Gravidute & Mamici de IASI (56)
Raspunsuri - Pagina 11
Lorym spune:
Sunt o mamica din iasi. Va rog mult sa ajutam o mamica din iasi care e pe listutza - mexxa , are nevoie de ajutor . Cititi aici :
Buna ...
Of suntem disperati:(
Azi dimineata am primit cea mai cumplita veste.
La Iasi nu mai au ce sa ii faca...au zis ca sunt infectate oasele si trebuiesc scoase toate...ceea ce inseamna sa ramana surd:(
Simt ca innebunesc..nu mai pot.
Am gasit pe Dr Gheorghe de la Budimex Bucuresti....trebuie sa merg neaparat dupa tomograf.
Nu ma pot conforma ca Sebastian va ajunge un copil surd...
De ce..de ce noi???????????
Nu mai scrie nimic...o sa revin
Rezumatul ar fi: sebi a ajuns dupa n operatii in aceasta situatie, iar astazi au fost dati afara din apartament.Au nevoie de bani pt. o operatie care inca nu stiu cat costa pana nu ajung de la profesorul de la bucuresti. Datele contului sunt aici (cat de putin conteaza): http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123585&whichpage=7
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui tuscut
Zicea cineva ceva de masaj... vreau si eu, daca se poate, of course.
Asta-i bun? 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Andreea,sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pentru voi. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
tuscut spune:
quote:
citat din mesajul lui mariussimiucquote:
citat din mesajul lui tuscut
Zicea cineva ceva de masaj... vreau si eu, daca se poate, of course.Asta-i bun?
Mai, daca au mai incercat si altii si a avut efect bun, de ce nu? Poate fi si asa
numa' sa aiba efect...Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
kriss79 spune:
of Andreea, nu pot sa cred ce am citit..imi pare foarte rau..Ma rog pentru Sebi sa fie bine si Doamne Doamne sa il ajute!Cel mai important e acum sa ajungeti la bucuresti la medicul respectiv.
Lorym,multumim ca ne-ai scris situatia Andreei..
tinem pumnii pt. luni cand va fi consultat Sebi
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
addiana spune:
am reusit sa mai intru si eu putin...
sanatate multa sebi! andreea sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti sa faceti operatia si sa fie totul bine!
va multumesc mult pentru urari!
o sa pun si poze cand o sa reusesc sa le descarc (iar problemne cu usb-ul!!!
)
eu am ramas fara doua masele de minte si cred ca s-a dus si mintea cu ele!
imi pare asa de rau ca nu am reusit sa ajung la intalnire, dar eram umflata toata si cu niste dureri de nedescris (cezarienele si operatia pt scoaterea apendicului au fost nimicuri)
oana multumesc ca m-ai anuntat, si cred ca si miha tot pt asta ma sunase!

de-acum sper sa nu mai apara nici o problema ca imi ajung cele de pana acum
va las acum , dar promit ca revin cat mai curand!
ghinetz spune:
Buna seara.
Andreea, Doamne ajuta. O veste tista, nu stiam ca operatia de la iasi nu a reusit. Of! Suntem alaturi de voi. 
Irina, cred ca ti-a trimis Miha pm, ca ea era cu masajul. Si stiu sigur ca e de RELAXARE, doar se da ea viteaza cu
.
Diana, eu m-am obisnuit si astept postarile tale cam la doua saptamani. Dar acum astept si poze de la petrcere.
Gata, va las. Am adormit gashca. Merg sa: spal vase, spal pe jos, spal corpul (rufe am spalat ziua, ca de cand mi-a batut obrazul un vecin ca huruia masina pe la 1 noaptea m-am lasat de sportul asta)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui ghinetz
Gata, va las. Am adormit gashca. Merg sa: spal vase, spal pe jos, spal corpul (rufe am spalat ziua, ca de cand mi-a batut obrazul un vecin ca huruia masina pe la 1 noaptea m-am lasat de sportul asta)
Ce vecini sensibili ai draga.

Diana,bine ai revenit!
Am incercat sa te sun duminica,dar n-ai raspuns.Te temi de numere necunoscute?
mariussimiuc spune:
Eu merg la nani...
Cine face maine dimineata cafeaua? Eu va las din seara asta prajiturica ![]()
O noapte fructuoasa! ![]()
Nonna76 spune:
Eu, eu..
e gata demult. E si bauta. La mine in casa se lucreaza. A venit mesterul . Sa vedeti ce nervi in pioneze am eu zilele astea. Nu suport cind se lucreaza cu var, ciment si alt alea in casa.Nu stiu cum m-am lasat pacalita de sot sa ne apucam de lucrari.
Imi pare tare rau pentru Sebi.
sa fie totul bine .Of, numai in pielea Andreei sa nu fii.
Ma duc la ale mele. Azi sotzul e ocupat si tre' sa ma ocup singura de baieti si facut mincare.
A.. si la mare merg tot la Saturn Miha. Asa ca ne vom vedea.Si asa noi mergem singuri.De fapt de cind avem copii mai mult singuri suntem.