Gravidute & Mamici de IASI (56)
Raspunsuri - Pagina 15
ella10 spune:
Oana imi pare rau ca esti singurica,stiu si eu cum e,dar suntem noi alaturi de tine
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
iulia-stefy spune:
Monica, multumim de
.
Diana, multa sanatate si multi ani la domnisoara. Am admirat pozele. Sunt super.
Miha, cred ca i-a revenit pofta de mancare, ca trage de mine sa-i dau. Nu stiu cum ai asezqat tu pozele alea acolo, ca mie tare imi place. Super.
Ella, Miha, Monica si noi o luam spre mare mai acusi. Asteptam sa vina tati sa facem programarea. Poate ne vedem acolo, ca la intalnirea de aici n-am ajuns.... Da-ti si mie nr. pe PM. Il trimit acusi si pe al meu. Noi cred ca vom merge la Saturn, ca e mai liniste.
La multe lunite pentru AMALIA(DANYELLE) SI IULIUS TEODOR(ALINUS_25)
Ella, distractie placuta.
Alina, distractie placuta in continuare.
Daniela, ce fata cuminte ai..... Ti-am raspuns la PM. Daca mai ai nelamurir, scrie pe mess. Iti raspund cu placere.
Oana, si eu am bocit zilele astea cat a fost sotul cu bac-ul. Simteam ca nu se mai termina, dar azi vine acasa. E plecat de pe 22 iunie si a mai venit o fuga sa ne vada. Iar Stefy intreba intr-una de el... si cu treburile am ramas in urma... si apoi am plecat cateva zile la bunici, ca simteam ca inebunesc in casa doar noi doua.... acolo a avut unde sa zburde prin curte si sa-si consume energia. Pacat ca n-am putut sta mai mult, asa cum ne-am propus, ca ea s-a imbolnavit si am urcat-o frumusel in "sageata" si acasa la d-na dr. a noastra.
Oana, suntem alaturi de tine. Capul sus. Stiu ca mai e....
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
addiana spune:
oana si mie mi-a fost dor de voi!
fii tare! suntem alaturi de tine!
miha sa stii ca am tras prea mult cu maselele astea. nici cezarienele si nici op de apendic nu au fost asa de dureroase (asta e asa ca o incurajare pt cine vrea sa-si scoata maselele de minte!!!
)
am vazut si eu ce-ai lucrat pe google! inseamna ca ai rabdare....
lacra multumesc!
alina vreme frumoasa si distractie placute pe plaja!
vrem sa mergem si noi la mare week-end-ul viitor. am fi vrut sa plecam in noaptea asta dar am vazut ca apa marii s-a racit pana la 18 grade si ca vor fi doar 27 de grade zilele astea...si parca sa facem atata drum ca sa stam 3 zile dardaind pe plaja....
asa ca ne-am hotarat (daca tot sunt facute bagajele
) sa facem transfagarasanul si sa ajungem prin brasov!
are cineva de imprumutat un scaunel de masina pt zgatia cea mica pana luni? abia acum imi dau seama cat de necesar e unul!!!
va pup! mai revin....![]()
iulia-stefy spune:
Ce bine era cand purta Pampers, dar acum, ca nu-l mai vrea, trebuie sa stau toata ziua cu gura pe ea sa-i aduc aminte ca pipi se face la olita, cand o pun trebuie sa merg cu ea si nu mai apuc sa mai fac nimic in casa. Daca o las se aseaya cu tot cu chilotei pe olita, asta in cel mai bun cay, daca nu face pe unde apuca. Tot covorul e pictat cu bicarbonat.........
Acum are o boala cu clamele, pe ale ei nu le foloseste, le vrea pe ale mele din par. Mi le scoate cu tot cu par si se chinuie sa mi le puna apoi la loc. Aseara a luat litera "I" de pe covorasul cu litere si l-a pus pe tati sa deschida gura si il tinea de cap cum o tine pe d-na dr. si se uita la el in gat. dupa ce a terminat a intrebat-o tati daca e bine si a zis ca da. A intrebat-o si daca ii da medicamente si a zis ca nu. Apoi l-a mangaiat pe cap, cum ii face ei d-na. dr. si apoi s-au pus amandoi pe ras. A fost asa comica.
Azi am fost vreo ora si jumatate afara, fara scutec si nu s-a udat, dar ieri, am schimbat-o de doua ori. Plec cu rucsacul cu haine dupa mine. Speram sa se obisnuiasca.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
In sfarsit s-a terminat bacalaureatul si a venit tati. Stefy e atat de fericita......... nu-i mai trebuie nimic. Tot ce faceam impreuna, si ce nu faceam vrea sa faca numai cu tati. Si e rupt de oboseala de pe drum si ea nu-l lasa deloc.
Si i-a adus o papusa din aia care se desface si mai iese alta din ea si alta si sunt vreo 5 si le imprastie prin toata casa. Si un fluier ca sa aiba ce comenta vecina de jos ca face galagie.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
roxannes spune:
Buna ziua,
Sunt o viitoare mamica care va naste, cu voia lui DD, la Iasi, de aceea am indraznit sa intru pe acest topic.Sunt insarcinata in 31 de saptamani si voi naste la Elena Doamna, Iasi,cu dna doctor Pavaleanu.M-ar interesa preturi practicate la aceasta maternitate ptr. cezariana, conditii ptr. mama si copil.,etc, tot ce tine de sederea in spital. Va multumesc mult, mi-ati fi de mare ajutor, caci nu stiu pe nimeni din Iasi, eu fiind din Suceava!
ghinetz spune:
Roxannes, nu stiu sa-ti spun decat ca si cumnata mea a nascut cu madam' pavaleanu si e foarte multumita. preturi si de astea...nu mai stiu. La Cuza - cealalta maternitate)insa eu acum un an am dat cam asa: (aproximativ, ca am mai uitat)
* 600 medic I (stiam ca raman pe mana altui medic dupa operatie, asa ca am mai scazut 100 din pretul initial)
*150 medic II
* 100 sau 150 anestezist
* 50 moasa
* 50 asistenta de la reanimare (cea care m-a pregatit pt operatie)
* cate 5 lei la asistentele pt bebelusi
A! La Elena Doamna nu te duce din prima cu BB in camera. Stiu ca au o zona unde stau bb-lusii si in care intri numai cu bonetica si dupa ce te speli fff bine pe maini.(spre deosebire de Cuza, unde intra cam cine voia, cu conditia sa aibe halat...mare fas halatul ala). Asta stiu de acum 2 ani cand a nascut cumnata mea.
Sper ca ti-am fost macar putin de folos. Nastere usoara.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
roxannes spune:
Ghinetz, multumesc mult pentru informatii. Eu am mare incredere in dna doctor Pavaleanu- cu ea am nascut acum aproape patru ani, tot cezariana, deci am o idee. Voiam doar sa vad daca s-a mai schimbat ceva intre timp, iar despre tarifele actuale chiar nu stiam absolut nimi. Multumesc inca o data!
ghinetz spune:
Faina vreme azi.

cand am intrat si eu in casa (adica pe la 7) a iesit soarele. Dupe ce chiar m-a plouat putin, pe la piata CUG.Nu m-am mai carat iar cu carut, catel si purcel trei etaje. Stam si privim de la geam catei, pisici si alte oratanii din jurul blocului. (intr-o zi era un purcel) Pe toti ii numim generic: "ham", ca atat stim sa spunem. Uitati aici, cum credeti ca strigam dupa porumbei?
Stefan e la circ. Il astept sa se intoarca.
(daca mai sunt gravidutze pe la noi, in Nicolina, cam pe la Biserica Catolica un magazin cu haine pt gravi, la reduceri. Sincer mie tot scumpe mi s-au parut, dar acum...depinde de buzunar)
Inca una si ma duc...la joaca. Unde gasesc sandalute pt Victor??? Dar nu la 2 mil.
Si nu roz.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
iulia-stefy spune:
Oana, eu am luat pentru Stefy sandalute din Siraj, dar nu sunt din piele. Dar nu transpira in ele. Sunt cu doua randuri de curele pentru inchis, se regleaza dupa latimea piciorului si sunt inchise in fata. Eu am luat albe, dar erau si bleumarin si bej, maro.... Am dat la 1 iunie 20 RON.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica