Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Buna tuturor! Va mai amintiti de noi? Ca am disparut de ceva vreme...
Imi pare foarte rau sa citesc prin ce a trecut Tzuna cu Mariuca, mai ales ca stiu cum e ca si noi am avut o experienta asemanatoare in martie. Din pacate de atunci tot am avut probleme cu Alexandra cu burtica - ba era bine, ba facea moale. Acum de cateva saptamani face cam 4 scaune pe zi, de obicei la scurt timp dupa ce mananca; nu sunt scaune diareice dar sunt mai moi, deci nici tocmai ok. De o saptamana ii dau (din nou) tratament cu Sanzyme si Debridat pentru refacerea florei intestinale, dar doar de ieri pare sa fie ceva mai ok, adica a avut 3 scaune din care ultimul tare. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea, daca va continua asa va trebui sa ajung la un gastroenterolog, desi am o oroare de doctorii astia... Mai tot timpul e pe regim, fructe nu i-am dat aproape deloc ca mi-e teama sa nu dea iar in ceva.
KITTY, stiu ca si cu Giulia ati avut probleme asemanatoare. Spune-mi te rog cum se simte acum? Ati aflat ce era? Ca eu nu mai stiu daca e de la dinti sau o avea ceva la stomacel... Incepe sa ma apuce disperarea.

In alta ordine de idei, am vazut si eu o mare parte din poze, s-au facut niste frumosi toti! Va pup si nu pot sa va doresc decat multa sanatate, ca e e cea mai importanta!

Anca

Anca, de www.TickerFactory.com/][/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

eliana poate e mai bine ca ai amanat"concediul" poate se micsoreaza si scapi

sarbatoritelor si scuze de inatrziere,

noi am fost o fuga la mare , ne-am intalnit cu o veveritza mica si dulce si cu parinti ei, punem si poze dupamasa

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Multi ani fericiti Diana si Gabi!

Cu intarziere pentru ca am fost tarani weekendu' asta , incepand de vineri seara. Thea m-a cadorisit si cu febra, mica, e adevarat, in noaptea de sambata spre duminica. Probabil soare, combinat cu niste canini incapatanati care ies cu greu. A cedat la un sfert de paracetamol, ca numai din ala am gasit acolo la 12 noaptea. Aseara n-a mai facut, dar e sub urmarire.

Imi pare bine sa aud ca isi revine incet- incet Mariuca noastra. Multa sanatate!

Sanatate si tie, Eliana! Dar pe Mirena ai scos-o sau nu ca io am ramas in ceata?

O sa pun si eu pozici proaspete, dar intre timp, nu-i asa ca sunt tati intreaga ? Ca de la mami , prea putin am luat.

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Pe Mirena am pastrat-o... dr. zice ca nu crede ca asta-i cauza...
nu's hotarata ce sa fac... cred ca o mai tin

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui elyanne

Pe Mirena am pastrat-o... dr. zice ca nu crede ca asta-i cauza...
nu's hotarata ce sa fac... cred ca o mai tin

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Aham! Am priceput. E mai bine asa, ca altfel... era complicat

Aici poze noi !!!

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Selene, imi pare bine ca ai aparut din nou, dar imi pare rau sa aud ca pitica nu e chiar ok. Si noi ne confruntam cu diverse problemute stomacesti, dintoase sau mai stiu eu de ce natura. Oricum, caldura asta pentru noi nu e sanatoasa, dar pentru bietii pitici... Si candte gandesti ca am asteptat caldura sa scapam de raceli...

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Selene, am tras-o asa si eu cu Alex o luna si jumatate ... i-am facut analize la kk, nu iesea nimic ... am stat pe regim, din care el manca numai banane si paine prajita, mai tarziu branzica de vaci... dupa treaba asta i-au spart maselele si si-a revenit, deci eu zic ca a fost de la masele. N-ai zis ce analize i-ai facut si cum au iesit... eu i-am dat Enterol (tratament de 30 plicuri) si Debridat.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Am vazut o gramada de poze cu piuti scumpi...Raisa, Victor, Matei, Alex,Rares, Thea, si sper sa nu fii uitat pe cineva, ca am vazut tot, tot.

Selena ce bine ca ai mai scris despre puiuta ta.Multa sanatate, sper sa nu mai treceti prin asa ceva.

Eliana tocmai cand vroiam sa iti spun ca sper ca totul sa decurga bine si sa fie un sejur fff.scurt, vad ca s-a amanat....E, sper sa nu mai fie nevoie.

Ela eu zic ca Thea seamana cu amandoi, are ceva de la fiecare, asa mi se pare mie.

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Fetele, va multumesc de sfaturi!

Diana, i-am facut la inceput analizele din scaun si a iesit Giardia si E-coli (+ antibiograma, cu sensibilitate la gentamicina si alte cateva antibiotice puternice). Dr. mi-a spus sa i le repet - i le-am repetat de 3 ori (inclusiv la Facultatea de Medicina, la dep. parazitologie care fac cica ceva teste suplimentare fata de cei de la laboratoare) si nu a mai iesit absolut nimic. Asa ca nu i-am dat antibiotic. Si ea e in perioada de eruptie a maselelor, avem 1 si se vede doar un colt din a 2-a. Deci daca e de la masele mai avem de tras! Sa vedem ce o mai fi!

In rest, Alexandra este foarte vesela, plina de energie, vorbeste o gramada, a inceput chiar sa faca propozitii ('unei mama = unde e mama?' 'mada nani' etc.), spune ca o cheama Anca (au invatat-o ai mei ca asa ma cheama pe mine, si cum e mai usor de spus decat numele ei, mi l-a furat), se joaca mai nou cu papusile, le culca si le face 'daga, daga', le pupa (adica le musca). Asa ca mai putin (dupa ce imi fac ceva analize), ne pregatim de bb2...

Anca, de www.TickerFactory.com/][/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Am vazut pozele de la nunta cu aranjamente si miri si mi s-au parut tare frumoase. As fi vrut sa fie si acum 10 ani, cand am facut noi, asa ceva. Daca as putea sa ma intorc in timp cu ideile de acum... m-as mai face o data mireasa.

Mergi la inceput