Gravidute & Mamici de IASI (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc
De la munte ne-am intors aseara,dar eram franta si n-am mai intrat sa va salut.A fost chiar frumos,avand in vedere ca am mers si cu soacra si cumnata. Ne-am intors de acolo cu o printesa super maraita,care a dat de bine in pat langa mami si care daca ma pierde o secunda din ochi tipa de zici ca arde,de trebuie sa-si dreaga glasul dupa ce-si revine .Ce ma dispera e ca daca se enerveaza se arunca pe spate si da cu capul de ce apuca si avand in vedere ca mai mult sta pe jos... Imi vine sa-i mananc ,poate ii ies nervii,dar imi trece cand o vad cum se topeste cand ma vede si cum ma "pupa" cand o iau in brate...

Am pus cateva poze de la munte incepand de aici

Miha, cand povestesti de Amira, imi aduc aminte ca asa facea si Stefy anul trecut cand era de varsta ei. Am vazut pozele si explicatille. Sunt super, sunteti toti frumusei. Ce mult o iubeste Robert pe Amira.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui madymar

Iulia-Stefy multumesc tare mult de raspuns,mi-am facut astazi programare.

Cu placere, Madalina. Sper sa fii multumita si sa nu te mai stresezi. Lasa panica pentru altii. Multa sanatate si sarcina usoara.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy

Mergi la inceput

Monica, multumim de .
Ti-am admirat nepotica, e tare dragalasa. Sa fie sanatoasa si sa va traiasca.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Neata si de la noi. Multumim de cafeluta Buna tare! Am pus cateva poze noi. Sper ca pana diseara sa reusesc sa pun si cateva filmulete din seria "plimbaretii". V-am pupat. Plec ca am multe de facut.

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Monica,abia astept sa ne intalnim. Numa ca dimineata cam greu ai sa ne prinzi la plimbare,noi nu suntem asa matinali.
Din cate am vazut din poze nepotica mai si doarme. Si surioara ta chiar e slaba mey....

Lacramioara,deci e o perioada si trece,nu? Stiu ca trece mey...dar am si eu nevoie de niste rabdare,ca uneori o mai pierd.Intr-o vreme mai avem si oareshce rezerve de pastile de putut dar le-am epuizat si pe alea.

Irina,pupici la ochioasa mica si scumpa. Alte poze mai noi nu ai? Ca astea le stiu.

Hai ca va mai dau si eu o poate va treziti! Sau poate va trebuie si un cantecel de desteptare ?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Distractie placuta la mare!
Noi nu cred ca ajungem anu' asta ca centrala asta ne-a mancat toate finantele sia vem si datorii o multime din cauza ei, asa ca...pas. Dar ne revenim noi....hihhi!

Pupam fetele!

emma si andrei

Mergi la inceput

Pai tu le stii Miha de pe mess, dar fetele de aici nu le-au vazut...pentru ele sunt mai noi . Mai adun cateva si mai completam.

Mergi la inceput

quote:

Hai ca va mai dau si eu o poate va treziti! Sau poate va trebuie si un cantecel de desteptare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:

Cafeau...o! la tzanc! Dar "desteptarea...Era sa fac stop cardiac, asa m-am speriat. [alacarescuipa'nsan]

Asa...si inca ceva: ce va mai invidiez ca o sa va intalniti la Saturn. Sigur o puneti de-o idila...Andrei va cuceri sigur printesa. Acum ce sa zic: distractie frumoasa! [alacareinghiteinsec] (mai, tineti la gluma, nu? adica stiu ca tineti, dar poate caldurile v-au alterat simtul asta...\Sper ca nu)

Azi e o zi faina, cred ca ies la plimbare, sa-si faca Victor somnul de pranz afara. Si eu poate fac piata.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Zicea cineva ceva de masaj... vreau si eu, daca se poate, of course.

Mergi la inceput