Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

quote:
Originally posted by alinuk

quote:
Originally posted by vio_reurean

E frumoasa. O am descarcata de pe net, sotul meu e mare amator de muzica. trebuie sa mai dau si eu drumul la muzica.
Andrei 14.oct.2005 5+

Ascultati fetelor muzica, muzica ce va place voua
Eu prefer jazzul, celtic/irish, muzica gen cafe-concert, muzica de meditatie..etc

Puneti-va pe comp un set de selectii preferate si cand forumiti pe aici sau aiurea dati drumul ushor...bb aude, simte starea voastra de relaxare etc...

Sa vedeti ca el va recunoaste vocea tatalui si a persoanelor care au stat mai mult in preajma voastra acum in timpul sarcinii

Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

aprob pozitiv!! eu ascult mai mereu, ma tine intr-o stare de buna dispozitie incat nimic nu ma atinge...iar cateodata imi vine sa sar de pe scaun sa dansez...

Catalina

14+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Nu stiu ce sa va zic despre creme. Eu una inafara de crema de fata Loreal, nici macar cu lapte de corp nu ma mai dau dupa baie. Va ziceam acu vreo saptamana ca mi-au iesit niste basicute mici cu apa pe degetele de la maini. Cand am fost la Iasi, am fost si la un dermatolog....ce mi-a zis....fix-pix. E dishidroza care se face de la caldura si pe fondul oboselii. Adevarul e ca aveam mai pe toate degetele de la mana dreapta. Dupa ce ca am platiti consultatia la dermatolog 80 lei si mi-am si cumparat crema recomandata de dr. de 65 lei, citind prospectul m-am speriat....zicea ca la gravide se aplica, numai daca folosul mamei este mai mare decat efectele asupra fatului. Era ceva pe baza de cortizon, asa ca sta bine mersi tubul cu crema, nu l-am folosit niciodata, iar bubele mele se trec de la sine......ca au vreo 2 sapt de cand le am.
Lasati celulita la o parte.....sanatatea lui BB e mai importanta. Piele trage toate vaselinele pe care le aplicati.Aveti timp sa faceti pe urma sala si sport cat vreti. Sotul meu mi-a promis o bicicleta medicala, daca iau mai mult de 15 KG. Eu mai mult de 50 de kg n-am avut niciodata si nu cred ca i-ar placea, si nici mie, sa raman doamne fereste pe la 65-75-85 Kg.....mai stiu eu cat ma fac pana la Craciun.
12+

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Hello gagici!
Discutii de muzica, poze.... mmmdddaaaa... doar ca eu nu am acces la nici unele!!!!!!!!!!!!!!!!!
Michelle sper ca-ti e mai bine!
Eu tocmai ce m-am intors din preumblari pe la clienti!! Chiar daca e prea cald, aglomeratie in trafic si toate celelalte pot afirma sus si tare ca: I LOVE MY JOB!!! O zi satisfacatoare ziua de azi!!!

13+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manytu spune:

buna ziua.
sunt si eu o proaspata mamica...am sa fiu de fapt. Cred ca sunt in 7 sapt, dar nu prea sunt sigura (um - 19 mai). nu prea mi-e rau (yupi!).In schimb ma lupt cu constipatia de zor.
Acum ce vroiam eu sa va intreb...daca ma duc acum la eco...ce se vede? se vede ceva?
Inca ceva...ma cam doare burtica..nu tare, si doctorul meu zice ca e normal in perioada asta, pana se prinde bine...mai iau cate un nospa si scobutil si-mi trece...voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

alinuk ce e cu copii aia? de care intrebai daca stim ceva?

13+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

mvb bine c-ai aparut, chiar ma gandeam la tine... sorry de bubite, dar daca zici ca trec...duca-se! bine ca ai citit prospectul!

vreau si eu sa-ti cer un sfat, ca pt un locuitor al Botosaniului, dar am vazut ca nu ai activat PM-ul...si n-as vrea sa ma bag cu problemele pers pe forum. Il activezi, te rog mult??? Sa-mi spui cand pot sa-ti scriu. Multam!

Catalina

14+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Dedicatie de la mine - eu sunt crazy about muzica indiana (am multa pe computer - coloane sonore), desi asta e tamil:

http://www.youtube.com/watch?v=jnIZBMzT60A

Sau aici:

http://video.google.com/videoplay?docid=-987829595990367789&q=uyirin+uyirae&ei=8spsSIzZKIKW2QLrutmlDw

Cand eram mai slaba, imi ieseau si ceva dansuri, acum... :((

Care ziceati ca v-ati gasit haine orientale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

mvb- eu am fost acum aprox o luna la o dr dermatolg pt o chestie (ca nu stiu cum s-o numesc) pe piele care nu-mi trecea de nici un fel, nu era ciuperca era o chestie de la o intepatura spuneau ele (atat tanti de la laborator cat si dr) si mi-a dat o crema tot cu acel cortizon pe a carui prospect spunea ca in sarcina sa nu fie aplicat pe zone mari de piele (exprimare de kk, da' nu mai am imaginatie...), am folosit-o si a fost ok. Daca ai nevoie iti spun maine cum se numeste. Cat despre crema de corp, aceeasi dr mi-a spus ca tre sa folosesc musai ceva daca nu vreau sa am vergeturi si pe dinti!!! pt ca pielea face un efort marisor si are nevoie de hidratare. Mi-a recomandat Atoderm parca de la Bioderma - e pt mamici si bebei! Nu are nici o contraindicatie, nu are miros e doar f hidratanta - si daca nu-i face rau lu bebe iesit din burtica red ca e ok. Eu ma inteleg f bine cu ea, ce-i drept era si cazul ca m-a costot vreo 50 de roni!!

13+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Cat despre muzica ambientala / de meditatie, ascultam mult Oliver Shanti, dar am aflat ca e pedofil si mi-am cam schimbat opinia...

Alte recomandari: Enya, Era

Pentru Celtic / Irish: Loreena Mc Kennitt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

da nu este nici un roacker mic pe aici?

13+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput