S-a mai nascut o stea: ALESSIO
Raspunsuri - Pagina 5
MissJJ spune:
Wow Dana bb3, ce superrr!!!
Felicitari si sarcina usoara si nastere asa cum iti doresti si bb sanatos si papacios.
danangie spune:
Multumesca MADA. Sa te auda D-zeu in privinta nasterii.
Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luni) si Mattia Gabriel(9 luni)
Pozici cu noi
RAMONELLA spune:
Felicitari din tot sufletul!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!Ce frumos,3 copilasi...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
danangie spune:
RAMONA
Mami de Alessio Michele(2 ani si 3luni) si Mattia Gabriel(11 luni)
Pozici cu noi
Mire79 spune:
M-a impresionat mult povestea ta! Multumesc pt ca ai scris-o!
Un pic seamana cu povestea mea... doar un pic...
Adica la inceput nu venea bebe.. au trecut vreo 2 ani..
apoi un bebe, inca unu si acum sunt insarcinata in sapt 9
cu al 3 bebe.
Sunt epuizata si gandul la inca un bebe ma sperie.
Dar din vorbele tale am prins si eu putina bucurie.
Multumesc!
danangie spune:
Ce frumos. Eu am nascut deja al treilea muschetar. tu? E atat de frumos dar si atat de greu.Dar le rezolvam noi pe toate!!
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .
Pozici cu noi
nasuc88 spune:
am citit cu lacrimi in ochi...este atat de emotionant sentimenutul...nu se poate descrie fericirea care te inunda o data cu venirea unei minuni mici
danangie spune:
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .
Pozici cu noi
ancadragoman spune:
Dana mai traiesti?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
danangie spune:
ANCA traiesc, traiesc. Incerc sa mai reduc viteza vietii mele...ca am cam depasit limita admisa. "conduc" cu 300 la ora.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 10 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 5 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .
Pozici cu noi