Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 9
radcarmen spune:
Marta draga, nu stiu daca asta te va face sa te linisteti in privinta urcatului scarilor de catre Victor, dar noi avand scari in casa Vlad se catara pe ele de la 9 luni. La vremea respectiva l-am si filmat si uite cum se catara Vlad pe scari.
La momentul actual el urca deja o bucata din scari in picioare tinandu-se de balustrada, odata l-am gasit chiar la treapta 5.
Dar asta e, daca e scara in casa trebuie sa se obisnuiasca cu ea. Trebuie doar sa aveti ochi si in ceafa.
Pupici si nu mai fi suparata.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
gabi78 spune:
quote:
citat din mesajul lui Mihael@
Am fost la dr sa sa uite la pciorusele stefaniei si mi-a confirmat ca tibiile sunt curbate si ca trebuie sa intervenim...asa ca o sa ia osteocare timp de 10 zile/luna, 3luni. a mai luat cineva acest osteocare?
Da, eu i-am dat lui Tudor o luna intreaga Osteocare, adica toata sticla, si o sa reincep din septembre. Mie mi s-a spus sa nu ii mai dau D3 cat timp ia Osteocare.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
diana_jors spune:
Asa, legat de scari: daca are balustrada la nivelul lui, Alex urca fara probleme in picioare seturi de 10-20 de trepte. Eu doar stau in spatele lui si il ajut la coborare, pentru ca nu stie sa le si coboare. Marta, si eu zic ca daca e supravegheat indeaproape e ok. Eu cum il dau pe Alex la cresa si acolo au scari, chair il incurajez, in speranta ca pana ajunge acolo unde probabil nu va sta cineva tot dupa el, se va invata cu ele cat mai bine.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
elyanne spune:
Ce-i linistea asta?
Scarile ... ai mei le urca in 4 labe... La fel coboara orice denivelare... ma distreaza in parc atunci cand vor sa coboare de pe pamant, la nisip (sunt cativa cm diferenta de nivel) se aseaza in 4 labe si dau cu spatele pana in nisip... Dar nu le coboara inca... mai au pana atunci. Eu ii tin de mana, dar ei nu stiu sa indoaie genunchii... practic se arunca in gol...
Mai sunt pici care mananca doar pasat? Ai mei numai asa vor... Daca mananca altcineva cer si baga bucati de mancare, fructe etc. Dar daca ii asez in scaunelele, la ora de masa nu vor...
Nu ma stresez prea tare... eram doar curioasa... Si pt. ca inca sunt pici prefer sa manance pasat tot, decat f. putin nepasat...
In plus, au o singrua masea fiecare...
Speram ca la mare sa nu fie nevoie sa pasez mancarea... dar se pare ca nu... o sa luam cu noi blenderul si borcanase...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
loradin spune:
buna seara,
dupa o saptamana fara net iata-ma incercand sa recuperez.La servici imi este imposibil!
Vreau sa o pup si eu pe Martutza si sa-i urez tot binele din lume! La multi ani!
Si acum despre noi....despre Ana.....
Imi privesc copilul cum creste si cum de la o zi la alta parca este altul.Vin de la servici si oricat as fi de obosita(si credeti-ma simt ca ma apropii de maxim) ma deconectez intr-o secunda cand o vad cum vine ea fugind la usa si strigand "mama" "mama" si cum isi ridica ea caputul ei mic sa o pup.Uit de tot....de probleme...de oboseala...de stres...Pe cat este de energica pe atat este de iubareatza.A inceput sa iubeasca plusurile,papusile pe care nu de mult le arunca cat colo.Intelege absolut tot si este de o smecherie fara margini.Dupa atata timp ,va rog eu mult, sa ma lasati sa ma laud: E tare frumoasa! Nu seamana cu noi! Nu stiu cu cine seamana insa e frumoasa noastra! Uita-ti dovada
O iubim in fiecare zi mai mult,mai mult! Cat despre sotul meu ,ce sa va zic... a avut o replica care initial m-a deranjat dar pe care totusi am inteles-o.Mi-a zis ca acum e altceva.Ca inainte Ana parca era un animalutz de casa care astepta sa fie adormit,sa i se dea sa manance ! Ciudata comparatia insa repet,am inteles-o!
Cel mai dureros este cand ma suna mama si imi spune (iar eu o aud in receptor) ca Ana ne striga si ca nu stie cum sa o mai impace.Imi vine sa arunc toate actele si sa o iau la fuga spre ea.E f greu insa asta-i viatza!
Ce ma bucura este ca a deveni foarte sociabila si ....mai mult decat atat adora batraneii.Nu rateaza nicio banca unde sunt ei .Se opreste ,se uita la ei si le trage un mare zambet dupa care incepe seria de "pa pa-uri"Iar ei bietii de ei sunt atat de fericiti ca cineva ii baga in seama ca ti se rupe sufletul.
Avem program de nisip aproape in fiecare seara.Imi sun soatza de pe drum ca sa stiu la ce parc ma opresc.E fain desi tare ma mai enervez.Sunt sigura ca toti copii trec prin perioada aceea de egoism insa asta nu inseamna ca imi este usor cand o vad pe Ana cum plange ca nu vrea sa o lase si pe ea sa puna mana pe jucaria aia.Eu ma pot controla desi imi vine sa-l strang de gat pe respectivul insa mai tare e soatza care m-a facut de cacao rau de tot.Stateam noi linistiti si la un moment dat Ana a vrut o anume lopatica.Bineinteles ca pustiul nu a vrut sa i-o dea ba mai mult a dat si in ea.Sa va zic urmarea? A sarit ta-su ca ars si la intrebat printre dinti pe pusti "cu cine semeni asa prost cu mama sau cu tata?" Apai ce cearta am tras acasa nu vreti sa stiti.Am inebunit.Cum e posibil sa te porti asa.Sunt copii pana la urma...De unde frate...tot el avea dreptate..Ma rog...tatic disperat!
Asa chestii tehnice ...ce sa va zic.E inaltutza si slabutza,nu stie multe cuvinte dar vorbeste pe limba ei,nu face la olitza si nici nu cere,adora sa urce trepte(ne-a zapacit ca sa nu zic exasperat),cand are dracusori isi trage singura palme(in conditiile in care noi nu am atins-o nici cu un pai)a inceput sa se tavaleasca pe jos insa o ignoram total si renunta repede,taraste scaunele prin casa,inebuneste pisica si aia sta ca o masochista,si multe altele....
Nu vreau sa inchei inainte de a ura tuturor puiutilor bolnaviori multa ,multa sanatate!
radcarmen spune:
Eliana asa face si Vlad. Daca vede pe altii cere si el si papa bucati mari fara probleme dar cand ii pun farfuria in fata trebuie sa fie pasata mancarea. Asta e, nu are nici el cu ce sa mestece ca degeaba are dinti daca nu si masele destule. Si cred ca ar dura o vesnicie sa manance nepasat iar eu as albi definitiv. Asa ca sunt linistita ca stie mesteca si ma conformez dupa dorinta lui...deocamdata.
Oricum Vlad are o noua figura in cap: inainte sa ii bag prima lingurita de mancare in gurita el deja isi provoaca greata. La inceput m-am speriat dar acum l-am caftit peste botic pentru ca deja facea foarte des.
Tzuna ne pentru Maria sa pape si sa se faca repede bine sa va lase din spital.
Mada, cum mai e Mark?
Noapte buna puisori ca pe mine ma asteapta inca o noapte de preumblari ca doar ne ies maselele de sus si suntem distrusi daca ne cade suzi din gura.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
rein spune:
La multi ani, Marta! am intarziat si eu putin, scuze.
Multumesc Mihael@ si Ela pentru pontul cu Osteocare, o sa i-l dau si eu in loc de calciu Pharco.
Roxanici, Petru de asemenea face kk de 2-3 ori/zi. A avut perioada in care a facut de 4-5 ori (nu diaree dar moale), i-am facut analize, iesit ecoli, facut trat furazolidon si gata. Dar de atunci ii dau alimente constipacioase, daca nu i-as da, poate ar face mai des.
Despre noi: am ajuns si noi in Eforie N doo zile pline, luni si marti. A fost tare bine, am trait totul cu intensitate, parca am fi stat o saptamana. Copilu' a fost tare entuziasmat de mare la inceput, pana s-a asezat in fund sa faca plici, ca in cadita. Idee proasta pt ca a inghitit mare parte dintr-un val care i-a cam spalat entuziasmul. Dar oricum a avut ce face, plaja plina de copii, jucarii, kistoace bune de bagat in gura, nisip... Am avut doar cazare, o pensiune super, mancare pentru el de acasa, pentru noi am cumparat pe acolo. Ceea ce a fost mai neplacut a fost muuntele de bagaje pe care a trebuit sa le impachetez-despachetez pentru numai 2 zile. Dar ne facem noi mari.
pup
gabi78 spune:
Va invitam la poze
Sanatate Mariucai! Sper sa fie cit mai repede bine!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Crina_mio spune:
buna fetele,
Tzuna sa dea DD ca Mariuca sa se faca repede bine si sa va intoarceti acasa .
Dar ce a patit Mark, ca vad ca intreaba Carmen de el??. Sper ca e sanatos atat el cat si bebelina roz din burtica pe toti trei.
Vazut Ana cocheta si frumoasa, Vladut catarandu-se pe scari si am cautat linkul cu pozele cu Adrian, cred ca le-am mai vazut, dar poate-l mai pui o data Elena .
Mancare - Maya mananca legumele bucatele mai mari, dar carnitza trebuie musai sa fie taiata fin, fin, ca altfel mi-o scuipa.
Scari - n-am in casa, dar cand iesim la plimbare (si mai nou vrea sa mergem pe strada de manutza, ca doar e fata mare ) se opreste pe la toate magazinele sa urce scarile (cu mine de mana, evident), asa ca pana in parc urcam si coboram mai multe trepte. La mama la tara, se catara in 4 labute pe toate scarile exterioare (nu-s foarte inalte) si apoi tipa sa vina cineva sa o dea jos, ca la coborate nu se mai baga.
Azi mi-a zis mama ca m-a strigat toata ziua, si abia astept sa vina ziua de maine sa ma duc la ea (sper sa termin la serv. ce am de lucru si sa nu fiu nevoita sa ma duc si vineri). Incepand din wk. asta, casa mamei se va transforma intr-o mini gradinita. Vine si sora mea de la Bucuresti cu fetita ei de doar 2 saptamani si va sta acolo pe perioada verii, fratele meu o aduce pe perioada vacantei pe fetita lui (are 5 ani) si sunt deja acolo cu vechime Maya, nepotica mea de 9 ani si un nepot de 16 ani (cam pitice fetele pentru el dar a promis ca le ia cu el la discoteca ).
Noapte buna tuturor si sanatate multa piticilor
Crina si Maya Georgia
14 luni
varsta Maya
Crina_mio spune:
Gabi - in ce locuri frumoase ati fost!!!!!!!!!! Super, se vede ca v-ati simtit bine. Si tu ni l-ai aratat pe Tudor in pielea goala, doar Roxana nu vrea sa ni-l arate pe Rares. Asteptam pozele de la Tusnad, ca parca zicea Roxana ca se intalneste cu Iunia si Iarina acolo. Asa avem ocazia sa o vedem si pe Iarina, ca Iunia tare "zgarcita" a devenit.
rein - asteptam si pozele voastre de la mare. Eu cum n-am copilul acasa in timpul saptamanii ma uit la sute de poze, ale Mayei si nu ratez linkurile puse cu puii vostrii.
Crina si Maya Georgia
14 luni
varsta Maya