Gravidute & Mamici de IASI (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Salutam si noi fetele! O saptamana usoara sa aveti!

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Nonna76
Pe 23 plecam la mare.Pentru 6 zile.Mi-e cam frica cu 2 copii dar sper sa nu avem evenimente neplacute(insolatii, enterocolite...)

Unde mergeti la mare? Si noi tot pe 23 plecam. La Saturn,ca pensionarii.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Mare? Vreau si eu la mare! Desi nu cred ca o sa ajung vara asta :(

De dimineata tot nu reusesc sa scriu. Iustina s-a mai imbogatit cu cativa dinti, nu e maraita dar roade tot si mai mult ajunge la orice. A prins figura cu mersul sprijinita de patut si face ture roata-mprejur. Cum vreau sa o asez in fundulet incepe scandalul... Ca sa nu mai zic ca bodogane toata ziua cate si mai cate! Ce mai, am fetita mare!

V-am pupat!

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI DENISA! Cu intarziere,dar din inima!

Irina,multumesc de cafea! Imi pare rau ca n-ati putut ajunge si voi la intalnire. Pupici la mergareata mica!

Raluca,bine ai revenit! In ziua intalnirii m-am gandit la tine dar tocmai atunci am ramas in pauza de telefoane. Nemernicii de la RDS au taiat mobilul,cica tre sa merg sa fac reactivare de cartela,asa pur si simplu,ca asa vrea muschiul lor,fara avertizare prealabila. Sa-si ia mobilul si sa si-l bage in ...

De la munte ne-am intors aseara,dar eram franta si n-am mai intrat sa va salut.A fost chiar frumos,avand in vedere ca am mers si cu soacra si cumnata. Ne-am intors de acolo cu o printesa super maraita,care a dat de bine in pat langa mami si care daca ma pierde o secunda din ochi tipa de zici ca arde,de trebuie sa-si dreaga glasul dupa ce-si revine .Ce ma dispera e ca daca se enerveaza se arunca pe spate si da cu capul de ce apuca si avand in vedere ca mai mult sta pe jos... Imi vine sa-i mananc ,poate ii ies nervii,dar imi trece cand o vad cum se topeste cand ma vede si cum ma "pupa" cand o iau in brate...

Am pus cateva poze de la munte incepand de aici

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

Iulia-Stefy multumesc tare mult de raspuns,mi-am facut astazi programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna seara!
Slaba miscare...
Miha - foarte frumoase pozele, superbi copilasii
Diana - cum a fost la petrecere, vrem poze.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare dragelor,am vazut poze cu mamici si bebici tare dragalasi de la intalnire.Aici e o vreme tare urata de cateva zile parca as vrea si eu un pic de caldurica de la voi.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Incerc sa-l las pe bebe singur in camera noaptea dar nu stiu de ce nu pot,mi-e mila si teama in acelasi timp.Asa simtiti si voi sau sunt eu nebuna?Ma duc la nani ca oricum e tarziu la voi si nu mai sunteti pe aici.Va pup revin dimineata la o cafea

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

.
M-am trezit sa-l hranesc pe Andrei si n-am mai adormit.

Miha eu am numarul tau de telefon si o sa te sun. Poate nu vom sta departe una de alta.Sper sa ne vedem si sa ne plimbam impreuna. Mie mai mult ca plaja si balacitul(unde trebuie sa fiu cu ochii in patru mereu) de unde ma intorc obosita , imi plac plimbarile pe faleza dimineata si seara.Cind am fost cu Vlad ne trezeam dimineata si ne plimbam....

Cu toate ca sunt in vacanta acum sunt mai in urma cu treburile casnice.Plimbam copii de doua ori pe zi si la amiaza fac mincare si-i culc.Nu-mi mai ramine timp de curatenie.

Noi vom intra in constructii.Adica voi face curatenie intr-unul din balcoane(izolatie, gresie, timplarie) si vom izola niste pereti. Tare nu-mi place.

O zi frumoasa si mai putin calduroasa ca ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am ramas datoare cu poze cu Raluca.
Acum are deja o luna si e mare figura. Le maninca urechile parintilor ei , mai ales maica-si caci taticul e mai mult la serviciu.
E o mare urlacioasa si mofturoasa.Iar sora mea are la o luna de la nastere in jur de 50 kg.Asta ca sa vedeti cit de cuminte e pozna lor.(asa o alinta taica-su).

Mergi la inceput