilashului poate fi ...mai speciala
...spre exemplu atunci cand in repetate randuri copilul iti raspunde la intrebari pe care nici nu le-ai rostit, doar le-ai gandit
(nu e cazul meu deocamdata si nu stiu daca va fi, Teo e acum o mamutzica ce nu vorbeste decat pe limba lui)
Finalimente, mi-i doresc pe dragii mei copii niste oameni normali, veseli, sa se poata bucura de viata, de micile ei bucurii.
Copiii exceptional de inteligenti, geniile nu au intotdeuna cele mai fericite destine.
13
Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!
edinutza spune:
Buna feelor!!!am i eu o ntrebare,cum pot sa ma inscriu in lista mamicilor din ianuarie februarie???
Va multumesc!!!
edi
Angellique spune:
In privinta maternitatilor si spitalelor, eu oscilez intre Life Memorial Hospital, Municipal si mai nou Giulesti.Si cum sunt cea mai indecisa fiinta, probabil o sa-mi ia ceva timp sa ma hotarasc.Oricum n-am eu stare, si tot voi merge la mai multi medici pe perioada sarcinii, deja am fost la 2.Life Memorial l-am vazut si-mi place, mai am de vazut maternitatea din Municipal si Giulestiul unde n-am mai intrat de vreo 9 ani, de cand a nascut fosta mea cumnata.Sper ca s-a schimbat de atunci, pt ca arata execrabil.
13+
BillyBilly spune:
manitu bine ai venit!! felicitari pt sarcina!
daca ai 7 sapt pai se vede bine bb-ul la eco si are si inimioara... daca te doare burtica, ia no-spa. Daca n-ai sangerari sau pete maronii, totul este ok. Daca apar suni doctorul. Sanatate multa!
selene si mie imi place shanti...nu stiam ca-i pedofil si chiar daca am aflat nu ma afecteaza...si despre michael jackson s-au spus multe si a facut o muzica super tare si la fel despre o gramada de artisti...ce-are a face muzica cu viata personala? Imi place ce ascult nu ce face el, daca o fi si adevarat.
Mie la cap muzica de meditatie/ambientala imi place si muzica japoneza, chinezeasca, ameri-indiana...
eu mi-am luat haine orientale
Catalina
14+
Bebelusa
Angellique spune:
Fetelor eu de cand am ramas insarcinata am tensiunea cam mica , e buna, dar e mult mai mica ca inainte.Inainte de sarcina aveam intotdeauna peste 13, cateodata si 14.Acum am 10 si ceva 11.E normal sa scada asa mult in sarcina?
13+
justme25 spune:
quote:
Ascultati fetelor muzica, muzica ce va place voua
Eu prefer jazzul, celtic/irish, muzica gen cafe-concert, muzica de meditatie..etc
Puneti-va pe comp un set de selectii preferate si cand forumiti pe aici sau aiurea dati drumul ushor...bb aude, simte starea voastra de relaxare etc...
Vreti sa stiti ce muzica imi place mie brusc si dintr-o data? Imi plac la nebunie si ascult intruna cantecele cantate de liviu vasilica si ansamblul din care facea parte. Ma EMOTIONEAZA si in acelasi timp imi dau o stare de bucurie interioara..nu stiu de ce!
Justme 13+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Angellique
In privinta maternitatilor si spitalelor, eu oscilez intre Life Memorial Hospital, Municipal si mai nou Giulesti.Si cum sunt cea mai indecisa fiinta, probabil o sa-mi ia ceva timp sa ma hotarasc.Oricum n-am eu stare, si tot voi merge la mai multi medici pe perioada sarcinii, deja am fost la 2.Life Memorial l-am vazut si-mi place, mai am de vazut maternitatea din Municipal si Giulestiul unde n-am mai intrat de vreo 9 ani, de cand a nascut fosta mea cumnata.Sper ca s-a schimbat de atunci, pt ca arata execrabil.
13+
Angellique, nu e prea bine sa mergi la mai multi medici. Trebuie mers doar la unul in care sa ai incredere. Ca altfel o iei razna cu parerile lor diferite.
Giulestiul arata tot rau, dar conteaza cand stii ca personalul lor stie cel mai bine cum sa umble cu un prematur cu probleme(nu ca-ti doresc, doamne fereste)? Tin minte comentariul unei mamici al carei bb a luat o infectie la nastere in Cf2 (parca). Asistentele de acolo insistau ca nu pot sa-i puna branula pentru antibiotice, ca "n-are copilul vene". Ajunsa la Giulesti i-au pus din prima branula "are copilul vene foarte bune".
Ei, speram sa nu fie cazul.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200512+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008