Gravidute & Mamici de IASI (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!
In primul rind vreau sa-i urez Andreeii multa sanatate pt Seby si multa putereSa dea Domnul sa se termine totul cu bine .
Nu stiu daca v-am mai scris de duminica;am fost la nunta duminica seara,a fost foarte frumos ,a venit Fuego si a cintat,m-am gindit la Raluca cind l-am vazut pe Fuego,nu stiu de ce,poate pt ca are ea la semnatura multe poze cu el,apropo Raluca ce mai faci?Astept sa-mi trimit si mie niste fotografii cu tine
Noi ne-am pricopsit toti trei cu cite o mica raceala,nas infundat si dureri de git,noi suportam cum putem dar mititica noastra...noroc cu batista bebelusului ca-i aspiram toti mucisorii
Mai fetelor,Miha si Monica voi mergeti la mare pe 23,nu?si noi plecam spre Constanta pe 24,voi cam cit o sa stati?Noi o sa stam la un hotel din Constanta si stam pina pe 1 septembrie
In rest e bine
Va pup

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata!
Multumim Monica de cafea si Miha de prajitura.

Fetelor de voi puneti de-o intalneala la mare? Ce bine de voi

Eu sunt intr-o dilema. La noi se tot discuta de-o plecare afara cu Amalia si avem doua optiuni si nu stim ce sa alegem:
- o optiune ar fi sa plecam cu fratele sotului si soata lui prin mai multe tari: Danemarca, Olanda, Franta, Italia, ceea ce ar fi frumos ca am vedea mai multe locuri dar ar fi foarte obositor pt Amalia;
- a doua optiune ar fi sa plecam cu socrii pana in Italia, ceea ce ar fi mai nasol pt sot ca ar trebui sa conduca numai el.
Nu stiu ce sa facem sa nu se supere nimeni. Voi ce ati face in locul meu?

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Am citit cu durere povestea lui Sebi. Eu nu o cunosc pe Andreea dar sunt cu sufletul alaturi de ea si ma rog sa fie bine pana la urma totul. Doamne ajuta.

Mergi la inceput

MIHA frumoase pozele de la munte; ma bucur ca v-ati distrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Monica,atunci ramane sa vorbim cand ajungem la mare.

Ella,noi stam la mare pana pe 30,dupa aceea mergem cateva zile si la Vatra Dornei. Hai,ca in Iasi n-am reusit sa ne vedem,poate reusim la mare.

Daniela,grea alegere.Voi sunteti in masura sa hotarati si nu cred ca ar trebui sa se supere nimeni. Irina a fost plecata la un asa drum lung cu Iustina,poate iti da ea ceva sfaturi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Am citit cu durere povestea lui Sebi. Si noi suntem cu sufletul alaturi de Andreea si ne sa fie bine pana la urma totul. Doamne ajuta.

La mare vrem si noi sa mergem, dar inca nu ne-am decis, ca eu va tb sa merg de acum la servici si nu stiu exact programul de concediu.

Multumim Monica de si Miha de prajitura.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
La Mai Multe Lunite Razvan!
Multumim Monica de cafea!Miha, sar prajiturica ta din motive de dieta..
Miha, unde mergeti la vatra d?eu sunt in cautari de o pensiune cu loc de joaca, sa am acces la buc si sa nu fie izolata..ca vrem sa mergem cu fata cateva zile..
Diana, bine ai revenit!
Daniela, grea decizie..eu cred ca as alege totusi varianta 2..prima mi se pare obositoare pt. un bb asa mic..parerea mea!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

MIHA noi o sa stam in Constanta si sa vedem ce program de munca o sa aiba sotul si sigur ne vom vedea,cel putin eu vreau sa ne vedem ,sa-mi lasi nr tau de mobil pe PM ca sa putem lua legatura

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Salutare fetelor!
N-am mai reusit sa pun poze/filmulete pt ca noi suntem in curatenie (var, ciment si toate alea) si nu mai stiu pe unde am pus cablurile .
Nici eu nu o cunost pe Andreea dar e trist sa se intample asa ceva unui sufletel nevinovat. Si noi suntem alaturi de tine si speram sa treci cu bine de aceasta incercare.

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Daniela, eu am fost cu Iustina in Italia prin martie si a condus sotul meu tot drumul. A fost obositor pentru el, nu zic nu, mai ales ca Iustina pe vremea aia daca opream masina se trezea instantaneu asa ca nu prea a putut sa doarma. Am facut in schimb multe popasuri cat sa ne dezmortim. Am plecat pe la 5 dimineata din Iasi si Iustina a dormit aproape tot drumul. S-a trezit doar cat sa pape si atat (si desigur cand opream masina asa ca am facut popasuri cand era ora ei de masa). Partea cea mai obositoare a drumului este in Romania unde te omoara traficul si gropile. Cum ai trecut de granita e super ok, iar privelistea la Granita dintre Austria si Italia e dementiala. Parerea mea e cca se merita drumul si decat sa fie obositor pentru Amalia, mai bine sa oboseasca sotul, nu?
Daca vrei detalii trimite-mi un PM si mai vorbim.

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput