Gravidute & Mamici de IASI (56)
Raspunsuri - Pagina 7
gabiarama spune:
Uite ca Miha a reusit sa-l prinda si pe Tudor in poza Promit ca descarc si eu pozele mai repede .
Gata , ma duc la treaba
mihamora spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Uite ca Miha a reusit sa-l prinda si pe Tudor in poza Promit ca descarc si eu pozele mai repede .
Gata , ma duc la treaba
GABI ,de 3 ori mama
Hihihi
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE poze din vacanta
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ghinetz spune:
Am vazut si pozele de la Miha. Tare faine. (Si tu ai prins-o si pe Cristina si al ei sot...)
A! "Tanti" din poza asta ma intreba ce spectacol este, ca vazandu-ne pe toate cu copilasi a crezut ca e un spectacol special, ceva....
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
iulia-stefy spune:
Salutare si de la noi.
Ne-am intors acasa, mai repede decat ne asteptam, cu rosu in gat si.... inca ceva, abia maine duc proba de urina. Se trage de scutec si striga pu-ta sau pi-pi, toata ziua. Am venit de doua zile, dar nu am avut timp nici sa respir. Nu am citit nimic din urma.... Cerem scuze... poate altadata. Acum e cu febra cand mare, cand scade.... si inca nu i-am dat antibiotic. Asteptam rezultatul analizelor. Si mai are si bubite... au piscat-o niste ganganii, ca s-a jucat cu pisicile... cainii din curte si cred ca e o alergie, ca am eliminat cauza si bube tot apar in continuare. Acum ii dau antialergic si antitermice. Vedem de maine ce-o mai fi. Noapte buna.
Asa ca de maine iar plimbari pe la spital.... de fapt am inceput de ieri... dar de maine cine stie....
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Nonna76 spune:
.Demult n-am mai dat.
Sper sa se faca repede bine micutza Stefy.Asa ma ingrozeste cind aud de copii bolnaviori.
Si eu l-am avut pe Vlad zilele trecute cu febra o zi jumate , fara alte simtome si am fozt terminata.Eu sunt foarte irascibila cind sunt copii bolnavi .
Am vazut poze de la intilnire. Frumoase poze, frumosi copii si frumoase mamici.Ce mult au mai crescut...
Gabi arata ca o adolescenta.De Daniela nici nu mai zic .
Chiar daca am mai slabit eu in iarna acum m-am lenevit si nu mai fac sport, nici nu mai am timp si am un rest de burta de care nu scap.Sora-mea la o luna de cind a nascut are 52kg.Si eu...
V-am zis ca lui Andrei nu-i mai ajunge laptele meu.Asa ca noaptea ii dau lapte praf la una din treziri- dupa ce la celelalte doua anterioare maninca de la mine.Vai.... e groaznic sa te trezesti sa faci laptele.
Hai ca v-am impuiat capul.....
si inca ceva..... de Simo ce mai stiti? E cumva plecata in Dubai?
mihamora spune:
Lacra- salutare!Multa sanatate lui Stefy! SI Dominic a avut bubite multe vre-o 2 saptamani tot de la piscaturi de insecte,acelasi diagnostic de la 3 medici, ii dispareau unele si apareau altele...
Monica- multumim pentru cafeluta, de cand asteptam una de la tine Si eu ii dau lui Domi mai nou lapte praf dimineata pe la 5 -6, intr-un biberon ii pun laptele praf si intr-unul apa si cand se trezeste le combin
Simo e cu sesiunea, asa zicea.
POZE poze din vacanta
ella10 spune:
Neata!
Frumoase poze din vacanta Michelle,iar de intilnire ce sa mai zic...copii frumosi alaturi de mamici foarte frumoase si care arata foarte bine
Noi aseara am fost la o cumatrie dar am stat doar doua ore pt sotul azi lucreaza dimineata,de la ora 6 si atunci ne-am permis si am luat si Fata cu noi...ce sa zic, a zimbit la toata lumea,am dansat totti trei,s-a comportat foarte bine.La petrecere am plecat pe la 22.30,sotul tocmai venise de la serviciu,iar pina la acea ora Bianca nu a dormit in schimb a dormit ziua,parca stia ca o vom lua cu noi la petrecere.Diseara avem o nunta insa o ducem pe Bia la mama,cred ca vom sta mai mult.o tinem numai in petreceri...
Va doresc o duminica frumoasa
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
mihamora spune:
quote:
Originally posted by madymar
buna ziua sper sa nu deranjez
sunt madalina din piatra-neamt si am tocmai am aflat ca sunt insarcinata,sunt tare bucuroasa dar sunt si cam panicata.
Am intrat pe la voi daca ma puteti ajuta cu un nr de tel sa-mi fac programare la d-nul dr.Galearschi S.Mi-a fost recomndat de o prietena dar nu mai are nr lui.
va multumesc
Salut!
Bine ai venit! Nu deranjezi, nu stiu numarul medicului, vezi pe prima pagina nr de tel a medicilor pe care ii stim.
Sarcina usoara! Felicitari!
POZE poze din vacanta
mihamora spune:
Ella - multumim. Da va distrati nu gluma,Bianca cred ca era prima la dans DIstractie placuta diseara!
POZE poze din vacanta