Gravidute & Mamici de IASI (56)
Raspunsuri - Pagina 8
ghinetz spune:
Diana, la multi ani Denisei!!!!
Asteptam tratatia virtuala, dar cu poze reale. Si nu refuzam daca mai ramene o felie de tort si pentru noi, la urmatoarea intalneala.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
A! Uitasem sa intreb: cine e ? Fetele banuiesc ca nu, tu...sigur nu, ca esti mama responsabila, nu se poate. Asa ca mai ramane sotul. (sa stii ca am luat-o si pe soacra in calcul, dar...[alacarestrambadinnas]
ghinetz spune:
Mai fetelor, eu prefer sa fie 40 de grade afara, decat asa. ca eu cu doi copii in casa o iau razna, usor, dar bine. (v-am zis ca lui Victor ii ies doua masele? Credeam ca doar doi dinti si o masea, dar nu, sparge si a doua. Ei, ne distram nu???)
Si toata lumea ma intreaba daca mi-e greu...Inclusiv mama, care acum, cand am nevoie de ea se da ranita. Si de asta mi-e cel mai ciuda, ca dupa ce ma intreaba lumea daca mi-e greu, tot ea - lumea - concluzioneaza: ei, dar te ajuta si mama!!! Da!!! Sigur, imi face scandal ca de ce nu stau cu ea pe banca in fata blocului, de ce vin tarziu etc etc etc...
ghinetz spune:
Gata, ma duc sa mai incerc sa-l adorm pe Victor. Poate acum reusesc. (adica poate nu ma striga iar stefan sa-i dau ceva tocmai de pe raftul de sus, sau nu apare in camera cu nu stiu ce shuieratoare, numa' bine sa-i atraga atentia celui mic. Poate.)
Simo78 spune:
dati cu rosii?
azi e gata sesiunea! acum suntem in pregatiri cu nunta fratelui meu, care e sambata.
sa imi cer scuze public pt "disparitia" mea subita, dar spre fericirea mea, Matei e foarte vioi si sincer nu am timp de forum...timp sa stau asa pe asezate sa scriu, ca mai apuc sa trag cu ochiul sa citesc.
la intalnire imi propusesem sa ajung ( Oana) dar nu fu sa fie....poate data viitoare.
Denisa!
si gata, ma intorc la treburi si joaca.
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
mihamora spune:
LA MULTI ANI DENISA!!!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE poze din vacanta
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
iulia-stefy spune:
LA MULTI ANI DENISA!!!
Madymar, eu am nascut cu dr. Galearschi si sunt foarte multumita de dansul si de felul in care s-a purtat. Ti-l recomand din suflet. Pentru programari poti suna pe numarul asistentei. 0747919410. Pe dansul il gasesti in Policlinica industriala la etajul doi. Programul e luni-miercuri-vineri de la 13-19 iar marti-joi de la 7-13. Cel mai bine e sa mergi dupa amiaza. Sper sa te ajute informatiile.
Fetele, vreau si eu de la voi reteta pentru ciorba radauteana. Va rog mult. Multumesc.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
kriss79 spune:
LA MULTI ANI DENISA!!
LA MULTI ANI CARMEN (MEPHALA)!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Nonna76 spune:
Denisa.Sa fii sanatoasa , fericita si norocoasa! (frumoasa si isteata esti).
Si daca dimineata am dat cafeaua acum am venit sa sting lumina.
tuscut spune:
Neatza fetele!
Azi dau eu ... Vreau si eu ... muuuultaaaaaa...
S-a trezit Iustina...revin.
Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007