Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
rein spune:
Si eu ma uit la poze, ma uimeste faptul ca s-au schimbat atat de mult copiii nostri intr-un an.
Nu am facut nici o poza, spre rusinea noastra. Am zis ca facem azi dimineata, la ultima iesire pe plaja, sa fim si noi putin bronzati. Numai bine ca a plouat cu tunete si am ratat ultima iesire. M-am suparat tare pe mine, ca asa sunt eu, nu stiu sa traiesc clipa, intotdeauna mi se pare ca urmatoarea va fi si mai si.
elyanne spune:
gabi acum ma uitam la poze... cum a fost drumul? voi cand ati plecat (ca ora)?
Noi vrem sa plecam la 11 noaptea dupa ce mananca seara, ca sa doarma toata trupa pana in grecia... sau o parte de drum... acu nu stiu cum trecem bulgaria noaptea... ca sunt povesti si povesti...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
BiancaM spune:
Salutare si de la noi!
Azi fost-am la doctor pentru vizita de 15 luni. Normal ca a urlat de cand a vazut asistentele, nu mai zic la injectii. I-au intepat degetelul si au facut rapid un test pentru anemie, si e bine, nu e anemica.
Are la 15 luni, 82cm si 10,800k. Mai mult lunga decat grasa; de, seamana cu taica-su.
In rest nimic nou, mai avem cateva zile si raman singura cu ea, sper sa ma descurc, si sa nu se intample nimic saptamana viitoare.Poze noi sunt la semnatura...
Sanatate multa Mariei, sa se faca bine repede
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
Crina_mio spune:
quote:
citat din mesajul lui rein
Fetelor, care este urmatorul vaccin dupa ROR?
rein
Dintre cele obligatorii eu stiam ca la pe la 2 ani jumatate fac din nou DTP. La cele optionale, nu stiu, eu ma tot gandesc la cel contra hepatitei A. Dr. mea de familie a zis ca nu-l recomanda, ca a facut contra hepatitei B si e suficient. Pe pediatru am uitat sa-l intreb .
Vazut Amalia la acvariu cu tati si pe calusei si la lectia de echitatie . Super, ce fata curajoasa ai Bianca!!!
Gata, fug la culcare, dar nu inainte de a va spune de ce am redeschis calculatorul la ora asta. Nu puteam adormi ca nu-mi aduceam aminte cum il cheama pe baietelul lui Rien. Aveam in oki imaginea lui din primele 3 poze pe care ni le-a aratat, si nu-mi aminteam numele . Am aflat si numele lui Petru, m-am delectat si cu pozele si filmuletele Amaliei, asa ca acusi pot dormi linistita.
Noapte buna din nou
Crina si Maya Georgia
14 luni
varsta Maya
diana_jors spune:
Nici mie nu mi-a recomandat vaccinul impotriva hepatitei A, spune ca boala se facea mai mult pe vremuri, cand mergea lumea la camp si mancau ce/cum nimereau, mai spalat sau mau putin, in conditiile in care puteau... si ca acum nu vede sensul sa ii fac si vaccinul ala.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
BiancaM spune:
La astia aici, toate sunt zic ei optionale, dar daca nu le face, cand vrei sa duci copilul la gradinita sau scoala nu ti-l primeste, pentru ca nu le are facute, asa ca noi le-am facut pe toate pana acum, si hepA si B, si varilix, si cel pt rotavirus, si cred ca ca mai erau cateva....
Crina, e curajoasa doar la cai, ca la catei si pisici ii e frica sa puna mana. Si mai fuge si dupa iepurasi cand iesim afara, dar nu stiu daca ar pune mana pe unul daca ar avea ocazia....
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
magdalena76 spune:
neata fetele!
desi am venit de la mare de o saptamana, nu am avut timp sa va citesc pentru ca am fost la un seminar cu serviciul si de acasa nu am putut ca nu m-a last teroristul.
a fost super la mare, Vladut s-a simtit foarte bine si a fost super incantat de mare, valuri, soare si alti copii.
ne-a mai iesit inca o maseluta asa ca in curand o sa avem mai multe maselute decat dinti.
la multi ani cu intarziere pentru toate fetele care si-au serbat onomastica in timpul cat am lipsit noi.
hai ca ma bag la "recuperari" ca am ramas la capitolul trecut.
gabi78 spune:
quote:
citat din mesajul lui elyanne
gabi acum ma uitam la poze... cum a fost drumul? voi cand ati plecat (ca ora)?
Noi vrem sa plecam la 11 noaptea dupa ce mananca seara, ca sa doarma toata trupa pana in grecia... sau o parte de drum... acu nu stiu cum trecem bulgaria noaptea... ca sunt povesti si povesti...
Noi am plecat la 3 dimineata din Ploiesti tocmai ca sa traversam pe lumina Bulgaria.
Ce sa zic ... sunt jegosi. Table de marimea unei masine vopsite n masini de politie si lipite pe stalpi, manechini politisiti asezati de zici ca sar pe masina ta .... am pus vreo 2 franeeee, apoi ne-am linistit. Ne-a luat si radaru .. am dat 50 de euro spaga.
Drumurile sunt f proaste la ei, si nu prea poti sa alergi. Si eu cred ca e mai bine de plecat noaptea tocmai ca sa doarma copii. Si din cate stiu opresti doar daca te alearga cu masian de politie, ca cica sunt fel si fel de gasti care fac pe smecherii, dar girofar nu au decit cei din politie. Deci plecati noaptea si mergeti usurel, ca nici ziua mai mult de 120 nu prea ai pe unde sa-i dai, si suntti linistit cu copii.
Tudor nu a dormit prea mult, iar pana s-a luminat deloc, desi s-a trezit la 2,30 de zici ca stia ce il asteapta. Am avut termos cu apa fierbinte pentru lapte, iaurt si borcanele de fructe in lada frigorifica, dar nici cu mancarea nu s-a omorat. Noi l-am mai dat jos si in timpul mersului din scaun, la voi ... e mai greu. Opriri ... nu multe si scurte, cat sa ne dezmortim oleaca.
Mare grija daca aveti rau de masina sa va luati pastile ca eu am patit-o. Au fost 30 de km de serpentine care m-au rupt ...
Drumul in Grecia e ok, numai autostrada, si ii dai cit te tine masina, ca politie nu am vazut.
Inca ceva despre Bulgaria ... nu merge GPS-ul!
Daca te mai pot ajuta, imi spui.
Voi unde mergeti?
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
elyanne spune:
Gabi saru'mana... asa ziceam si noi, oprim doar daca vin cu 10 masini dupa noi, girofar, elicopter
Ai mei dorm in masina... mai ales Elena... daca ii ie somn nu mai conteaza, doarme si in fund... dar o sa-i iau scaunul ca cel al bb-ilor si o sa pot sa-l mai inclin...
La greci n-o sa avem prea mult de mers... cel mai mult e prin Bulgaria... Rau de masina n-avem...
Oricum suntem in gasca si o sa incercam ramanem asa tot drumul, macar in Bulgaria...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica