Croitorie - sfaturi si idei (capitolul 9)
Raspunsuri - Pagina 8
rossiela spune:
pentru fetele care vor sa picteze pe material http://www.youtube.com/watch?v=9CGlnC036Mw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=hyi-Y2ATjoA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=MQZcjcsCepc&feature=related
spor la pictat
kindaras spune:
Rossiela, multumim
tutorialele astea sunt asa frumoase si te fac sa crezi ca e asa simplu sa pictezi.. cand o sa imi ajunga vopselele acasa am sa vad daca merg aplicate tehnicile de pictat pe material pt ca ce am vazut era pe hartie , unde pensula aluneca altfel. oricum mi-a placut ce am vazut.
Multumesc de aprecierile pt tunica, am mai probat-o de cateva ori parca imi e cam decoltata si cam larga ca e masura 38 , cred ca am sa o fac cadou..
inca nu am pozici de la nunta dar stiti ce bucuroasa am fost ca am avut un coc asa frumos.. ![]()
abia stept sa vad pozele tale Alina. ai mai pictat si altceva pe fota ?
Buburuza, gata gradina cu trandafiri ??
maine e luni ! putem sa coasem ! ![]()
va
!
Buburuza-shop spune:
Sunt in mare-mare-mare graba. Pe scurt:
Pupaturi tuturor si spor la treaba.
Buburuza-shop spune:
Gata www.gargarita.ro/images/RochieTrandafiri_1.jpg" target="_blank">rochia cu trandafiri. www.gargarita.ro/images/RochieTrandafiri_2.jpg" target="_blank">Inca odata. Si www.gargarita.ro/images/RochieFloareaSoarelui_1.jpg" target="_blank">rochia cu floarea soarelui (imbracata)
Guguluff spune:
Bubu 

esti mama si tatal rabdarii si a lucrurilor migaloase si frumos facute. Superbe amandoua, le-ai decorat de nota 11. Gata, ma duc sa dorm visand la gradini cu flori, pana la 6.30
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall
kindaras spune:
sunt superbe, Buburuza.
prima data cand am vazut pozele cu 'picturile' credeam ca o sa fie o rochie cu muuulti trandafiri mai mici.. asa arata bestial. sa le porti sanatoasa !
azi imi ajung acasa vopselele dar nu am pe ce as pictez deocamdata
va pupic !
olympia spune:
Au iesit foarte bine rochiile, Gargarito! Si vin minunat! Imi place si distributia picturii/colajului, asimetrica, mare, dar fara sa incarce!
Eu nu m-am apucat de perdele ca... am intrat cam la stapan cu gradinaritul! ![]()
Dar asta e sigur alt subiect!
kindaras spune:
fetelor , m-a rugat sora mea sa-i fac o fusta 
am o sora mai pretentioasa , sper sa iasa
mi-a dat o fusta de-a ei si vrea una la fel , cum sa fac , sa o descos sa fac tipar dupa ea , sau sa fac eu un tipar cu masurile surorii mele
fusta e simpla, lunga pana in pamant , fara slituri , din in
voi ce ma sfatuiti , cum se face ? cand fac ceva pentru mine daca iese bine , daca nu ... asta e .. dar nu as vrea sa imi dezamagesc surioara
Buburuza-shop spune:
Aaaaa... eu as chema-o pe sora mea la mine, si as lucra materialul direct pe corp, cu bolduri si semne :))
Alina, am uitat sa-ti spun: imi place tare mult cum ti-a iesit aplicatia... O smecherie pe care-am descoperit-o la aplicatii: daca materialul folosit se destrama rau, poate fi termocolat inainte de decupaj (cu cel mai fin termocol) pe toata suprafata sau cu o bentita subirica-subtirica de termocol, taiat in bias, numai pe conturul ce urmeaza a fi taiat - asta e mai migalos. Asa cusatura in zig-zag este folosita mai ales pentru fixare, nu si pentru acoperire asa ca poate fi facuta nitel mai finuta (latimea se 1.5 - maxim 2, de pas de 0.15 - 0.25) Si inca o smecherie: materialul pe care se aplica poate fi apretat usor - se manevreaza mai usor in masina si nu se deformeaza la brodat.
Acum ma duc sa lucrez la rochia mea cu flori tropicale inchipuite :))
Buburuza-shop spune:
Tot eu: ma uitam pe fereastra si mi-a venit o idee... E innourat si sta sa ploua. Asa ca mi-am dat seama cata nevoie as avea de-un soi de trenchcoat, un "parpalac" lung-lung pe care sa-l pot purta peste rochii... si am exact inul din care as putea face un raglan. Hm...