Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Stiu ca asa trebuie sa fie, dar dupa UM era de 6-7 sapt si s-a agitat si dr. Of, imi trece mie miercuri cand il vad. Am senzatia ca e tot baietzel...

Andrei 14. oct.2005 si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by cristi_2003

aveti careva poza de la eco de 12-13 sapt? cam ce vad eu maine?

13+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

uite Cris intra pe link www.pregnancycheck.com/pregnancy-ultrasound.html" target="_blank">aici mai in josul paginii este imaginea de 13 saptamani.

13

Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by yashy

Intrebare: cand sunteti constipate ce mancati?

Adina & Luka& bobita din burtica
obraznicatura lu' mami

Yashi si cele care va mai confruntati cu pb constipatiei (eu nu am ac pb dar stiu de la bbi)

toate fructele care incep cu p : portocala, pepene, prune, piersici... au un bun rol in digestie

Iar in ceai, cafea ce mai bei tu poti sa pui humana milchtzucher (nus tiu exact daca asa se scrie) - e ceva o fructoza, ca zaharul.
E recomandat si picilor (chiar bebeilor) deci nu are nicio contraindicatie in sarcina.

13

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

E frumoasa. O am descarcata de pe net, sotul meu e mare amator de muzica. trebuie sa mai dau si eu drumul la muzica.
Andrei 14.oct.2005 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

multumesc fetelor

nu imi sta capul la nimc - vreau in vacanta si vreau la eco

13+

Mergi la inceput

Alina, am uitat... m-am uitat la poze...mandrutza esti tu? daca da, semanati. E un baietzel foarte frumos Teo. Sa-ti traiasca!
Ce zice de fratior sau surioara. Al meu a inteles initial ca este bebe in burtica lui , dar am clarificat repede situatia.

Andrei 14.oct.2005 5+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vio_reurean

E frumoasa. O am descarcata de pe net, sotul meu e mare amator de muzica. trebuie sa mai dau si eu drumul la muzica.
Andrei 14.oct.2005 5+

Ascultati fetelor muzica, muzica ce va place voua
Eu prefer jazzul, celtic/irish, muzica gen cafe-concert, muzica de meditatie..etc

Puneti-va pe comp un set de selectii preferate si cand forumiti pe aici sau aiurea dati drumul ushor...bb aude, simte starea voastra de relaxare etc...

Cand am plecat la spital sa nasc aveam pe tel muzica sa ascult in timpul travaliului... a durat putin la mine si nu am apucat sa mai ascult si muzica, dar citisem ca ajuta..ba chiar daca puneti castile pe burtica e placut pt bebik

Sa vedeti ca el va recunoaste vocea tatalui si a persoanelor care au stat mai mult in preajma voastra acum in timpul sarcinii

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:

Alina, am uitat... m-am uitat la poze...mandrutza esti tu? daca da, semanati. E un baietzel foarte frumos Teo. Sa-ti traiasca!
Ce zice de fratior sau surioara. Al meu a inteles initial ca este bebe in burtica lui , dar am clarificat repede situatia.

Andrei 14.oct.2005 5+

13+

Mergi la inceput

quote:

Andrei 14.oct.2005 5+

da Vio in poza cu numele 'mandrutza' io mi's. Imi facuse bunica un costum cu manutza ei pe care eu il purtam tare tare mandra.
Intentionat am pus-o ...sa se vada ca e baiatul lu' mami.
De fapt seamana mult si cu tati...si sunt bucuroasa ca e o combinatie din noi doi.

Si Teo stie ca avem un bebik. Cand il intreb unde e bebikul nostru vine si arata burtik, uneori o si pupa...iar apoi isi ridica tricoul si se uita si la burtik lui... ii explic de fiecare data ca numai la mami la burtik e bebik

ma rog, eu cred ca ei inteleg (la nivel subtil) mai multe decat credem noi

ati citit ceva despre copiii indigo sau copiii de cristal?

www.copiii-indigo.ro/" target="_blank">ceva aici
este ft interesant

13

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

irinuca sa fii bine, ok? si asteptam semne...

irinaC hai zi shi tu ceva.... esti mai bine?

Catalina

14+

Bebelusa

Mergi la inceput