Gravidute & Mamici de IASI (56)
Raspunsuri - Pagina 16
iulia-stefy spune:
Sa va spun cum a adormit Stefy in seara asta.....De cateva seri cand o mananca gingiile se duce si isi i-a un mar si roaaaaade la el.... In seara asta a adormit rozand la mar. E prima seara cand adoarme fara biberon. Sper sa se repete.
Ea mananca fructe de obicei. Adevarul e ca si eu le las in calea ei. Ii pun in diverse chestii pe masuta ei si ea se duce si le i-a de acolo. E adevarat si ca dupa ce roade le mai gasesc si prin locuri nepermise.... dar imi asum riscul. Daca le are la indemana si le vede, mananca, daca nu, ea nu cere in mod special...
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Si pentru ca tot bantui singura pe aici... am mutat pozele noi la semnatura, adica am schimbat semnatura..... Acum amterminat si ma duc la nani. Noapte buna!
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui danyelle005
http://good-times.webshots.com/photo/2920056770103159727asrCSZ?vhost=good-times priviti si voi ce face fetita mea cand nu sunt cu ochii pe ea.
Invata fata retete...Se pregateste sa te ajute la bucatarie...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:Ati mai ajuns azi in zona?
citat din mesajul lui ghinetz
(A! Miha, poate ne vedem azi.
Stefan vrea la circ, eu nu am nici un chef, nici nu-mi place nici nu as merge cu Victor. Poate o conving pe mama sa mearga cu nepotii cei mari)

quote:
In rest, despre noi...ce sa mai spun. E cam greu singura. Si pe langa greul cu carat bagaje intr-o mana si Victor in cealalta, greul cu umblatul prin autobuz (niste nenorocite de autobuze, abia urci in ele) se adauga greul cel mai greu: dorul. Seara, cand vin acasa si stiu ca Radu nu e imi vine sa ma asez pe pres la usa si sa plang. De altfel am o stare ciudata, ca mai mereu as plange, asa, din nimic. Si imi mai vad si amr-ul asta asa mare!!!! (mai sunt 22 de zile) Of!!!
Hai nu fi trista! Mai e un pic si gata.
Hai ca punem mana de la mana si facem niste petreceri in pijamale la tine
sa nu mai fie dorul chiar asa de mare. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui addiana
are cineva de imprumutat un scaunel de masina pt zgatia cea mica pana luni? abia acum imi dau seama cat de necesar e unul!!!
Scoica o fi prea mica? E pentru pana la 13 kile.
Pentru Robert am imprumutat si eu de la cineva un scaun.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ralnied1 spune:

quote:
citat din mesajul lui kriss79
sotul e bine dupa accident,e oleaca umflat si rosu in cap intr-un punct, dar el zice ca e ok..si cum are oroare de doctori..daca il va mai durea capul il duc la un tomograf urgent pe sus.
Cristina, l-ai mai dus la tomografie? Sau i-a trecut?
quote:
ieri am fost in oras si am sarbatorit cei 3 ani de cununie.
Multi ani fericiti impreuna!
ralnied1 spune:
quote:
citat din mesajul lui Darria
buna dimineata
hey, voi ce mai faceti, Darria? Sper ca sunteti mai bine, da?
ralnied1 spune:
quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eu am terminat de facut bagajele,dar parac mi se pare ca tot mai am cate ceva de pus.Acuma mi se pare ca o sa am nevoie de toate.Ce ma fac oare cand plecam la mare?
Sa va fie de bine iesirea la munte. Da' unde ati fost?
Ce faci cand pleci la mare? Sa-ti zic eu? Iei dupa tine toata casa...
ralnied1 spune:
quote:
citat din mesajul lui gabiaramaNu aveam centura pusa ,asta fu motivul
Gabi, care e sanctiunea pentru asa ceva?
addiana spune:
quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Scoica o fi prea mica? E pentru pana la 13 kile.
Pentru Robert am imprumutat si eu de la cineva un scaun.
la kg ar merge dar nu stiu daca si la cm!
asta e! peste o ora plecam. de data asta mergem fara scaunele...pana la urma ajungem la mare! lasam pe mai incolo transfagarasanul! pana luni nu mai am cum sa intru pt ca laptopul e stricat si nu-l mai luam cu noi!
va pup dulce pe toate si sa aveti un sfarsit de saptamana frumos!
p.s. sa nu faceti petrecerea fara mine! stiti ca eu trebuie sa aduc scobitorile pentru masline!