Croitorie - sfaturi si idei (capitolul 9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Bun venit noilor croitorese! Sa fie intr-un ceas bun si la cat mai multe creatii.
Buburuza, asteptam pozici ca si eu sunt curioasa rau. Si trandafiri pictati... super.
Mirami, e un super hobby, nu te lasa descurajata de ceva greu. Asa si eu, am cusut la rochia aia de seara ca parca imi venea sa jur ca nu mai cos in viata mea, dar mi-a trecut deja. Ce bine ca ai colectie Burda, te invidiez.
Diana, priceput. Am material gata taiat pe bie, si sa vedem ce setare pun ca nu am ceva pt tiv rulat. E un piciorus special sau doar schimbi setarea? A mea are transport difertential si am si 2 picioruse diferite dar nu le-am folosit inca. Manualul e varza si nu am inteles decat ca se muta doar acul superior drept, pt tivul rulat.
Kinda, pune pozici cu rochia, nu te plange ca e gresita. Poate e doar parerea ta
Elena, spor la lucru, vad ca profiti la maxim de timpul liber si esti o harnicuta. Foarte bine
Eu lucrez la o fusta petrecuta, fara tipar. Ma astept sa iasa un fiasco ca de obicei, cand nu folosesc tipare.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

recunosc ca nu am citit chiar tot ce ati scris ,asa ca o sa va citisesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindaras spune:

Salut fetelor ! ce-mi place ca suntem si mai multe pe zi ce trece ! bun venit duchess, marami si bucuruza! trebuie sa imi spui si mie de unde ai luat vopseaua pt textile ca eu nu gasesc in iasi (ma tot uit pe net sa iau de prin alta tara) , si cum 'colorezi' si mai ales sa pui pozici !
sa-ti traiasca finutii Alina !
uite si rochita ..http://s280.photobucket.com/albums/kk198/kindaras/croitorie%20experimentala/?action=view¤t=rochitaargintie.jpg
in tipar nu era asa cu elastic la gat si la maneci , stateau cam rau ( a NU se citi stramb !) si .. sta mai bine acum.
va doresc mult spor la lucru !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Kinda, e modelul ala gratis de pe Burda in germana? Daca da, e rochia pe care am facut-o si eu la cununie. E captusita? Asa se aseaza cel mai bine cusaturile daca intorci marginea cu captuseala si dai tighel si cosi rezervele de captuseala sa nu se vada de pe fata(merci Olypia pt explicatii). E draguta, si arginiul e pe val. As merge mai departe si i-as coase dantela la manecute si la gat ca sa se vada incretitura mai discret; poate dantela neagra, gri, eu stiu. Sau niste volanase mici facute tot din material dar nu stiu cum ar da.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindaras spune:

da , Alina, e rochita aia .. dupa cum vezi a iesit altceva , i-am taia manecutele ca la mine a iesit tiparul mai mare decat trebuia si aveam niste maneci ... uriase. captuseala a avut saracuta rochie dar i-am dat-o jos ca nu statea cum trebuie. am ceva gen furou in loc de captuseala.
buna idee cu dantelutele, sa caut ceva dragut si negru poate , sa fie in ton cu cordonul furat de la o fusta
salul cu margelute l-ai terminat ?? si pozele cu rochitele de la nunta le vrem...
si spor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Pana una alta, am improvizat un studio foto pe o jaluzea ca sa va arat www.gargarita.ro/images/RochieFloareaSoarelui.jpg" target="_blank">rochia cu Floarea Soarelui, si-un mic www.gargarita.ro/images/DetaliuFloareaSoarelui.jpg" target="_blank">detaliu... si o bucata de www.gargarita.ro/images/Trandafiri_1.jpg" target="_blank">rochie cu tandafiri intr-o faza incipienta a picturii. Va povestesc mai tarziu care-i treaba si cu "broderia" si cu pictura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Buburuza sunt superbe rochiile pe care le faci! Si ca idei si ca realizare, minunate!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

M-am mai uitat o data! Cred ca eu voi face perdele asa, ma fascineaza felul diafan in care se vede lumina prin panza aceea delicata...! Merci, Buburuza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Multumesc Olympia. Ma bucur ca-ti plac. Chiar ma gandeam si eu la faza cu perdelele...
Dar mai intai sa-mi fac damblaua cu rochiile. Am mai pus poze cu prima faza a picturii: www.gargarita.ro/images/Trandafiri_2.jpg" target="_blank">Detaliul 2, www.gargarita.ro/images/Trandafiri_3.jpg" target="_blank">Detaliul 3, www.gargarita.ro/images/Trandafiri_4.jpg" target="_blank">Detaliul 4 Acum astept sa se usuce bine, fixez vopseaua cu fierul de calcat si trec la faza urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Pfui.. nu mai am decat materiale si ata, nu tu intaritura, nu tu foarfece, nimic nimic nu mai am.
Maine am drum la Deva asa ca imi pot face damblua

S-aveti spor!

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput