Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
rein spune:
Fetelor, unde sunteti? ati auzit de cod portocaliu si ati ramas pe afara pana vine ploaia?
Nu mai stiu, a nascut vreo fata cu Dr. Marcel Moisa la Giulesti? Va rog sa-mi raspundeti, ca eu inca nu sunt decisa la ce medic sa merg cu al doilea bb.
merci
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
pozitele promise
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Crina_mio spune:
'neata fetele,
haideti la o cafeluta si un pahar de vorba
cu intarziere pentru DIANA SI GABI.
Am vazut foaaarte multe poze frumoase: pe Rares si David la Sibiu, Thea care a luat ce au mai frumos parintii ei, Alex exploratorul, Victoras cu okii lui frumosi, Raisa bruneta noastra frumoasa, Matei cuceritor ca intotdeauna, fratii Delia si Silviu si veverita Ana . Niste frumosi toti
Noi am fost la tara, unde a inceput mini-gradinita: are mama acasa 3 nepoate si un nepot, iar Maya a dat primele semne de gelozie. Abia astept sa treaca zilele astea sa ma duc iarasi acolo, o sa fiu pentru 4 saptamani in concediu. Maya e super fericita la tara, mananca bine, doarme, se joaca. S-a schimbat tare mult de cand o am acolo, asa ca macar ma consolez cu ideea ca ei ii e bine acolo, chiar daca mie-mi e ingrozitor de dor de ea in fiecare zi. Nu vrea inca sa mearga singurica, face doar 2-3 pasi si apoi o ia de-a busilea. Mai sunt bondarei si albinute care inca nu merg singurei???
Ma bucur ca Mariuca e mai bine sper ca de data asta sa se bucure cu mama ei de aerul curat din Italia.
Rien - am o prietena care a nascut la Giulesti cu dr. Moisa si a fost f. multumita de el. Eu am nascut cu prof. Marinescu de care am fost foarte multumita si mi-a placut foarte mult si dr. Ion Ionut (desi n-am fost pacienta lui am nascut cand era de garda si l-a asistat pe prof. Marinescu, iar pana sa nasc a venit de foarte multe ori la mine sa vada ce fac, cum ma simt....). Cat mai ai pana la marele moment??? si sanatate la toti
Crina si Maya Georgia
14 luni
varsta Maya
magdalena76 spune:
Buna fetele! Vin si eu la cafeluta desi am mai baut una pana acum!
Am citi si noi din urma si am vazut si multe poze. Ce repede cresc copiii nostri!
Vreau sa urez si eu un calduros „La multi ani!” sarbatoritelor impreuna cu scuzele de inatrziere.
Deasemenea sanatate tuturor bb-ilor bolanvi si multar rabdare mamicilor lor.
Noi ne pregatim de concediu. De saptamana viitoare plecam o luna la munte si dupa aceea avem bilete doua saptamani la mare, asa ca o sa lipsim motivat pana in septembrie.
pisikuta spune:
Nu am mai putut intra, ne am virozat amandoua. Ea-digestiv, eu-respirator. Dupa 3 zile de febra pana la 39.9, nemancata si letargica, am reusit sa o restabilizam. A ramas inca kakacila mic, ia biotics de 2 ori pe zi si Imodium de cate ori mai trage cate unul moale. A slabit, ea, umflata mica, si nu bea decat ceai de menta, nu i place laptele praf fara lactoza, mananca doar orez, morcov, pui fiert si banana.
Iar eu simt o inapetenta ptr orice, astept sa treaca orele s o vad iar bine. Din fericire suporta cu stoicism suferintele fizice, ii sta mintea la joaca, ca de obicei, si ma trage afara cu obstinatie.
A fost tare simpatica intr o seara cand, adormita cu febra, a deschis ochii, a inceput sa faca fluturasul cu mana in aer si sa isi innumere degetele(e un joc al nostru). cred ca delira..
De cca 5 zile se chinuie sa vorbeasca, i a iesit si ei tata clar. Acum ne striga intr una, mama, tata, si articulate si nearticulat. Poate spune si apa, papa, ana(sora sa), tati, tutu(asta e parte din vocalize ).
nu prea pot citi mult din urma acum. va scriu doar ptr ultimele postari...sorry...
Elyana , misto poze de la nunta, ai furat bine . Si voi doua, frumoase mai sinteti! Nu ma mir ca te tot petesc bolile, fato!
Faina Thea in prima ei masina cabrio!
Paxela , mi ar fi palcut sa ne intalnim, mai ales ca nora e innebunita dupa compania copiilor. Din pacate n am fost pe faza cu venirea ta la mare…cine stie, poate next time…
poate un pic offtopic, dar as vrea sa ti transmit asta. Crina , ma uimeste mereu cata disponibilitate sufleteasca ai tu. Cata curatenie spirituala este in tine, cat de echivoc imparti gandurile bune cu fiecare din noi, cat de atent nu omiti pe nimeni. Esti o floare rara, in cotidianul nostru intra rar astfel de oameni, poate din cauza asta mai greu de inteles. In egoismul meu am stat deoparte si te am admirat distant, in neputinta de a fi mai calda. Desi simt ca nici macar n ai asteptat ceva inapoi. Esti atat de firesc de buna..
si, in primul rand, La multi ani! ptr toate sarbatoritele saptamanii trecute, pe care nu le am felicitat la timpul cuvenit…
va pupez, ma intorc la rapoartele mele, sint la munca iar. mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
rein spune:
Multumesc Crina de raspuns. Ceea ce ma interesa este daca Dr Moisa vine la nasteri normale noaptea daca nu e de garda. Stiu ca unii medici nu o fac, printre ei este si prof. Marinescu. Chiar prima sarcina o datorez prof. Marinescu (mi-a facut mai multe operatii) si dr Corina Neamtu de la Parhon.
Dr. Ion este ff ocupat, nu am reusit sa ma programez la dansul.
pupici
rein spune:
Lui Petru ii iese o masea sau mai multe ca nu ma lasa nici sa ma uit. Am avut o noapte grea iar dimineata a facut febra. Bietul nici sa mearga nu prea poate. I-am dat sa pape ceva dar nu are chef. Greu cu maselele!
rein spune:
Alexa, ce concediu frumos ati avut! si tati ce mandru e de familia lui! sunteti tare frumosi.
Crina, am uitat sa-ti raspund la intrebare: daca totul e ok, nasc in februarie. Mai e muult.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
Buna seara fetelor!
N-am cuvinte sa spun ce frumos a fost la Tusnad...seri la foc cu gratare si mai ales povesti, afinata, aer curat, copii smiorcaiti...de vis, ce mai!!
Acum n-am timp si dispozitie sa scriu, ca sunt numai eu cu copiii, Raul e bolnavior si azi noapte n-am dormit deloc si azi am facut dulceatza cu dulceatza de soacra-mea.
Dar pun poze...din care sper sa vedeti zambetul minunat al lui Raul de Ane, o Iarina poznasa si f isteatza, seriosul Rares cu ochii lui negrii si Vlad cu o privire albastra cuceritoare..
Poze Tusnad 2008
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
Selene imi cer scuze ca nu ti-am raspuns mai repede, Giulia a avut diaree mai mult de 3 luni si a fost diagnosticata in fel si chip si am tinut o gramada de regimuri si ....pana la urma a fost o disbioza (Dezechilibrul florei intestinale, cu efecte nocive asupra sanatatii) in urma unei viroze. Ne-a trecut cu ceva de genul ecoflorinei si a bioticsului: dicoflor- 14 zile.
Multa sanatate va dorim!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow