Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 6
elyanne spune:
La muuuuuuuuuuuuuulti ani, Marta!
Vizionat pozele de peste mari si tari... suuuuper... mi-e un dor de balaceala, dar avem de asteptat pana pe 30 august... mai e mult
Roxana ne-am pus pe treaba repede... n-am stat pe ganduri chiar dinainte de nunta...
Despre bombita din burta... nu stiu cum o sa scap de ea... ca m-am sucit daca am prea mult timp de gandire... asa-mi trebe... azi ma duc sa iau analizele si o sa vad daca-i doctoru la spital... daca e vreau sa vad daca e deacod sa scoata steriletu si sa ma lase 2-3 luni netaiata, cu pastile ac, sa pun ovarele pe pauza... si sa ma duc lunar la eco... daca ramane pe loc mai stau o tara, daca se mareste ma taie ma irepede de 3 luni... daca da inapoi si mai bine
Din ce sapaturi am facut se pare ca mirena duce la chisturi ovariene functionale (cum am pricipit ca ar fi al meu) in primele 6 luni de la "motaj", in unele cazuri depasind 5 cm... dar mai rar... in mod normal se resorb dupa 2-3 cicluri... iar despre dimensiunea bombitei mele... ar fi la limita intre operatie si tratament... mai ales ca n-am nici un fel de dureri...
Acu ramane de vazut ce parere are si doctorul... m-am uitat in globu din sifonier si io zic ca trece daca scot cauza (mirena)
N-am nici un gand de operatie bad feeling... a naibi explicatie...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Elena.2006 spune:
Elyana eu zic ca ai facut bine ca te-ai gandit...sper din tot sufletul sa nu ajungi la operatie si sa indepartezi cauza, cum spui tu.
Hai ca va fi bine ca ati trecut deja prin destule...
Elena M.&Adrian Atit de mare
Crina_mio spune:
Marta
Vazut pozici frumoase cu Giulia, Raul si parintii la marea noastra si Delia, Silviu si parintii la marea bulgareasca. Frumosi toti. Abia astept sa vina 7 August si sa mergem si noi la balaceala. Anul asta la marea noastra, ca n-am reusit sa-mi conving soata sa ne duca macar in Bulgaria. I se pare mai safe la noi in tara. Asta este, vara viitoare avem promisiunea ferma ca ne duce in grecia.
Gabi - unde-s pozele??? Sau am ratat eu link-ul?!?!
Eliana - tinem pumnii sa scapi de operatie. Ce mai fac teroristii si surioara lor??
Ela - cum se mai simte Thea??
toti bolnaviorii sa se faca fuguta bine
Noapte linistita
Crina si Maya Georgia
14 luni
varsta Maya
Rebiana27 spune:
Intru si eu numai asa sa urez de sanatate Martei si de viata lunga si frumoasa... ca nu am nici un chef azi... nu-mi sunt toti boii acasa... nu stiu ce am... pasa proasta...
LA MULTI ANI MARTA!!!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Pozele noastre
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
Mihael@ spune:
La multi ani fericiti, Martutza!
Am fost la dr sa sa uite la pciorusele stefaniei si mi-a confirmat ca tibiile sunt curbate si ca trebuie sa intervenim...asa ca o sa ia osteocare timp de 10 zile/luna, 3luni. a mai luat cineva acest osteocare? Tratamentul il incepem peste vreo 3 zile ca deocamdata are gatul rosu si ia eurespal si sumetrolim.
Sa va zic cum ne spune ea mai nou...mami si tati...si cu o voce pisicoasa, diferita....bai, mor cand o aud, ma trec fiori pe sira spinarii
paxela, kitty, v-am admirat pozele si mi s-a facut un doooor de mareeee
rebiana, esti in vacanta, lasa pasa proasta incolo
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
elpower spune:
quote:
citat din mesajul lui Mihael@
...asa ca o sa ia osteocare timp de 10 zile/luna, 3luni. a mai luat cineva acest osteocare? .................
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
Probabil ca e vorba de www.vitabiotics.ro/vitabiotics_produse.php?id_cat=46&id_prod=61" target="_blank">acest produs de la Vitabiotics , care e, de fapt, sirop de calciu cu magneziu, zinc si D3. L-am vazut si eu pe site la bebelusul tau si chiar voiam sa ii dau Theei in loc de calciul de la Pharco pe care nu il vrea.
Crina, multumim de intrebare . E bine acum. Sper sa nu ne kkcim iar .
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Rebiana27 spune:
quote:
citat din mesajul lui Mihael@
rebiana, esti in vacanta, lasa pasa proasta incolo
Poze
Varsta Stefaniei
O sa incerc... promit!!! Cat despre bulinutza ta sper ca forma picioruselor sa-si revina!!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Pozele noastre
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
Kitty spune:
Martutza, iubito, scuze de intarziere! La multi ani fericiti, cu multa sanatate si iubire!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow