Croitorie - sfaturi si idei (capitolul 9)
Raspunsuri - Pagina 8
rossiela spune:
pentru fetele care vor sa picteze pe material http://www.youtube.com/watch?v=9CGlnC036Mw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=hyi-Y2ATjoA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=MQZcjcsCepc&feature=related
spor la pictat
kindaras spune:
Rossiela, multumim
tutorialele astea sunt asa frumoase si te fac sa crezi ca e asa simplu sa pictezi.. cand o sa imi ajunga vopselele acasa am sa vad daca merg aplicate tehnicile de pictat pe material pt ca ce am vazut era pe hartie , unde pensula aluneca altfel. oricum mi-a placut ce am vazut.
Multumesc de aprecierile pt tunica, am mai probat-o de cateva ori parca imi e cam decoltata si cam larga ca e masura 38 , cred ca am sa o fac cadou..
inca nu am pozici de la nunta dar stiti ce bucuroasa am fost ca am avut un coc asa frumos..
abia stept sa vad pozele tale Alina. ai mai pictat si altceva pe fota ?
Buburuza, gata gradina cu trandafiri ??
maine e luni ! putem sa coasem !
va !
Buburuza-shop spune:
Sunt in mare-mare-mare graba. Pe scurt:
Pupaturi tuturor si spor la treaba.
Buburuza-shop spune:
Gata www.gargarita.ro/images/RochieTrandafiri_1.jpg" target="_blank">rochia cu trandafiri. www.gargarita.ro/images/RochieTrandafiri_2.jpg" target="_blank">Inca odata. Si www.gargarita.ro/images/RochieFloareaSoarelui_1.jpg" target="_blank">rochia cu floarea soarelui (imbracata)
Guguluff spune:
Bubu esti mama si tatal rabdarii si a lucrurilor migaloase si frumos facute. Superbe amandoua, le-ai decorat de nota 11. Gata, ma duc sa dorm visand la gradini cu flori, pana la 6.30
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall
kindaras spune:
sunt superbe, Buburuza.
prima data cand am vazut pozele cu 'picturile' credeam ca o sa fie o rochie cu muuulti trandafiri mai mici.. asa arata bestial. sa le porti sanatoasa !
azi imi ajung acasa vopselele dar nu am pe ce as pictez deocamdata
va pupic !
olympia spune:
Au iesit foarte bine rochiile, Gargarito! Si vin minunat! Imi place si distributia picturii/colajului, asimetrica, mare, dar fara sa incarce!
Eu nu m-am apucat de perdele ca... am intrat cam la stapan cu gradinaritul!
Dar asta e sigur alt subiect!
kindaras spune:
fetelor , m-a rugat sora mea sa-i fac o fusta
am o sora mai pretentioasa , sper sa iasa
mi-a dat o fusta de-a ei si vrea una la fel , cum sa fac , sa o descos sa fac tipar dupa ea , sau sa fac eu un tipar cu masurile surorii mele
fusta e simpla, lunga pana in pamant , fara slituri , din in
voi ce ma sfatuiti , cum se face ? cand fac ceva pentru mine daca iese bine , daca nu ... asta e .. dar nu as vrea sa imi dezamagesc surioara
Buburuza-shop spune:
Aaaaa... eu as chema-o pe sora mea la mine, si as lucra materialul direct pe corp, cu bolduri si semne :))
Alina, am uitat sa-ti spun: imi place tare mult cum ti-a iesit aplicatia... O smecherie pe care-am descoperit-o la aplicatii: daca materialul folosit se destrama rau, poate fi termocolat inainte de decupaj (cu cel mai fin termocol) pe toata suprafata sau cu o bentita subirica-subtirica de termocol, taiat in bias, numai pe conturul ce urmeaza a fi taiat - asta e mai migalos. Asa cusatura in zig-zag este folosita mai ales pentru fixare, nu si pentru acoperire asa ca poate fi facuta nitel mai finuta (latimea se 1.5 - maxim 2, de pas de 0.15 - 0.25) Si inca o smecherie: materialul pe care se aplica poate fi apretat usor - se manevreaza mai usor in masina si nu se deformeaza la brodat.
Acum ma duc sa lucrez la rochia mea cu flori tropicale inchipuite :))
Buburuza-shop spune:
Tot eu: ma uitam pe fereastra si mi-a venit o idee... E innourat si sta sa ploua. Asa ca mi-am dat seama cata nevoie as avea de-un soi de trenchcoat, un "parpalac" lung-lung pe care sa-l pot purta peste rochii... si am exact inul din care as putea face un raglan. Hm...