Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

'neata!!

haideti la cafea, sau capucino, ness, ceai sau ce mai vreti voi.

Mihaela - piciorusul Stefaniei sa se faca drept si frumos.

sper ca toti picii si mamicile lor sunt bine pe toti

Crina si Maya Georgia

14 luni

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

haideti sa va fac si eu cafeaua in dimineata asta...ce ziceti, e buna?

Ela, da, de acela este vorba, am mai citit aseara pe net numai pareri bune despre el...dr mi-a spus ca se opreste administrarea vigantolului cat se administreaza siropelul

si aiciaici am mai gasit discutii despre subiectul asta

Rebiana, crina, multumesc , sper sa aiba picioare frumoase, nu ca ale mele

Arissa, Marta, stiu ca spuneati la un moment dat despre masaj pentru tibiile curbate, imi puteti detalia un pic tehnica...am impresia ca v-am mai intrebat, dar am uitat.

intr-o dimineata n-am avut de lucru si pentru ca tot nu ma lasa stefi in pace sa-mi beau cafeaua linistita i-am zis sa bage degetul si ea(ca la tara, asa)ei si de atunci nu-i chip sa ma vada cu ceasca ca vine cu degetul intins ca sa-l bage acolo...cand o sa mearga la gradi o sa ne bem cafeaua impreuna dimineata

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mihael@

Trupa... ce sa faca... tampenii...
In fiecare dimineata sunt chiauna pt. ca Elena imi da trezirea la 7... si nu-mi vine sa ma dau jos din pat... dar dupa ce ma scoate din sarite in fiecare dimineata tot nu ma invat minte...din minut in minut vrea ceva, face ceva, imi trosneste cate una in spate, burta si alte parti...
Apoi incepe sa tipe ca vrea lapte(sau altceva), in cele din urma reuseste sa trezesca si baieti... care se scoala cu fund' in sus, ca doar au fost deranjati...
Iesim afara la 11... si ne topim pana ajungem la umbra in parc...
Andrei e marait de cateva zile... maselele sper...
Pe mine ma doare in gat iarasi... cred ca trebuie sa fac eu un exudat, nu ei...
Mai nou au descoperit ca pot deschide dulapurile... si le-am legat... se enerveaza ca nu le mai pot deschide... da-i si urla...
inca n-am sisteme pt. sertare... aveam niste porcarii care zboara daca trag odata de sertar... Si ar trebui sa iau si pt. usi ca sa nu mai ma chinui cu diverse...
Intr-o zi aveam majoritatea tacamurilor in mijlocul sufrageriei... nu stiam de ce-i liniste... Bine ca n-am acolo si cutitele care chiar taie...
Mai vreti???

Am fost aseara la doctor si s-a votat... luni ma internez, probabil marti ma opereaza, daca nu chiar luni...
Cat am incercat sa scap, dar n-am putut... pricepusem aiurea... nu s-ar resorbi nici cu mama tratamentului ca nu-i plin doar cu lichid... poate s-ar mai micsora (in cel mai fericit caz)... asta este...
Si daca pocneste trebe sa merg de urgenta oriunde... si ma taie dintr-o parte in alta sa scoata, curete... etc.
Comparatia ar fi ca la un apendice care se sparge... si dintr-o data nu mai e o operatie relativ usoara...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

'neata fetele!

roxanicea : pai n am mai ajuns la bunica sa, ca pe drum spre ea am uitat sa fac stanga si ma m trezit la jumatea drumului spre casa ca s singura, dar relaxata...

ieri am mai facut una misto: am cumparat dintr un magazin tricouri ptr sotu' si, iesind triunmfal cu punga plina, am intrat drept in usa. era de sticla, era bine stearsa si am crezut ca e deschisa...

tzuna: nora face mai moale de la caise, nu mai mult de un
scaun pe zi. i am dat un ceai usor de menta cu lamaie si ff putin zahar, a facut tare a doua zi. dar la caise, iar moale. poate reusesti si tu cu un ceisor usor caldut, cand mai are probleme....acum e ok?

gabi: si in rest, poze? nimic?

elyanno,treci tu si peste astea..ai facut trei copii, te lupti cu ei zilnic, restul e minciuna.

va pup, o zi faina, eu sint cam prin fasole si n am chef de scris...

mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

neatza, si io vreau cafeaa

Pisikuta esti terminata; cauta si tu ceva pastile de trezire ca vad ca esti in lumea ta non stop

Mihael@, bine ca ti-ai gasit cafegioaica aproape, sa nu mai tb sa iti chemi prietenele la cafea

Eliano, io una ma bucur ca nu ai mai avut si optiunea de a astpeta 2-3 luni sa se resoarba bombita. Poate esploda aiurea cand nu trebuia si aia erai. si sa te faci bine repede de data asta.

poze de la tara am pus da nu vi le arat ca is cu rares in puta goala si cu bunicii lui. Cine tine mortis sa imi ceara pe YM.

Tzuna, sper ca sunteti bine.

Trebuia sa ne zici si noua de ce a tb sa ii faci pasaport individual Mariei, ca asa am aflat singura pe propria piele si am stat de 2 ori la coada la taxe.
Deci, daca aveti pasaport emis in alt judet decat cel in care locuiti acum, nu puteti include copilul pe pasaportul vostru. Alternativa e sa ii faceti pasaport individual sau sa va schimbati pasaportul si sa il includeti pe ala nou. Got it?!

Iarina sper si ea ca e bine. stiu ca azi a plecat spre Tusnad, mai multe nu.

Hai, veniti in we la tusnad? o punem de o intalneala mica acolo. io ma duuuc

mai sunt copii care au 2-3 scaune pe zi in mod normal? incep sa ma intreb daca o fi normal, desi raresu mereu a fost asa.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

quote:

mai sunt copii care au 2-3 scaune pe zi in mod normal? incep sa ma intreb daca o fi normal, desi raresu mereu a fost asa.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Da Roxana, noi suntem cu cate 2-3 kk pe zi. Dar asa a fost si Vlad mereu. Si are zile in care e kk mai moale si zile in care face bobite tari ca de oita, ca daca ar cadea pe parchet ar face zgomot de biluta.

Eliana o sa fie totul bine si suntem deja cu gandul la tine sa iasa perfect. Doamne ajuta!
Stii ce cred eu: ca anul asta le-ai luat pe toate la rand ca sa ai cativa zeci de ani linisti apoi .

Pisikuta, mama draga ia o pauza de relaxare la mansarda ca esti obo tare, vezi sa nu patesti ceva mai naspa. Ai nevoie de un concediu de vis .

O zi faina va doresc si concediu placut celor care il executa!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am scris un mesaj... si nu-l gasesc... Poate l-am postat prin alte parti... ce mai conteaza
Ziceam asaaaaaa

pisikuta ce zodie esti mama draga... m-ai intrecut la "zapaceala"

Roxana ai mei au perioade cu 2-3 pe zi, normal... perioade cu 1 la 1-2 zile... tot normal...

Radcarmen in visele tale... sunt defecta si gata

Merge scos, modificat efectul glow fara sa "coste" alte puncte... io l-am scos de tot ca ma enerva...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Sa apuc sa scriu si IO ceva pana doarme cupilu....

Deci am reusit sa o pcalesc pe winnie cu suc de porto sa accepte calciul gluconic suntem a 6-a zi.....
Sa va zic ce mama denaturata sunt...sau am fost ca incerc sa ma crectez!Ma intreaba dr cum nu ii puteti da Ca zic nu vre il vomita...da el zice da nu are nici un suc preferat? eu zic ..NU ...stiind ca fata mea nu bea de nici un fel nimic in fara de apa.....doar n u era sa-i zic ca e moarta sa bage botu la Cola mea zero...sau la Nestea lu taica-so......pt ca eu denaturata daca am vaz acu juma de an cred ca am incercata ultima data si nu a vrut....alta data nici nu am mai insistat cu suc de fructe...credeam ca nu vrea......asa ca acuma trebuind sa-i dau Ca am zis hai sa incercam.....si ce credeti....de 6 zile suge fiica-mea cate 300-500ml de suc de porto pe zi...saraca ea ar fi baut mi demult da vita de muma-sa....merita pumni......
Deci sunt hapiiiy
Bea si cu paiul e mare smechera.....intelege tot ce-i zicem.....sa ne aduca...sa faca....striga catelul Ledy=dedei, bunicu=bumbu, spune caca cand fae doar ca nu vrea s stea pe olitza ...ii e frica...dupa ce face partz zice pfu...la fel si dupa pisu...faca ca pisica mai ales cand vede una...ca si catelul ea face gros hau hau hau....
O iubesc de numai pot.cand ii zic hai sa vad cum o iuesti pe mami vine si ma ia de gat si isi lipeste fatza de a mea si face aaaaaaaaa
danseaza...face din cur ca o araboaica...imi vine sa o pap.....rade fortzat dac o intrebam noi cum rade ea face ha ha ha si-si da ochii peste cap.....si de cantat se matzaie intr-un numit fel.....

Am luat rezulttul la exudat i coprocultura.e bine nu are n imik.....cica are gat de soprana si kk de om normal

Cam atat...plecam la Petrosani in Week-end....

Elyanne mul.ta sanatate se treci cu bine peste operatie

Mihael@ s se faca bine puiul mic......

Tzuna sper ca sunteti bine si ati plecat ...

Rebianooooo iesi din butoi.....hai ca-ti intind o manaaaaaaaaaaaaa

Roxi si winnicu mai face cate 2-3 pe zi cateodatga....da nu fce mult de fiec data si poate de aia face mai des........dar are zile si cand doar1...sau nici atat.......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Iunie 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Am vaz pozele de la mareeeeeeeeeee si ni abia steptam.....da pana pe 4 sept mai abem...asa ca ne bucuram pt cine o fost deja....

Paxela ce frumosi sunt amandoi....saunteti o fam minunata.

Kity l fel ai doi copii minunati...Giulia e o dulceatza.........

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Iunie 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna seara.
vreau sa va multumesc la toate sincer si din suflet pentru urarile de ziua mea.
Am fost obosita si debusolata,fara baiatul meu ...l abirou muuuult de munca,bani sa ma imbat nu aveam si nici nu am putut ca mi-a cazut un dinte..si aia noi de portelan nu sunt gata si aseara la 22 sarbatoream la dentist.

Dar vad ca nici voi nu sunteti toate pe roze asa ca urez la gramada SANATATEEEE mamelor si puiutilor si tatilor

Sa aveti grija de voi.
Am vazut toate pozele si cu Alexia cu si fara bucle,cu Delia si Silviu ,Raul si Giulia si Ana gazda draga,am vazut-o zilele trecute si pe Maya in poze.. ...toti niste frumosi.
Daca ma simt in stare pun si eu poze maine cu fimiu.

Dragul meu pui nu numai ca mananca singur dar imi da si mie,adora sa faca baie si sta cat poate de mult in apa,se stropeste cu apa,isi pune apa in cap, e halimai mare.Din pacate zice multe cuvinte dar cu "c" in loc de prima litera...si nu pricep de ce..soacra zice ca de la suzi i se trage...adica ea e cacaie sau camaie nu mamaie in schimb la socru ii zice tataie f clar,eu sunt in continuare mama sau mami dar tasu e caca sau cacaii.Intelege tot ce ii zici si asculta destul de des cand ii spui ca nu are voie anumite lucruri.Are si momente de negativism cand da din cap in semn de nu si o tine pe a lui dar reusim cumva sa iesim la liman.
L-am gasit cu genunchii juliti si buza umflata.Cica la imbrancit un copil de 7 ani la topogan..Soacra mea il lasa sa urce pe scara (o sa pun poze sa vedeti de ce ma stresez..sa nu ziceti ca-s nebuna)si ne-am certat din cauza asta.Adica eu am zis de ce il lasa si ea a sarit ca "daca n-ai incredere sa ti-l iei cu tine la bucuresti".Adica e numai al meu si sa mi-l iau.am tacut dar as fi strans-o de gat.Of Doamne cat astept clipa cand imi voi lua copilul langa mine.Am mult de tras,planuri mari si grele si inghit in sec deocamdata..dar las ca se intoarce ea roata.....si va veni si randul meu....

Rebiana revino-ti
Mihael@ eu ii faceam masaj circular pe glezne inspre exterior,pe gambe de sus in jos in ext si de jos in sus pe interior,si eptalpa cu policele masez dinspre calcai spre degete insistand la scob.nu trebuie sa fie dureros ci de durata ca sa fie eficient.
Mady eu am avut platfus diagnosticat la 20 de luni si de la 2-5 ani am purtat incaltaminte speciala facuta pe comanda.Acum ma mandresc cu mers normal,talpa fiziologica si gambe frumoase...hihihi...eu sunt pro incaltaminte adaptata la nevoi.Daca nu ar fi nevoie de ce recomanda toata lumea sa iei la copii incaltaminte cu talonete pe talpa?Doar de kiki sau ca e trendy?La uni icopii e necesar asa cum e cu aparatul dentar.Ex la fimiu vafi nevoie ..nu e musai sa aibe toti dar daca trebuie asculta de medic.E mai important decat ce spun eu...eu nu am nici o competenta si nici nu imi asum responsabilitatea ...si nu stau eu cu Razvi in casa...intelegi ce vreau sa spun?

ete ca nu vreau sa va supar si inchei cu un sincer

LA MULTI ANI ALIONA,KMI,IUNIA,ELYY003,RAISA,LILI.
Sa va dea Domnu tot ce doriti

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput