Gravidute & Mamici de IASI (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Si aici poze din vacanta la bunici

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

oana n-am putut sa astept doua saptamani sa mai intru pe-aici!

miha scuze daca nu ti-am raspuns, eu deobicei sun inapoi, dar probabil in harmalaia care a fost duminica!!!

in seara asta am fost la o petrecere in mall...fetele sforaieeeee!!

am pus cateva poze de la ziua denisei, serbare si eu umflata de plans si de...masele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Diana, mi-a fost dor de tine, dar si mai tare de fetele tale. Cum isi aliniau ele pantofii, cum scriau pe pereti...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cristina,adevarul e ca mi-am prins urechile in Google work. Sper ca acum sa mearga. http://docs.google.com/Doc?id=dd7fwcfw_0hh5r36zx

Mai Diana mai...dar mult ai mai tras cu maselele tale. Eu ma gandeam ca erai plansa de bucurie ca ti-a facut fata 5 ani si cand colo... Ce tort frumos cu printese ati avut...

Lacramioara,se pare ca i-a priit Lui Stefy la bunici...i-a revenit si pofta de mancare...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

.
La mine a venit mesterul deja si incepe distractia.Ieri a mers destul de bine, a lucrat mult , sper sa nu dureze asa mult. Eu totusi nu cred ca de ziua lui Andrei o sa fie gata.
Sotzul e f. ocupat zilele astea si eu trebuie sa ma descurc cu ambii baieti si mincare.

Ella ma bucur daca ne vom putea vedea.Miha si noi tot pina pe 30 vom sta la mare.Dar la Vatra Dornei nu vom merge(cu toate ca tare mi-as dori ).Noul meu nr. de tel e -0753049490.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!
Multumim de Monica,cu siguranta ne vom vedea la mare
Kriss aseara cautam un cadou pt nepotelul nostru,azi implineste 7 ani,Doamne nici nu stiu cind au trecut 7 ani,si nici nu stiam ce sa-i luam,caci are de toate,tot ce si-a dorit are;Asa ca azi vom fi la Mc unde nepotelul isi serbeaza ziua de nastere,sa speram ca nu va fi frig si nu va veni ploaia,caci aseara a fost cam racorica

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

La multe lunite pentru AMALIA(DANYELLE) SI IULIUS TEODOR(ALINUS_25)

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Noi va salutam de la mare!
Am ajuns ieri cu furtuna! Ne-am incapatinat si aseara am facut plaja! Apa rece dar soarele fierbinte! David era pana in gat in nisip! E foarte fericit! Si are o barcuta cu care se plimba pe apa! Am calatorit cam greu pe tren noaptea! A fost cald la un moment dat si aglomerat! A mai plans! Dar acum a recuperat somnul! Va pup si ne auzim din Iasi! Azi e vreme frumoasa! Vrem sa mergem la acvariu cu bebe!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata!
ELLA multumesc.
IRINA multumes de raspuns, daca mai e ceva te contactez.
LACRAMIOARA ti-am trimis un PM; poti sa-mi raspunzi cand ai timp, nu e graba.
http://good-times.webshots.com/photo/2920056770103159727asrCSZ?vhost=good-times priviti si voi ce face fetita mea cand nu sunt cu ochii pe ea.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna dimineata, asa mai pe la pranz, ca nu mai dovedesc sa deschid calculatorul dimineata.
Cafea vreau si eu, ma bucur ca a dat Nonna, de aia de Vaslui, ca stiu ca o face tareee buna.

(pe bune acum, eu inca nu am apucat sa-mi fac cafeaua)

Miha, ma vazut ce frumos a crescut Robert. Asteptam si pt Amira.
Alina sa va distrati bine la mare, sa aveti vreme buna.
Ela, distractie placuta azi la petrecere. Arunca si la mine un hamburgher de la MD, asa nesanatos cum e, ca mi-e cam pofta (bere si hanburgher de la MD as fi baut/mancat in sarcina non-stop).
Nonna, crede-ma ca te inteleg ca ti-e greu singura. Nu s-a terminat bac-ul? Sotul e tot ocupat? Si faza cu renovatul/zugravitul si pe mine me "depreseaza". Nu suport. Nu mai zic ca la mama acasa in fiecare an era santier, mereu mai renova ceva.

Ce mai stiti de vreme? Cat o mai tine asa cu vant si ploi? (eu nu mai apuc sa deschid televizorul. de latfel, daca am vreo intentie Victor se posteaza in fata lui si apasa acolo pe butoane. asa ca...renunt)

(A! Miha, poate ne vedem azi.
Stefan vrea la circ, eu nu am nici un chef, nici nu-mi place nici nu as merge cu Victor. Poate o conving pe mama sa mearga cu nepotii cei mari)

In rest, despre noi...ce sa mai spun. E cam greu singura. Si pe langa greul cu carat bagaje intr-o mana si Victor in cealalta, greul cu umblatul prin autobuz (niste nenorocite de autobuze, abia urci in ele) se adauga greul cel mai greu: dorul. Seara, cand vin acasa si stiu ca Radu nu e imi vine sa ma asez pe pres la usa si sa plang. De altfel am o stare ciudata, ca mai mereu as plange, asa, din nimic. Si imi mai vad si amr-ul asta asa mare!!!! (mai sunt 22 de zile) Of!!!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput